[一樓一] 洗樓洗到腳軟

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

凍凍地去太子洗樓, 原來有好多高質, 但點知開完一間又一間越開越高質, 諗住睇多2間, 點知越行越遠, 越行越攰, 唐樓行4樓真係腳都軟埋, 但之後的越行越低質, 然後就後侮做乜頭先唔入, 但返轉頭又覺得ON99, 再行行下心諗早知玩HG, 都係比多百零二百, 做乜攞苦黎辛...........

最後的最後去左DUP加全套($580), 有小小DM FEEL, 早知下定決心玩HG, 行左半個鐘, 真係辛銀苦
太子唐樓都有高質?
回復 mr_recharge ##1 的帖子

熱身運動
心多多.
太子喎? 唐樓喎? 高質喎?

我有無睇錯?
Nana都唔食??
jokerjoe 發表於 2017-12-15 19:06
Nana都唔食??

Nana喺邊?
行咗邊幾棟先
回復 Playhard69 ##2 的帖子

好好奇邊度會有
回復 KAKA.elad ##5 的帖子

應該睇錯........

去過邊??
乜摟丫
做下運動身體好
will10 發表於 2017-12-16 18:09

C兄:你去了太子那棟房子呢?有高質囡囡?

135-137: 好多替工, 部份靚女, 有個話台妹, 目測廿尾, 個人覺得6 - 7 成係OK 的(個樣), 部份為完全不可食用, 替工人數大約3-4 成

101 - 103: 得2 - 3 個可食用, 其他就自行決定

127 - 129: 得1 - 2 個可食用

白楊加: 完成不可食用

我係行左6棟

回復 jokerjoe ##8 的帖子

NANA: 工作中之餘仲要有師兄門口等, 唔通我又跟機咩, 個棟數好多人洗樓咖, 好多時都唔洗自己按鐘都有得睇
回復 KAKA.elad ##5 的帖子

你有睇錯, 唔知係替工多所以高質還是一直都高, 果日係有好野, 只係衰心多, 又諗住酒店都係600, 佢居然開500, 所以又再洗過, 洗完先黎後銀悔
回復 will10 ##6 的帖子

個人覺得135-137 OK, 師兄試完包個靚膠黎睇睇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:01