[曼谷] 泰國外賣報告一上

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

終於抌低晒所有野,一條友走咗去泰國放鬆幾日,第一隻嘢幾度,加上飛機延誤,到達曼谷已經接近10點半,搞掂晒所有野,到酒店check-in ,已經半夜。師兄們說這是最好的時候去蛇美睇睇,但我實在太攰,決定早啲瞓。第日瞓醒,今日瞓醒,出去周圍行吓,然後坐喺Landmark門口的咖啡座,食個午餐,一邊睇吓啲泰國女女、外國人拖住條黑妹、韓國仔行來行去,時間都好快過。跟住想去得揼個正經泰國骨去除疲勞,問一問嗰間野,佢話喺店入邊就$500 一個鐘,去酒店房就$1500一個鐘,覺得好貴,於是冇幫襯,諗住行返酒店休息下,點知去到酒店條街,發現有成四五間揼骨嘅,揀咗一間比較屋企理嘅入去到去一個鐘$300 ,個半鐘$450 ,咁就一於個半鐘,揼個傳統泰式全新骨,舒服到瞓着咗。之後返酒店。
因為在出發之前已經喺網上預約左一個外賣,網上睇相非常之得,評論有好正,幾個都話真人比相靚,又話服務好好。反正,預訂又唔使錢嘅,一於訂左先。初步計劃係,如果嚟到唔對板,就比$1000打發佢走,之後再另外搵食。結果,睇標題就知,係好嘢嚟嘅。真人比相其實差不多,但可能近睇,皮膚冇相咁好,而且帶咗牙㧜,但係外貌就超級長,完全係標準混血兒嘅樣,兼且非常高, 178 cm ,同我只係差少少,身材屬於偏瘦盈,不過假波,但揸落好軟熟。咁就唔使問,直接拉佢入房。傾左幾句後,就各自去沖涼,然後上床,服務就普通啲,簡單地早少少前戲,環保吹,就帶套上馬。
於是,就交出了人生第一次,第一次乜嘢?就係第一次做後花園嘅活動,相當緊湊,頂左唔夠5分鐘就出嘢。之後,喺樓下間餐廳叫外賣上嚟食,邊食邊同佢傾計,然後發覺,佢自己話,係烏克蘭同泰國人嘅混血兒, 25歲,現在正努力儲錢,遲啲可能唔做。雖然呢啲故事比較老土,但我都相信係真嘅。食完之後,休息一陣,再嚟下半場,可能由於之前出過一次,下半場就搞咗好耐,起碼20分鐘活塞運動,個人非常滿意。坦白講,出嚟玩咁耐,咁正嘅女,都係第一次遇到,雖然服務普通,但外貌搭救,係出嚟玩咁耐最滿意嘅一次之一。
三個鐘,出咗兩次,其中一次係後花園,消費8000+500貼士,個人認為非常值得。至於其他師兄點睇,無乜所謂。
我想約佢過夜,佢話冇提前預訂就唔得,想攞佢聯絡方法,下次再搵佢,佢話一定要經過公司,咁就冇辦法啦,但係佢話如果下次搵佢,佢一定會陪我過夜。聽住先啦。我都唔知幾時會再嚟泰國搵佢。講咗咁耐,大家可能覺得我吹水。喺度發張佢網上的官方照片,大家自己睇睇,同真人冇乜分別。 48CD5073-5134-407E-8A1D-101CDA7DD17F.jpeg
泰國版近日好似日本版咁, 多左 關於外賣, PTGF, agent 的報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

0_0 多謝師兄分享充實report

回復 黃種人 #1 的帖子

条女好正,多謝分享

女女好正呀!師兄真會享受

The girl looks great.  Thanks Ching for the report.

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

8500好似貴左D不過最緊要係ching覺得值
anal呢家野唔啱我 lol

混血囡囡好靚仲有後花園玩,爽實。

後花園,好小上門有得玩haha

恭喜師兄文出人生第一次

多謝各位師兄收看,今日預約了師兄們推薦的momo的Wieevi ,之後再交報告。

囡囡好正呀,恭喜師兄食好西

多謝師兄分享~似乎呢期D外賣都幾對版

外賣報告 謝師兄分享

外賣無市價,無咩保障

有啲貴 但係好正