[曼谷] 10/12-15 單兵bkk day2 part2 - 7 heaven Mari

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

響Momo嘆完Pinno出黎,心情靚返晒 😁 之後搭左一個站去PP附近食少少嘢,再搵左間按正骨,一粒鐘按腳,一粒鐘按身,連埋tips都係900匹,超值!然後行過去7天堂
到7 heaven大約下午5點度,入去無師兄,個姐姐攞個ipad俾我睇相揀女,都有10個揀... 見Mari張相好似好胸狠,就揀左佢(其實另外仲有一兩個相頭都ok)。跟住Mari就出黎俾我換拖鞋然後上樓... 嗰段上樓嘅樓梯完全望住女女個patpat,勁正勁好feel!
上到去其實唔係房,只係一格格有塊簾擋住每一格咁解,幾得意~ 入到去睇真啲Mari,又係細細粒,長頭髮,講樣唔係靚不過亦絕對唔係樣衰... 佢出去拎完架生返黎就自動除衫... 對波無相度咁大囉,B波only,有些少失望 😔 之後叫我企係個洗手盤旁邊,佢就沖洗細佬... 沖完我訓低,佢就開始吹奏... 哇!佢吹個樣淫到呢... 對眼真係淫到爆,真係想屌佢鑊金... 無得屌西,就屌佢個嘴... 佢手口並用,我就攻佔佢下面,伸埋隻手入去撩佢個西,佢無咩水,可能俾人屌得太多... 再指插埋佢,聽到佢發出啲呻吟聲,我插得更爽,佢就更加快咁吹... 就係咁爆晒係佢個口度,我同佢都搞到出汗 😅
完左吹左兩句,佢話佢鍾意落disco玩,我心諗可以搵次約佢同佢一啲friend落D玩,睇下有無咩驚喜,嘻嘻~
埋單1300匹,第一次黎我覺得算唔錯,如果時間唔多但又想搵嘢玩嘅師兄可以試試,因為係限時40分鐘,女女質素亦唔錯
Mari嘅身材真係同張相有啲出入
回覆 讚好 不讚 使用道具

抽低佢先

已經睇過兩位師兄寫Mari 似乎唔錯 多謝分享~

7 HEAVEN 口爆店 cp值不錯