[賽後報告] Dmax極度失望之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本來懷住興奮心情與一老死去一趟胡志明,典知day one就破滅,中午到icon36 check in,跟住事q但系附近食地導唔知乜面加啲乜q菜,其實味道很怪,個fd話幾好,費q事䭸佢。跟住佢系都話去v 乜㧵骨,冇野做是q但,其實條女幾后生幾靚同波幾大,任揸任剩,不過我不嬲唔中意機機,但卑佢系咁撩是q但啦,卑佢chock出左,家用30萬,佢話少但我冇理佢,最後佢都係笑住叫下次搵佢。上半埸不過不失。                     

跟住晚飯系今日最滿意一part,多謝Austin 兄介紹Lang nuong Nam bo,嘩多人到呢!食左大頭蝦,精唔知乜魚,香港未食過唔知乜菜,半只乳豬,共204萬。好了惡夢開始,本來諗住食完飯去sunflower ,已訂枱,個死人經理話介紹去dmax,話個度女最靚又話平又剩,又話佢介紹去實好招呼,啲女唔會走房,你講我實信架,我地識條鐵咩。call gram約930去到,條粉腸叫亞頂尼招呼,識啲廣東話,帶女了,嘩!第一轉已有約10條女,起碼一半ok,其實我玩開尖沙咀都幾高要求,真系得,即刻揀左過白衫少女,坐埋尼一望,咦典解得件薄紗𥚃面乜都冇嘅,原來呢度就係傳說中嘅薄紗k,后尾過fd揀左個似mix嘅絕對美少女,不過個fd話假波,我免為其難去證實下先,假啲唔假啲啦,不過靚樣搭夠,個fd話假都冇所謂。問清楚個七頭經理話可出街就安心開始玩。我見呢度啲女幾得就老虎都坐多個,先揀左個似安心亞嘅,后尾見倒個仲靚即換,錯了,呢個個lin頭好似手指公咁大,不過算我今晚目標都系白衫少女。玩過程都ok,啲女系咁啐你細佬又剩諗住今晚冇死啦,中途條女走出走入我都知佢走房架啦,都算只要你今晚跟我走就得。玩到咁常下問白衫幾點走得,典知佢話唔出街,我屌呀!即刻叫call七頭經理諗住屌下佢然後再帶啲可出街嘅都好,仆佢個街call一個中都冇蒲頭,人生路不熟,算埋單,再仆佢街啲女同個七頭經理即刻蒲曬頭,原來等派彩,兩個中九個字,420萬,再派每人五十萬卑女,個七頭經理又欏50萬,真系卑條毛佢,后尾都卑左20萬佢,唉中招。
希望聽日有運行啦。
之前系河內同星架坡brix玩越南妹的美好回憶卑佢冲淡唒。
Dmax and Sunflowers 同一個老闆.
回覆 讚好 不讚 使用道具

唔出街都成500幾萬咁貴?

多谢师兄分享

希望你之後雞運亨通

at least the girls are good. only communication issue.

同情師兄,希望之後行程順利,G運亨通!

星架坡brix 包一晚任扑收你幾錢?

回復 interloop #1 的帖子

i try Sunflower and Dmax both , Sunflower girls feel more pretty than Dmax and Sunflower is more new . Not all the girls agree to go out. i go D-max and bring 2 girl for overnight. Sunflower go there in the afternoon and have asked for this. But the girl i pick up in Sunflower is really good and sexy and natural bust

多謝師兄報告, 下場玩得開心!

我一直都玩的狠開心......

豬皮在癢 發表於 2017-10-27 15:52
我一直都玩的狠開心......

豬兄你一直住越南嗎?  下個月我又去多次有機會可以交流交流啊

看樣子我的行程要改變

D-max 評價一向麻麻

尋晚去了鴻發,女冇咁靚但都揀倒,識英文同國語,玩得開心,st250萬連枱費,場面260萬連媽咪。

用手機回應 interloop #15 的帖子

250萬系幾個人分,如果兩個人就差唔多,單兵就超貴。

系兩人分,覺得ok

Too bad.  Hope you could have more luck in the coming days !!!

希望下次雞運好。

谢谢分享,也许dmax还不错,不过我去的时候就不用去测试啦