[曼谷] 9月中曼谷芭提雅 首炮泰國 曼谷篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係芭提雅玩完刺激既三晚就懷着依依不捨既心情去曼谷啦
去到第一日就當然去好岀名既nana行下,入左幾間agogo bar坐下,發現女女好多可惜始終對agogo bar玩法感覺一般就同朋友去rac既onxy玩下。去到大約十一點,都好爆,叫左個vodka套餐同枝香檳,兩枝公係到飲下野,聽下歌。大約十二點左右,旁邊嚟條仔帶兩條好正既女泥玩,睇到眼都發光。留意左佢地一陣,就知道佢地一男一女係情侶,另外一個係朋友。朋友一點話肚餓自己去食d野,轉頭番泥。佢走左,我就係到聽下歌因爲自己幾鐘意聽club歌。突然旁邊條女唔小心撞到我一下。跟手就同我道歉。然後佢地三個就拎左杯酒同我飲番杯,然後傾下計,就一齊玩。同條仔岀去食煙就知道原來佢係工事泥泰國,兩三個月就泥一次,個條女都係佢幾晚係club識。一晚俾佢3000b。咁心諗睇泥今晚又有野食啦🤔
玩到兩點佢地話轉場去scratch dog玩,咁緊係一齊去啦,點知打俾老友佢話唔去啦,佢番酒店先。咁我地就4人行啦。係的士到我就同個條女開始抱下錫下。去到叫左枝酒玩左一個鐘就各自帶返酒店,仲同新加坡仔留咗WeChat 。番到酒店就諗住開多間房,點知酒店話無房,條女就話上我到啦,我話朋友係到訓緊教,佢居然話無所謂。我嚇一跳,佢話我地入廁所,佢會細聲d。因為佢話聽日仲要番學,一陣就走所以無謂嘥錢。跟手上房,直接同佢係廁所個浴缸到翻天覆地。大概玩左個幾鐘就幫我吹岀左,感覺唔錯。跟住送佢走,打算俾三千蚊佢,點知佢只收二千😂然後話we are friend。咁就由得佢啦。始終個心都仲係荷里活條女到😝
第二日夜晚因爲琴晚未飲完枝酒就同老死兩條友去飲左佢,原先想揾新加坡仔,可惜佢話今日番去啦。咁就又去坐下囉。今晚冇咩特別,因為早幾日玩到好攰。今晚就玩完食d野就番酒店啦
最後一晚食完飯就去諗住去試下好岀名既momo 揾weewi,可惜話當晚都full book,咁就去試下口爆店7-heavea,打算揾roy,可惜去到話今日放假,跟手就叫佢求期揾個後生啦,介紹左個唔記得咩名,跟住女女帶上房,仲幫我拎左包野飲,上到一樓,無房。跟手上多層。上到去就入房除3,跟手係清潔洗佬同要服務既地方。條女樣貌唔錯,可惜真係好平胸。吹功真係比大陸個d口爆場正好多。一邊吹,個樣淫得緊要。岀左仲唔放,係咁吮,搞到我真係兩腿伸直🙈。走個陣見到樓下超多香港人😂係到賽後報告。因為口爆店老友無去,玩完就番酒店啦。
總結,個人感覺芭提雅比曼谷好玩,下次十二月或一月都係打算4日芭提雅,3日曼谷。遺憾既係無去hiclass玩双飛同無去momo試下weewi。所以只好下次去試。睇下到時有冇同行。因為泥緊朋友都冇假,可能單兵岀發。另外我想問下各位師兄,有冇wechat或whatsapp群組可以約下玩?
ching 我可以,你pm我!
回覆 讚好 不讚 使用道具

唔好再出報告喇,睇到我宜家想訂機票

用手機回應 jerrylkk #3 的帖子

訂啦,仲等咩😂

回復 俊kelvincheung #1 的帖子

Ching落onxy搵到食,果然系高手

用手機回應 隊邨長 #6 的帖子

第一晚係幾有運識左隔離枱,第二晚咪食白果囉😂

師兄果然系高手,
多谢师兄分享,辛苦你了

有無問條女响边個場做

用手機回應 hungyiu #9 的帖子

無問😂不過有新加坡仔wechat,可以搵番佢地

咁都夾到件 師兄真係威武 多謝分享~

師兄嘅G運由芭堤雅旺到曼谷,勁!

回復 俊kelvincheung #1 的帖子

廁所玩得咁開心。

多謝分享廁所嘅G運報告

去泰國緊係要自己一間房啦

用手機回應 reggiechiu #15 的帖子

以後都會自己一間房😂

多謝師兄報告,onyx 真係好本有mood 既地方,可否pm 朋友仔contact ?

用手機回應 沉船者5號 #19 的帖子

唔太明想我pm咩資料俾你😂