[吹水] 尋日同條囡反面

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有個囡囡朋友識左好耐,最近先熟啲,佢上次搬office仲叫我幫手,久唔久又食下飯、打友誼波,我個人其實無乜所謂,幫得就幫,食飯灌水我請客,兩個人食得幾多... 出去玩無論咩囡,熟唔熟,我都習慣正價另加一二百tips...

尋日囡囡v7搵我傾計,話幾個鐘冇生意好無聊,問我來唔來,我話不如一齊食飯,囡囡OK,我放工買外賣上佢office一齊食。食完我諗住走,囡囡話今日冇客,叫我幫下手,其實我無想過要搞野,同佢講我冇錢係身,囡囡硬要坐過來,發姣咁又摸又摷又除我衫,卒之攪左。

攪野時囡囡嘆慢板,咪咪嚒嚒咁,之後又有姐妹v7搵佢,仲video call 影埋我入鏡(冇影重要部位)我已經唔like,白痴都知去果d地方俾人拍入鏡係大忌,之後我已經避開。囡囡傾左成15分鐘。攪完野佢又有電話,我坐床上等佢,佢傾完電話又同我傾一陣,然後沖涼俾錢走...

佢老味俾錢時,我話左我冇帶錢,成個銀包$780囡囡一野攞晒,我話佢有無攪錯似熟賣熟,留$20我搭車都得呱?佢唔肯,仲佢話我留左2小時,俾$1000佢,話我欠$300叫我落街㩒機俾佢。

我即時火起,佢攞晒我d錢,算!佢做法好cheap,已經冇朋友做,更加唔洗旨意我㩒錢俾你,佢再v7我,我一律唔覆佢
做得哩行嘅囡囡都係為錢,唔通同你講感情咩
回覆 讚好 不讚 使用道具

算收得你平啦!人地做個客快則3-4個字,慢就半個鐘(過時要加鐘),當400半小時,你留左2個鐘要乘四即1600!
你估佢系你女朋友咩!141d女開善堂架?冇錢就咪揾囡囡啦!自己羅黎衰!

師兄及早回頭啊

Arisa 發表於 2017-10-19 17:05
我冇話同佢講感情,只係普通朋友,但覺得佢做法好cheap

普通朋友?請問你出黎玩左幾耐?“天真嬌”咩!

minglawhk 發表於 2017-10-19 17:07
算收得你平啦!人地做個客快則3-4個字,慢就半個鐘(過時要加鐘),當400半小時,你留左2個鐘要乘四即1600!
你估佢系你女朋友咩!141d女開善堂架?冇錢就咪揾囡囡啦!自己羅黎衰!

我都試過類似 所以無所幫襯

minglawhk 發表於 2017-10-19 17:08
普通朋友?請問你出黎玩左幾耐?“天真嬌”咩!

唔講係咪朋友,條囡慢動作,期間又同人又v7 又講電話,叫你等,事後話你超時,計雙鐘,你照俾?你出黎玩左幾耐?“天真嬌”咩!

回復 Arisa #8 的帖子

師兄請問囡囡在邊區工作

回復 Arisa #1 的帖子

師兄, 你只係蝕左幾百蚊, 同睇清佢人格
個囡囡殺雞取卵, 以後無左你呢個恩客,  又賺少左錢, 少左人請吃飯同俾Tips, 佢蝕章D

記得走左, 就唔好返轉頭
唔好心軟俾佢呃返去呀....

只想找到你 發表於 2017-10-19 17:19
我都試過類似 所以無所幫襯

所以咪搞甘多野,入去冲涼後狂吊吊足半個鐘,夠鐘著衫放低家用走人,系甘多!

其實楼主,自己安居,

冇$,吾想吊,米吊前重銀包拿三百出來,
件女受米吊囉,甘能简单。
女冇客,更系叫水魚上去比$开飯。

Arisa 發表於 2017-10-19 17:22
唔講係咪朋友,條囡慢動作,期間又同人又v7 又講電話,叫你等,事後話你超時,計雙鐘,你照俾?你出黎玩左幾耐?“天真嬌”咩!

你入左房就開始計你時架啦!佢之後慢動作做乜你都要比錢買鐘!明未?事實佢有陪足你兩個鐘!你自己唔狂吊佢系你自己蝕底!明未?

鋪鋪清,講完。

20蚊車費都唔留, 又真係絶左D

其實又唔洗反面既 自己醒目D以後疏遠佢

Arisa 發表於 2017-10-19 17:05
我冇話同佢講感情,只係普通朋友,但覺得佢做法好cheap

係炮友...不是朋友...要明白是交易 , 沒交情成份...

痴撚線,竟然有人幫隻臭雞