[吹水] 有無人係酒店俾好人逗?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

可唔可以分享下? 佢問你係咪叫雞, 照認?
除左掃慶, 有無手尾跟?
俾馬伕逗就有!

係香港無手尾,好人要抄牌就抄牌,同係街上被好人截住抄牌無分別,無任何後遺症
但你唔好同好人講話係你主動叫條女出黎做你生意
隨時變成誘使他人進行不道德行爲入你罪

其實好人捉既都係大陸女外國女,係用違反逗留條件去捉
因爲香港法律保障本地人就業,禁止外地人用旅遊簽證係香港賺錢,呢個就成爲遣返外地雞既理由,所以理論上陀地都唔會有事
ynl21690 發表於 2017-11-24 12:35

試過洗樓時俾好人逗,一個男好人,一個女好人,睇完身份證就放行.
jerson69 發表於 2017-11-24 16:22
試過洗樓時俾好人逗,一個男好人,一個女好人,睇完身份證就放行.

女好人得嗎? 招呼點? 有冇影相?
(~^o^~) 發表於 2017-11-24 18:59
女好人得嗎? 招呼點? 有冇影相?

囡囡扮好人?有制服加幾錢?
ynl21690 發表於 2017-11-24 12:35

未試過!

cannot imagine that it would happen in hotels, because hotels are private places and they will not go there unless somebody call them, which something big really have happened ... but this is just my guess, not supported by any experience.
叫雞唔犯法

洗樓試過.....無咩嘢
睇睇身分証

酒店反而試過,已經入咗房
果時已經夜晚11點幾
agent 打黎話有大龍鳳
叫我留係房等
好彩我同果個囡囡係老相好
一路吹水一路等,過咗個幾鐘
agent 再打黎同我講安全同埋之後啲時間任我慢慢玩
其實只要合作~唔串咀~無乜事既
問到咪話上黎搵朋友囉~
試過係141做緊叫開門,點開俾你呀~都儍既~繼續掩住條囡把口繼續做埋先喇
唔會有事嘅無咩好驚...
試過 遇啱好人做緊野
回復 名越進 ##10 的帖子

姨媽到,停,姨媽走後,任玩。。。。我說是 好人 到。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:15