[指壓囡囡] 情願去指壓

回復 LUNG0011808 #18 的帖子

睇黎真係要轉下戰線玩指壓!
回覆 讚好 不讚 使用道具

冇錯, 可能會姐姐少少, 但總有岩你既
最少服務一定有先, 大部分仲可以黎多Q

如果唔太要求相頭,指壓真系超值

回復 da_dom4000 #4 的帖子

我玩得唔算耐..亦係後生..去1仔真係成日DM..

1仔再係無改善,尤其近期全是行餐牌制,落樓起碼子680(即係700),服務又無,遲早死路一條
我一向玩開指壓,1仔己少去左好多好多,唔值,好多時都DM

colossus 發表於 2017-10-18 18:09
一仔啱后生仔
快梗快出快快走
我尼啲老人家

絕對贊成, CHING.

RainbowSix 發表於 2017-10-24 00:38
1仔再係無改善,尤其近期全是行餐牌制,落樓起碼子680(即係700),服務又無,遲早死路一條
我一向玩開指壓,1仔己少去左好多好多,唔值,好多時都DM

最慘是相頭不對, 做做下門鍾响.

我以前中意去私竇 (7日鮮果D), 價錢係平, 約260-300, 但就冇乜服務, 時間得30分鐘, 有D女女仲會吹鐘, 至從大半年前去左指壓, 已經冇再去私竇, 指壓大部份 $410, 45分鐘, 女女有待浴, 有服務, 點玩都得, 唯一一樣比私竇差就係女女年齡比較大, 但我唔介意, 反而依家更加中意中年熟女, (小弟年齡30中)

我而家都少去1仔, 都係去指壓多

完全贊同

cbr600rr 發表於 2017-10-29 00:58
我以前中意去私竇 (7日鮮果D), 價錢係平, 約260-300, 但就冇乜服務, 時間得30分鐘, 有D女女仲會吹鐘, 至從 ...

師兄有冇邊間指壓推介下?我之前又係玩過下私竇250,o服務屌死魚,感覺求其出左算敟,好冇引,一仔又成日DM……

回復 decdet #21 的帖子

感謝分享

decdet 發表於 2017-10-22 22:57
回復 LUNG0011808 #18 的帖子

睇黎真係要轉下戰線玩指壓!

我轉咗指壓幾年, 早排心癮去洗吓樓, 食咗個目測廿中一仔, 未沖涼就開始介紹各項增值服務, 是9旦吹兩野就過膠坐落嚟, 服務同指壓差天共地, 對於一仔我已經完全放棄

指壓後生有相頭果批雖然服務質素係會相對冇咁好, 但都仍然贏一仔果 d 幾條街囉~

t-shiper 發表於 2017-11-2 14:00
我轉咗指壓幾年, 早排心癮去洗吓樓, 食咗個目測廿中一仔, 未沖涼就開始介紹各項增值服務, 是9旦吹兩野就 ...

不能贊同更多!

t-shiper 發表於 2017-11-2 14:00
我轉咗指壓幾年, 早排心癮去洗吓樓, 食咗個目測廿中一仔, 未沖涼就開始介紹各項增值服務, 是9旦吹兩野就 ...

唔怪得唔見你係USB吹水啦

講真指壓服務真係冇得輸,係相頭同年紀要將就下

不過我最近兩次指壓經驗都冇其他Ching講嘅咁正。。。

decdet 發表於 2017-11-2 23:17
唔怪得唔見你係USB吹水啦

講真指壓服務真係冇得輸,係相頭同年紀要將就下

一仔趕收工, USB 又食假骨 (有時指壓 d 女手骨仲正)....
你有咩要求, 講嚟聽, 我可以比 d 心水你

回復 t-shiper #33 的帖子

後生有相頭嘅指壓?
請ching介紹

想問師兄其實通常女女咩年紀?小弟都係洗樓洗到怕想試下轉型

danpdd 發表於 2017-11-4 12:00
回復 t-shiper #33 的帖子

後生有相頭嘅指壓?

太子
Ivy - 目測廿中至尾,相頭 7/10,5'3" 左右,白滑身材 fit,細B級,及肩短髮,服務好
細細 - 目測廿中,相頭 8/10,5'2" 左右,AA至A級,瘦,服務好
EE - 目測廿中至尾,相頭 7.5/10,5'5" 左右,水滴型B級,fit,金金綠綠過肩長髮,服務中至好
細V - 目測廿中至尾,相頭 8/10,5'5" 左右,AA至A級,瘦,過肩長直髮,服務好

新浪漫 (以下兩囡都係二字頭,下為官方形,版友試過有好評,但我未試過)
JOEY 《新囡,後生索,星級靚妹, 高挑瘦底, 全新做  試工期  一定要試   》  
YSL 《新囡,星級靚女,大波36D,高挑,斯文白淨,超新鮮,全新做  試工期》

poohchi 發表於 2017-11-4 13:04
想問師兄其實通常女女咩年紀?小弟都係洗樓洗到怕想試下轉型

指壓,三字頭為主
官方形容叫後生果 d 通常都係廿尾至卅頭
廿頭都有,不過唔好有太多幻想