[賽後報告] 2017 第二度西貢偷跳 Part 1 (多圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

11 月尾系美國 Thanksgiving 長假,難得老虎肯放人比我去"香港探親"。居然己到香港,咁近天堂,又點會唔偷跳。

在香港短短停留未到24小時,第二日就約好長期戰友R君,及一位來自美國的舊朋友T君一起乘坐夜機到西貢。開始我的西貢八日遊。

Day 1 飛機晚上九時準時抵西貢,返到酒店都未到 10:30p. 因為夜機到,習慣第一晚約自己相熟的囡囡出來見面。今次約了六月相處過的小利智。小利智安排了一位女友給T君叫阿芳。老實講,阿芳好正。我都好想食,但難開口。R君亦老早约好他自己的女友, 系六月份在某 beer om 場認識的。

十一點左右,約好大家去食消夜,小利智及芳準時到酒店。R君的女友未到,叫我們先去,會直接到餐廳會我們。小利智提議去Bien Duong 3 食漁鮮 (ocean beach 3). 老實講,食物麻麻,食到近十二點,R君條女才到抵,足足遲一個鐘 。R君唔 happy 但居然到左,算,忍你。飯後都己接近一點鐘,各自帶囡返房開工。

小利智幾個月未見,都系咁可愛。上次因為趕三場波,未有好好享用,今次過夜,一於吊返夠本。

Day 2: 做完晨操,影左幾張寫真。大約九點半,阿芳拍門問走得未,小利智現在某正骨場返工,以前是洗頭妹。阿芳在日本K場返工。最近做了小手術,暫時未返工,正在休息。

小利智及的友阿芳的相片

duyem le1.jpg

duyen le.jpg

中午十二點,約了一位來自台灣的4台小師弟小麥克在酒店大堂見面。我們己相識多年,這次是第一次見面。謝謝小麥克的鳳梨酥.
小麥克也是色徒老馬,己多次來越南。小麥克也帶了位台灣朋友來,他們作天早上到,短短24小時己經上網叫了幾次雞,打了好幾次炮,還是年輕人利害。

晚上訂了陳興道某 beer om 場去飲酒. 對不起,全部夜場都不會公開名字,請不要 pm 我.

今晚只簡單在添輝麵家吃個晚飯,七時正一行五人準時抵達 beer om 場。今晚我己預先訂了六月份玩過的那位混血妹坐枱,同時亦叫多一位六月坐我朋友枱的另一位小妹妹叫阿 Nhi  . 人到齊,mami 帶女入房,各人在第一 Round 都選到心頭愛。我預訂的鬼妹仔及 Nhi 都同時坐下。坐下不久,鬼妹仔問我,可否叫她細妹來坐枱,嚇,你重有個細妹,咁正。但我左右己有二條女,加多一個坐邊呢?結果 hard sale 鬼妹仔個妹妹比我朋友T君。 此女未滿十七,只能坐枱,不可出場。難然T君比面叫左小鬼妹坐枱,但T君見條女未成年,只系好正經的比條女坐在一角,完全冷落左小鬼妹 .講真,家姐似鬼妹多D,小妹無咁似,亦無咁靚,不過就幾可愛. 而坐在另一角的小麥克就成晚眼金金訂著條女。最後終於忍唔著向T君講"條女不如比我啦,今晚她的枱費,我比". T君好樂意的將小鬼妹壤了給小麥克。大家當晚都玩得好 Happy.

到十一點,惡夢開始了,我條鬼妹仔話,我今晚只坐枱,不出街的。 WTF, 咁都得,呢種事六月都發生過,唯獨不相同系今晚我系 book 左坐枱,無說明出街。老實講,預先 book 當然系帶返去吊啦,點會只坐枱。條女同 Mami 直頭系玩野。但自己無講明,無得怪. 而我另一位阿Nhi 當晚我以為妹會出街,所以老早授權 比佢走枱,所以佢己答應另一枱客出街。我最後二頭唔到岸。mami 知我唔 happy, 不斷帶女比我,話只要200萬就可 st. 最後見有條新女,話今日先返工,見佢好怕羞,正眼都唔敢望我,好殺你。今晚終於有著落。

鬼妹仔

鬼妹仔小妹妹

mimi nho.jpg

mmexport1512131919382 - Copy.jpg

阿Nhi

徐了我,R君條女亦玩野,答應了出街,己換了便服,但最後又唔去。R君有火,連坐枱小費50萬都唔比。呢點我老早講左,如果放飛機,小費我地唔會比。條女即時變淚人向mami 求救,Mami 無言,還要给小麥克正面教訓了幾句話你點教女,做乜九mami 呀 ? 小麥克你好野 . 當晚消費每人120 萬(己包二位 mami 小費). 女LT 350 萬, ST 250 萬

拉大隊到 Din Ky 食消夜,飯後在微雨下,慢步返酒店,又幾浪漫。

我條真系新女,今日第二晚返工,第一次陪客出街。條女話只做 Short time,我話無問題。 我先沖涼,跟住條女自己沖. 出嚟的時候, 雙手遮住個胸部仲著住底褲 .  咁都得. 條女真係好怕醜上咗床雙手一直遮住個胸部, 唔敢正面望我. 幾經辛苦,先將他的手張開. 底褲除下. 有少少強姦人的感覺. 摸下下面個西,濕到無朋友。 雖然個樣唔算特別好靚, 但係嗰種感覺又好鬼正. 幾經辛苦終於比我插入去.

當做完嘢已經近兩點幾, 條女話太夜可能冇辦法返屋企我話如果唔介意你可以喺度瞓,我唔收你酒店錢 . 結果條女真係在我房間瞓到第二日朝早九點。講真我冇再做佢第二次,只係抽下水然後畀佢瞓 。最後都係畀 Short time 錢 200萬。 見佢咁聽話, 炒咗牌話多兩日約你上嚟. 佢立即答應.

Beer om 場的新女阿Mi

Day 3. 今日有多3位4台新朋友到。這幾位朋友係冇預約,只係咁啱撞到期一齊在西貢所以一齊玩。大家中午食飯時問到中午有乜節目? 我提議去薄沙 Ktv 玩午K。點解選中午去呢? 個呢場啲女出名成日走枱,加上ST 400 萬, LT 600萬,還要夜晚十二點後先可出街,咁貴,點玩呀?中午去人少,女唔會去枱,天氣熱玩幾個鐘, 見識下都OK的。

大約二點正,五個人上去玩。ktv papasan 叫我們等十五分鐘,話女正在上裝。好快 Papasan 就帶左大概十條女入來,女全都系真空,有部份可以見到薄沙內的奶頭。有一二個重要系好 Pink 好 pink. 我們好快就搵到心頭好。其實真系幾高質素. 雖然各自有自己的女,但其實都混在一起玩,你摸我條女個波, 我揸返你條女個西,條女又摸其他人個細佬。總之好混亂。結果我條女坐左去對面,另一條女又唔知幾時坐在我身邊。

五人玩到大概下午五點, 埋單每人大約一百萬,另加五十萬小費比自己條女。全時間玩左近三個鐘,女完全無走 show.

薄沙Ktv 場內實照

20171129_135712 - Copy.jpg
sunflower 02.JPG

我自己條女,好玩得,大波,21 歲

Part 2 coming soon....

補充內容 (2017-12-4 19:43):
Part 2 http://141hongkong.com/forum.php ... =1919354&extra=
精彩報告,期待下集。
雖然小姐放飛機錯嗮,但坐了一晚換了是我還是會給小費。小姐辛苦錢哭哭啼啼實在於心不忍
回覆 讚好 不讚 使用道具

精彩報告

Thx~偷跳part1 報告

期待PART2 鬼妹好像很不錯 有機會遇到的話也來嘗試一下

下午去薄紗ktv, 這招高明,
過夜快餐都那麼貴,
叫來坐抬就好
感受一下氣氛也爽,又便宜的樣子
晚上在去解火就好
謝謝師兄分享

真係引死我呀, 尤其條新女,強姦FEEL, 下次帥兄出發, 可否跟隊玩呀

嘩!鬼妹仔好正呀!

混血囡囡👍🏻👍🏻👍🏻,支持師兄做法,放飛機或者玩嘢一蚊小費都唔好比!

支持師兄,放飛機或者玩嘢一蚊小費都唔好比!

回復 austinpower ##1 的帖子

谢谢分享

嘩....混血女正...玩得開心

新女同鬼妹個妹都好正,雖然鬼妹都好正但唔係杯茶

羡慕死人

師兄, 好正呀

游下游下 發表於 2017-12-2 21:00
你咁米做壞個市囉 !!!!

我只系講我出來玩的態度。冇想過我個人原來甘大影響你個市,真抱歉我還是會這樣玩。

回復 austinpower ##1 的帖子

感謝師兄分享!

桂神金句 神奇 頂級 超卓