[曼谷] 有關PTGF Agent 資料

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經過呢幾日有好人問有關PTGF Agent 聯絡方法,我就比咗版主同一位幸運兒,咁其他ching就唔洗唔開心,因為PTGF Agent比較忙。咁我先介紹下PTGF Agent係點。

佢地提供泰國境內的代訂酒店,國際機票及出租伴遊服務。還可以幫你精心計劃行程,由豪玩豪洗到低調浪漫💕都絕對無問題。完全可滿足你既需要,只要向我提出以下資料,我地會悉心為你安排前所未有的行程及貼心浪漫的伴遊。
所有資料我地會絕對保密, 當貴賓完結整個行程之後, 我地會在12小時內刪除閣下的所有資料.

請提供以下資料:
1.出發日期及回程日期
2.報名人數
3.女朋友的要求及個人喜好
4.想去的地方或想度過一個怎樣的假期, 酒店星級要求

當你提供了以上資料。我地會馬上為你打造一個夢幻之旅。為左令到閣下在安全,開心,不受影響的情況下可以擁有一個難忘的體驗。有以下幾點閣下在行程當中需要注意的。

1. 我地會有工作人員駐守當地。隨時為你解決伴遊的問題或其他緊急事故,我地更會每天跟進閣下的要求或其他需要
2. 行程中嚴禁吸食及藏有毒品,一經發現,我地不會負上任何責任
3. 行程中,請愛惜你的伴遊。我地對SM ,暴力傾向者及傷害伴遊者恕不招待,一經發現我地會報警處理。

參與流程:

無論貴賓你想單獨行事。或結伴組團,我地都無任歡迎。請參考以下流程:

1 . 我地收集閣下的資料後,會馬上安排伴遊資料。為保障泰國的伴遊身分在WeChat 中朋友圈的照片只是宣傳用途。
2. 當貴賓開始進入更深入的查詢時,我地會向你提供伴遊的真實照片或短片介紹。同時更會提供該位伴遊的服務價格及服務範圍。
3. 我地會在曼谷機場接待你的大駕光臨,同時你的伴遊更會在你到步機場時已經在閘外等候你。當你見到伴遊滿意時才支付伴遊的費用。確保你的權益受到最貼心的保障.

價格:
一般我地會提供三個級數的伴遊
1.  兼職伴遊 (合法年齡)在泰國有正當識業。18000-20000THB / Day  
2.  兼職學生(合法年齡)22000-30000THB / Day
3.  Model (合法年齡)32000-45000/ Day

(我地絕不提供人妖及變性人服務, 所有女伴遊都經過我地嚴格的身體檢查驗證及性別驗證)
以上價格不包括酒店,機票,接送服務。
如4日起計或組團人數比較多會有折扣優惠,詳情可向我查詢

而我地有提供最受歡迎的一人計劃一條龍服務。由$23000.00港幣起 全包 四日三夜行程酒店,機票,接送服務,景點安排及最重要的伴遊服務(1)

所有包團或獨立成團都可由持牌的香港旅行社安排機票及酒店。如有任何查詢。可隨時跟我聯繫。

以上就係有關PTGF Agent介紹。大家考慮清楚咗先PM我。

*由於有ching話本人賣廣告,所以不便再比PTGF Agent聯絡出來。
謝謝資訊
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享資訊

Thx!!識玩一定咁玩

我訂晒所有野就嚟出發
你先俾啲咁好資訊我

多謝師兄分享, 資料有用, 好正, 期待師兄下次報告, 祝師兄下次再食到好野.

真係同join旅行團冇分别
但我想知如果見面同條女唔岩key有冇得换
事關俾左錢就一去冇回頭,好多嘢都係人夹人缘

明買明賣,公道。

呢排好似好多人玩包女式嘅玩法,多謝師兄實用資訊

thanks Ray Ching! will call you soon!

價格比較貴,不過勝在有真相睇,中伏機會少D。

Thx 師兄 information.

喔....原來係呢個...我一直以來都有呢個V7公眾號....一路冇用過

頂!!!而家先見到23000.00 4日3夜

乜呢度可以咁樣自己賣廣告㗎?唔係會被ban嘅咪?

回復 dellwtko #17 的帖子

我係介紹下有關資料,PTGF Agent同本人絕冇關係!如果照你咁講好多報告都介紹蛇美、R4、B記咁又係幫佢地賣廣告?

多謝師兄分享,有點貴,但有機會會試試

多謝分享 雖則價錢少貴 不過人一世物一世玩鋪大既又似乎唔錯

一月要去試下佢

可留資料比我嗎? thx