[曼谷] 蛇尾ST

泰國夜店類別: 伴遊 場所名稱: 蛇尾ST 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期: 2017-10-06 消費意見 值得一試 返啅指數: 8/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟去了蛇尾ST,日钭 做marketing,晚上part time.
带返酒店ST2500, 跟住拒话可以LT4000 bht.
年轻,C cup, 二十六岁
值得一试。
我都覺得蛇美值得去,先st番到房慢慢培養感情,再lt都幾過癮
大家鍾意去蛇美我覺得一來唔洗比人sell酒,二來咩女都有(雖然啲質素好參差),不過的確要先ST,覺得ok再轉LT穩陣
恭喜搵到心頭好
sor9ry 我可能問緊柒問題。
st完,覺得相處etc幾好。咁問佢可唔可以LT埋?
咁費用會係ST2500b+ LT 4000b定係直接4000B就可以?

囡囡角度,想賺多d咁緊係st返兩三轉最好啦…
ST 轉 LT, 我試過補差价 ok
我係補差價就得, 原先話ST2500  最後LT4500
價格比較合理的樣子,感謝分享。
回復 Tucker21 #1 的帖子

恭喜搵到心頭好
回復 mm1234cc #5 的帖子

假如美眉ok,可以LT
卑4000 in total 就OK啦。。
建议夜滴ST so 美眉会愿意LT因为已经夜啦。。唔会返蛇尾揾客
回復 bbjohnny #2 的帖子

bingo。。举手赞成

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 18:47