[指壓囡囡] 情願去指壓

回復 gouki3 ##101 的帖子

又無40起咁得人驚 我淨係玩過幾次又無熟人介紹都未至於比曬D啊姐我玩 都試過一個30頭既  同埋服務真係點差都一定比得上1仔  近幾次去1仔次次都跌錢 門口問曬入到去佢都可以屈你錢做果樣就加果樣 想走佬又話要放低兩舊 仲講到話貼曬餐牌係度就大曬咁
所以依家都係向指壓進發 雖然係遲 同埋一定無咩後生囡玩 但係比起1仔果D入到埸先話玩車仔麵價 真係即刻下半旗 指壓衰極起碼有返D服務係度
回覆 讚好 不讚 使用道具

gouki3 發表於 2018-5-14 17:50
做指壓女又要有身份證又要玩毒龍而且後生D既有大把選擇,係好野既點會去做,我諗最後生既都40座底,十幾年 ...

廿幾就無乜喇,30多都有唔少,不過一定要做定功課同鎖定目標啦,你無預約就無可能食到㗎喇。

HeySayJump 發表於 2018-5-14 19:36

又無40起咁得人驚 我淨係玩過幾次又無熟人介紹都未至於比曬D啊姐我玩 都試過一 ...

通常熄燈似卅幾,著燈成四五十,我試過有次傾開計,佢話個仔考緊機師喎,合指一算起碼都廿幾加廿幾,當堂搞到乜癮都無哂。

箭神 發表於 2018-5-15 13:10
廿幾就無乜喇,30多都有唔少,不過一定要做定功課同鎖定目標啦,你無預約就無可能食到㗎喇。

你講得岩,不過好多時講即慶,紅牌好難BOOK到,而且好多打手稿,完全分唔到堅定流,試過點名貨不對稿,又唔好意思推,唯有硬食。

真面目 發表於 2018-5-2 12:22
我唔知佢係打手囉 講打手點都唔夠鳳城多 叫雞法官人所其知 仲有個landmark[即係呢到個仆街中星] 以前同叫 ...

U are absolutely right!!

gouki3 發表於 2018-5-15 22:49
你講得岩,不過好多時講即慶,紅牌好難BOOK到,而且好多打手稿,完全分唔到堅定流,試過點名貨不對稿,又唔好意思推,唯有硬食。

最紅果批就冇得即慶架喇,但一班尾、二班頭果 d,好多時 d booking 都係咁啱做緊呢粒嘅時候先接下一粒,好彩嘅 walk-in 時間啱啱好阿囡差唔多夠鐘出房而下一粒又未有 booking 咁就食到~

不過講到尾都係要做好哂功課,有目標先得

161同指壓各有各好
時間上指壓平均會耐161少少
但161都有完全唔催鐘嘅時候

咁你就要去多啲指压試下啦好似美妙阿sa真係廿幾歲咋

身受同感,我都覺依家好多都一樓一非常服務差,囡囡又唔願喐,我入來係舒服,一啲調情味道都冇!所以我都會轉搵下邊間指壓玩下先!我估應該好好多

冇錯,玩咗咁多年ㄧ樓ㄧ,合格既ㄧ隻手之內。由其吹簫真係ㄧ分鐘都冇,唔係吓吓要出mk,ㄧ樓ㄧ簡直唔想记喺腦海

無為居士 發表於 2018-5-29 11:30

咁你就要去多啲指压試下啦好似美妙阿sa真係廿幾歲咋

廿幾歲?? C兄你有沒睇錯

回復 inuyasha ##114 的帖子

當然,冇睇錯

無為居士 發表於 2018-6-8 11:14
回復 inuyasha ##114 的帖子

當然,冇睇錯

下次開個手機電筒睇真啲再講啦。

箭神 發表於 2018-6-8 11:32
下次開個手機電筒睇真啲再講啦。

美妙 d 房好黑咩?

指壓的確起碼有服務,但若冇預約,入咗房,彈咗一兩個,唔好意思,我有時會硬食。
下次,都係約定。

認同,哈哈!

多謝分享

玩服務,指壓就真係不二之選了。
玩相頭,141都不一定有喎,但指壓反而有啲好相頭,不過年紀就大一點。