[新兵問路] 11月到泰國的計劃

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經過一段時間的爬文,加上找到了偷跳的機會,我決定11月頭去曼谷玩幾日。初步計劃是當日夜晚抵達曼谷,第二日玩全日,第三日坐夜機走人。經過不停的搜尋和聯絡,包括好多都沒有回覆,終於初步確定了行程。請各位師兄提提意見,有乜嘢要完善嘅地方。第一日抵達曼谷,預計到達酒店是晚上11時左右,會住在哪區附近,由於之前未去過,加上單兵作戰,我計劃當晚就不出動了,網上預訂了一名美女L T ,網上睇條女真係好靚,又夠高,實際係點而家仲未知道,去完返嚟向各位師兄報告。第二日下午準備去hi class睇吓有冇機會執到兩件好嘢玩一次雙飛,晚上就視乎情況,或者去蛇尾睇睇,如果唔得,或者啲女唔夠好,我就預先做定兩手準備,喺網上另一間伴遊公司預訂左一條女過夜,但係未確定,完全視乎當日狀態。因為我都好擔心連續幾Q之後,仲有無力。第三日準備去大家都推薦的momo,已經預約左大家似乎都非常好評嘅Weevi ,洗乾淨個身,就可以去機場,準備搭夜機反饋。以上係初步計劃嘅行程,有可能調整,各位師兄如果覺得可以,俾啲意見,又或者到時有師兄喺嗰邊,如果可以帶埋我去玩就更好啦。最後,好多個師兄都話nana附近有好檔好好食嘅海南雞飯,有冇具體位置,我都想試吓。無論係批評或意見,全部感謝。
十一點梗係到去cowboy or nana plaza玩!
十一点甘鬼早,更系出动去找女睇真人啦,
重乜鬼甘安居玩網上订女。
所謂讀万卷書,都不及万里路。
更系行出去玩,过程都系一種娛樂和享受。
等睇師兄精彩報告、謝謝分享.....
当晚到达,唔好浪费啊
似乎各位師兄的建議都好一致,咁諗諗調整一下第一晚的計劃。
第一晚可以同LT女落club玩,比人羡慕下。
第一晚更係落蛇尾走番轉啦,睇真人點都好過上網睇啦。
回復 黃種人 #1 的帖子

11点先是夜生活刚刚开始,肯定落蛇美看看啦,或者,nana,cowboy,大把女

我都計畫緊師兄一樣呎嘅行程 不過唔會網上book了
C兄請問在那個網預訂囡囡?可否pm我網址 謝謝你

泰國嘅夜生活多采多彩,師兄好好甘享受!
睇來師兄日日唔缺囡,
祝師兄好雞運😊
11點到,去nana cowboy 蛇美都大把時間
祝師兄玩得開心
第一晚唔反對,第二日去hi class 之前建議去埋艾記同波菜冬見識吓。之後去抓龍根為夜晚做定保健. 夜晚去蛇美,nana 開眼界.嗰度過千條女.一定有心頭好. enjoy
用手機回應 ii882000 #11 的帖子

https://www.absolute-angels-bangkok.com 女女好似好正
用手機回應 buscando #13 的帖子

難得一次,想玩盡啲,師兄見笑了。
11 點蛇美又得
第一晚其實好多選擇,唔一定要預先網上book,網上啲嘢點都執過下
各位師兄,多謝大家意見,會繼續調整計劃。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:20