[曼谷] 10/13-16 雞鵝之旅 Day1 Part1 7 Heaven

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前已經聽各位Ching報料十六號開始就越來越沒得滾,所以就趁呢個weekend來個雞鵝之旅。好多商場已經又擺翻九世王的壇出來,市面上都好多人著翻黑衫,睇來真是早滾早著…

入翻正題,今次旅程出第一槍,同埋第一次來呢間口爆店,希望會有個好開始,揀咗Mari,第一張樣是wesite上的相頭,第二張左手邊第一個是佢都是from website,入房之後小弟自己再影咗佢一張。唔可以話靚,不過唔算樣衰,波比想像中細少少,應該是B-C之間。

入房之前小插曲,小弟原本揀咗鏡房口爆1500銖,上到去準備入去之前佢開門,應該是發現裡面有人,所以即刻擋住我話no no no,即刻爆笑…希望頭先喺裡面的唔是任何一位Ching啦…lol…後尾就去翻普通房。

服務方面就是基本先洗細佬,lai全身,lai袋底,含蛋然後開始吹。途中叫佢換69的姿勢,然後隔底褲再伸手入去撩佢西,不過一路都沒出水…可能是第一槍所以有d耐,哈哈…摸倒佢背脊都出曬汗,最後CIM,然後再洗細佬。條女洗同抹細佬都好溫柔同認真。

之後話是普通房所以找翻200,就當是tips比咗條女。
第一槍,1500埋單,開心。

1507882585450.jpg 1507882586845.jpg 1507882588111.jpg 1507882589184.jpg
回復 simonnmd #1 的帖子

Good job 師兄祝你雞運好
回覆 讚好 不讚 使用道具

期待雞鵝會。

相頭中規中矩 不過服務好就夠加哂分 多謝師兄分享~

睇官相好似幾好波 之前都想搵佢 但撞唔正  波路如何?

燒味雙併

回復 comeonjames #5 的帖子

B-C Cup之間,都幾好揸

我都今日到曼谷,几乎全部放假,好郁闷。😢

我今日都去左7 heaven搵Mari

師兄咩叫CIM?

dellwtko 發表於 2017-10-13 23:54
嘩師兄,你係元老級!Come in mouth呀!或者Computer Intergrated Manufacturing都得!哈哈哈⋯⋯{:6_309 ...

我D粗人淨係識D舊TERMS BJ 果D

sounds like she will be my next choice also

官網提及係天然,個ball應該堅。

很幸福耶大大, 感覺是天然大波

the second photo likes AV 通野未帆

回復 simonnmd #1 的帖子

Based on the photo, B-C is already big enough.  Especially  seems like it's real, not fake.  

多谢师兄分享!中规中矩之旅!