[曼谷] 10/12-15 day3 - 再戰艾曼妞,淫亂3p

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

day2 出左兩Q之後,夜晚啲酒吧同蛇美都無開,留左係酒店爬文;識左位師兄(下稱s君)之後約埋一齊去泰浴~ 我同s君約係T21食完晏之後出發。
去到Sutthinan站大約2:45pm左右,第一站Poseidon... 約有30條女,價錢2600-3000... 我都有睇啱嘅,不過s君無,而且只係第一站,我地就離開左。之後行左去對面馬路嘅Maria,都知呢間少女,不過好似話質素好,所以都去睇睇... 入到去得6條女,不過有兩個都ok,價錢4100-6100,我地覺得性價比一般,就再繼續睇~ 一路行落去到Hi Class,仲慘,得4條女(當然我都知我地有啲早,嗰時大概3:20pm度),無個ok所以我都費事問價錢
之後去到E記,s君第一次去,大約20條女度,由2000-4800都有... 我同s君因為都行左好一段路,於是就坐低嗌左杯嘢飲慢慢睇下,又交換下意見咁。有睇我上次報告嘅師兄會知道我係胸奴,一定要搵大波嘅... 坐左大概15分鐘,見陸續有人入黎睇女,s君怕俾人揀左,於是就先嗌左個得得意意嘅女女(呢位師兄都有出到報告㗎)... 佢個條女其實我都ok,不過無所謂啦... 啲大波妹係邊呀?之後我見最右邊有個相頭幾好個女女,不過無波乜滯,但係係最平2000匹,唔理咁多嗌左先...我見呢個先2000匹咁平,於是同經理講要多一個 😁 就係嗰時有個女女啱啱行落黎,心口兩舊肉離遠已經望到,就係你啦... 呢件要3800,於是我地5個人就行去電梯度,我同s君俾tips兼科水先~
上到房我同兩個女女先聯絡下感情先,嗌兩杯嘢飲俾佢哋,坐係梳化度,一左一右成個大爺咁 ✌️ 大波妹嘅英文幾好,26歲,細細粒但對波有D cup;靚女就英文有限公司,22歲,高啲對腳都靚啲,patpat幾firm,不過就A cup... 傾到咁上下,浴缸啲水ok就除衫坐入去... 大波妹坐我前面對住我,靚女就係我後面俾我挨住... 唔洗講大波妹梗係用對波同我夾腸兼環保吹啦,望住咁大對波我已經硬晒... 呢個時候我將個頭擰過去就同靚女打車輪,佢隻手就係咁摸我lin頭,我隻手就往後面伸去撩佢個西... 成個畫面勁av 🈲... 浴缸戲完水抹乾身上床,佢兩個就傾左幾句,應該係講緊要點合作... 先係大波妹幫我吹,我就繼續同靚女車輪同捽佢碟... 跟住靚女慢慢落去下面到佢吹,大波妹就上黎請我食波餅... 靚女吹左陣就幫我戴套上馬,一路un我就一路食大波妹波餅... un左陣我示意換人,因為我始終鍾意望住對波fing下fing下咁屌... 換個套之後我將大波妹稱起掛鼓,靚女就係我耳邊吹氣... 放返大波妹落床再男上,佢夾住對波好似啲av女優咁,視覺效果一流;靚女就係我後面,用手搞我粒lin,我隻手就指插佢個西... 最後要射嗰陣,我掹出黎射係大波妹對波度,爽爆!事後再沖返身,啱啱好夠鐘,完成呢次3p旅程!
事後感:我之前去E記都叫過一個大波妹,不過要成5800匹;今次同樣價錢,但係就變左玩3p,我個人覺得今次抵啲!
6000 3p 抵啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

正諗緊下星期去泰浴應該去邊間......想問E記Hardware如何? 本身諗住去La Belle 始終軟件(囡囡)講運 硬件就無得變

回復 wongcwaw #5 的帖子

因我除左E記之外,未去過其他寶號,唔知人地嘅hardware點樣
但我個人覺得E記啲房呀,浴缸呀嗰啲都ok囉

我本身唔好3P, 睇完呢篇文, 終於知道點玩

太過份啦, 點解可以玩到咁精彩         

今次去都無去到E記, 睇黎下次可以一試

3P 得 1Q?

5800勁爽的享受~

回復 三文魚sss #1 的帖子

3P好爽。

超值3P

3p 超吸引

ching🐔运好,眼红了

最緊要玩得高興
多謝師兄分享👻

回復 edmondcu #15 的帖子

照理黎講應該可以2q,不過浴缸度玩得耐,唔夠時間

回復 vitedluputa #20 的帖子

我覺得主要係揀左兩個唔同類型嘅,而且一個英文ok啲,溝通多左,所以整體上好玩左

congra Ching happy 3P play

5800匹;3p,我個人覺得平!

絕對眼紅師兄雞運😍

回復 三文魚sss #1 的帖子

3p 好正啊