[曼谷] 10/12-15 單兵Bkk Day1 - Gogobar 首體驗 + 蛇美

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從8月首征曼谷後,已經一直心郁郁再去,終於安排到幾日。
班機遲左少少到bkk,去到酒店check in完已經夜晚10點幾... 擺低啲嘢就即刻行去soi cowboy... 之前響youtube睇過,知道大概咩情況,好多女係外面拉客... 一路走到最入就見到好多師兄講嘅B記... 有趣嘅係B記外面係無女拉客嘅,相信係已經做起左個朵,唔洗拉都咁多客囉。入到去果然坐滿人,好唔容易搵到個位坐低,嗌支啤酒睇show... 啲女係台上面都幾hea,求求其扭下就算... 睇左陣有3位香港嘅師兄係我隔離坐低,跟手同佢地吹水,原來已經第三晚去嗰度 😅
之後我一路望下睇下有無邊條女有eye contact,見到有個對住我笑,就叫佢坐低,叫杯drink俾佢... 吹水吹左都唔知有無5分鐘,條女已經話一齊返酒店;我心諗"洗唔洗咁趕呀?" 但都禮貌咁同佢講睇睇先,跟住佢就話上台跳舞囉 😓 講返嗰3位師兄,其中一個叫左個有啲似日本人嘅女女坐低,條女坐左起碼10幾分鐘囉,最終亦有帶走到... 唉,只怪G運唔好啦~
坐左一個鐘左右,睇show啲女連底褲都除埋,覺得都差唔多就離開... 出返外面,見有間叫Sahara嘅女好似幾得,唔知有無師兄見識過分享一下?
跟手大約12點落去蛇美,客同女都唔算多,買支酒就行返轉... 唔知係咪算夜得滯,睇黎睇去無個可以食用,就索性坐低hea陣... 到支酒都飲完去埋個廁所,出返黎見到有條女ok喎,眼大大瓜子臉,黑色連身裙... 正想行過去傾個時,有個鬼佬已經開口問,傾左幾句之後就走左lu 😭 嗰刻真心覺得無運... 好驚成個trip都無運... anyway結果第一晚就係咁樣食白果~

預告:day 2 - Momo + 7 heaven & day 3 - 再戰艾曼妞
等你餘下幾日美好報告。
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄,我都係曼谷,請問有乜推介?同埋有乜地點好玩?我完全唔識路

放心,我去左4晚得一晚無伏

師兄加油 期待下一日既報告

回復 三文魚sss #1 的帖子

上次去soi cowboy又係咁

我上月去B記都是咁樣.....叫條女來坐...3分鐘唔到就問我帶佢去扑野了.......

一話等陣先....就話要返去上台跳舞...一整個感覺就是不好.....不過依家我估度度都係咁上下了

所以習慣就好了.....反而我覺得去DISCO搵囡好點...起碼有玩過下...大家有互動

不過B記當中真的有些女是正點的......這也是不可否認的

明天會更好

似乎GOGO已經變哂質

Add oil.  Awaiting for the day 2 + 3 reports.  Good luck !!!

希望在明天嘛

希望day2雞運好。

希望在明天  師兄一定ok for good G luck

係B記坐個鍾又無帶囡走?! 好似浪費左D

我去cowbow一坐低無耐就叫我買ladydrink,之後就狂叫我帶女走,好無feel

三文魚sss 發表於 2017-10-14 20:33
自從8月首征曼谷後,已經一直心郁郁再去,終於安排到幾日。
班機遲左少少到bkk,去到酒店check in完已經夜 ...

師兄,Sahara新手千其唔好去,係出咗名嘅Arab吧!其實老板唔係亞拉伯人而係伊朗人,點解咁都叫Arab吧我就真係唔知道, D喺門口拉客嘅女係正,人咗去就猛咁叫你買LD,你話想BF佢,佢就開個天價,係咁撫吓手仔乜都冇做過就幾千銖埋單,不過我都係去過一次!如果師兄大把錢又唔介意為各位師兄探探路!去完翻嚟請出個詳細包膠!

回復 hkcolumbus #16 的帖子

哇,我帶左就真係做水魚啦

師兄未必係冇運,蛇尾問外的師兄未必食得落呀!

希望在明天嘛