[賽後報告] 越南初戰之旅~ 第二天

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第二天

靠 ~  早上發夢夢到昨晚靚mami 被 K1 兄吃了 !  😱 突然驚醒, 我講返比佢聽大家都覺得好笑.  昨晚飲唔少, 今日暈暈地於事日頭都無去邊, 同各C兄手機聊天講到要計劃下次去平陽大亂交, 越講越興奮 !   又討論下娶越南老婆問題, 除了S兄外大家都覺得越南妹妹玩下就算, 娶回去應該好大獲 ~

由於肩頸痛, D兄介紹了一間正骨場, 一於去看看. 叫137 massage, 去到個招待妹妹好正靚靚幼幼, 心諗入面的技師一定都唔差就去馬 ! 選了獨立房看看有無鬼鼠野, 好啦入到房, 仆街鳥....  黎個越南版大媽~   但剛才見到全部技師都係咁上下, 好只要你按得OK就無問題, 過招3個回合, 知道此大媽不簡單, 應該係練氣硬功出身, 佢隻手按到邊我都痛到入心~ 最後做大動作, 如果我唔係叫住佢停, 條老腰早就斷能左 ~   

D兄還介紹我去洗頭店, 初時還以為是洗頭加其它服務, 後來才知道是專洗小頭加口爆 !    由於興趣不大就無去. 原本K1 兄話今日休息, 點知下午同我講又話想去KTV, 我就問佢做乜特然充滿電? 原來昨晚個黑衣幼幼主動搵佢, 問佢今晚黎唔黎,   咁我話你死得啦條囡lum 你喎, K1兄就提議想直接約佢出來大家食飯行下街, 我話是旦啦因為大家都唔係好鐘意飲酒之人.

咁K1兄就問條囡出唔出來, 我已同靚mami book定房, 到我去酒店同K1兄會合時, 喂佢又話唔去囉喎, 我話攪乜春呀? K1兄有點傷感的同我講, 問左條囡, 點知不問由自可~ 一問不得鳥 ~~  條囡即刻發惡, 真係反轉豬肚就係屎 !  大家估下條囡講乜春呢?  哈哈, 佢係V7留錄音 " 你-不-來-公-司, 不-要-講-話 !!"   " 你-不-來-公-司, 不-要-講-話 !!"   可能佢驚聽得唔清楚, 又再重复多次重大聲. 聲音之凶惡, 有如追數佬追人還錢 , 有過之而無不及~ 心諗佢真係使唔使? 有乜得罪佢先?  咁我地相量過後, 覺得就算去K搵條臭西婆, 都可能玩9我地唔出街, 所以我亦留message 小七 靚mami, 話你地唔歡迎我地亦不會來了 ~  

我同K1 兄就決定今晚去掃下其它場, 記得stocking 個mami 話今晚多囡, 就返去睇睇, 等左5分鐘左右, oh my god ~ 好似入左動物園博物館 ~  大量奇珍異獸 !   多謝晒mami 你咁有心 !

換場去1127, 好啦, 呢間野真係出名, 老板中國人, 其呼全場職員都會中文 , 個場裝修在此地來說是 high class, 有少少當年東莞的感覺, 坐底個服務員介紹洗費, 真係勁貴 , 雜費又多, 要7-8個人來玩先化算, 不過我地只係抱住來參觀既心態, 除非有極品先會試, 同條waiter 仔講先看囡再決定留唔留, 哈, 佢即西面 , 咁我已經感覺到不對路, 跟著介紹左個 mami 比我地, "佢叫 JULIA ~"  "佢叫 JULIA ~"  "佢叫 JULIA ~"   無錯重要的事情要說三次 , 吹了幾句水, 安排左5隻會行既物體入來 , 如果剛才new stocking D囡係奇珍異獸, 呢幾隻野絶對係上古恐龍D糞便化身, 我在街上是旦搵件大媽都好樣過佢地   !!!

其實本來都無所謂不合眼緣下次再來, 佢老母 julia 黑面不凸止重想我地硬食 , 但你屈我地唔到的, 同佢舞完一輪太極無奈心不甘地放人 , 出去成班waiter 係度問長問短點解要走, 佢老母送D屎比你地食唔食呀!!   入房前我有苗過其它房坐台D囡, 講真無件似樣, 見到有間房個C兄重自己係度打手機, 好可能係被屈係度玩 !    其它人講到呢度點樣多仙女, sorry 我真係時運低 !  就算真係有仙女, 你D咁既生意手法, bye bye never come back !!  

KTV 都了解得差唔多, 我地決定去酒吧街行下, 係街好熱鬧, 由街頭到街尾有唔少宵夜店, 有D女仔都好靚但往往身邊係坐住個良家婦女或有條仔, 都唔知點埋手好. 巡晒D bar, 決定返轉頭去街頭果3間選靚妹仔, 但3間每間都只有一個係靚少少, 因K1兄佢今日比條臭西婆玩, 我就讓比佢選囡先,   入了有波台那間, 他選了瘦瘦24歲長頭髮好淫賤姐姐仔, 日文好勁, 說明勁多日本仔黎玩. 我在無乜選擇下就選了個kawaii皮膚勁白滑妹妹仔, 又開始了今晚的歡樂時光啦 !!   

我地猜拳, 玩遊戲, 打台波, 玩咸濕野,   K1兄的囡囡好鐘意做D淫賤勾引動作好能玩得, 非常有活力,   我亦會反击, 用啤酒瓶要鑽佢個洞 , 佢又會唔好意思咁噴笑同避風頭, 真係好鬼過引 。大家飲到high high 地, k1兄抽佢水, 打茄輪, 我地就同佢地係間bar 度跑來跑去, 我重玩到成個扇左落地 , 真係笑能死. 間BAR既鬼佬客都係度望住我地笑, 至於我件kawaii妺妺仔, 一樣玩得但就可愛型, D日本仔應該鐘意呢類, 當然唔少得渣波奶耳仔啜腳 , 可惜佢腳趾唔靚, 最後玩到一野拉低佢件杉  ~ oh~ 差少少成對奶就彈出來   , 好可惜~ 比佢兜得翻   !!

玩到11點半, 大家都飲飽飽無力再玩, 賣單走人, K1兄就帶佢個淫賤不能移過夜, 話要大戰5Q先放人 ( 後來報告戰況實在太慘烈~ 窄乾鳥...    要休戰一整天 ), 我呢就無乜胃口回家睡大覺去~

陪我玩的可愛妹妹仔

CHING 都幾玩得下..我比較斯文好少玩甘激
回覆 讚好 不讚 使用道具

1127名氣過大,太多同胞去進貢,質素下降係意料中事

好有興趣同師兄玩返次,如果有埋條淫賤不能移嘅女仲perfect!

三文魚sss 發表於 2017-11-4 17:42
好有興趣同師兄玩返次,如果有埋條淫賤不能移嘅女仲perfect!

我今個月18号又去, 你睇下夾唔夾到時間

而家一條友on99係胡志明 唔知去得邊到玩

回復 西迷迷 #7 的帖子

一齊

回復 西迷迷 #7 的帖子

我新會員 覆唔到你pm

不去1127也不是你的損失,因那裏收費很貴,性比一般

C兄果然老江湖,不會硬吃朱扒⋯⋯當然有回報先苦後甜,看完報告後🈶️D衝動去。

遊下兄果然是老江湖,小弟都想跟你玩

請問酒吧街係唔係范五老?幾錢埋單,囡女過夜幾錢?

回復 游下游下 #1 的帖子

妹妹仔好玩得。

造褔人群

roadpeople 發表於 2017-11-5 02:01
請問酒吧街係唔係范五老?幾錢埋單,囡女過夜幾錢?

酒吧街在1區很出名,你問酒店員工自然會話你知。

消費只計酒錢飲幾多計幾多,果晚連囡4個人飲到訓低都平過beer om, 囡價錢限beer om -樣過夜350萬,不出街20萬小費

游下游下 發表於 2017-11-4 14:28
山長水遠出來玩重就住就住點對得住自己?

今日唔知聽日事, 必須要盡興 !

岩聽,去到外地唔怕撞到熟人,有咁放玩咁放

師兄 造褔人群

跪求K1兄女女既相

回復 游下游下 #1 的帖子

可愛妹妹仔好正喎!