Angel Now 妹好玩有質素、有服務、仲好好砌。

名稱: Angel
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A63487-銅鑼灣-兼職女郎-Angel.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咋日放假中午係銅鑼灣同朋友食完飯,飽暖思淫慾,就近銅鑼灣鳳鳴大廈知道有好多好嘢食,於是就過去昅昅,上到去亂打亂撞見到3 樓 E 室 6 房囡囡岩送客,囡囡真人幾靚女有d混血feel、原來係Now妹,係有氣質嗰種,五官好鮮明漂亮,電眼好迷人,加上笑容親切,見到佢我已經鳩硬,身材當然一樣咁正,全身走肥,大波條事業線好深,波濤洶湧,露出條美腿修長靚線條,腰幼幼,pat pat翹翹地,成個比例好撚正。
7 ?- Y' w! T4 E/ U0 S+ Q" Y即時入閘、入到去立即要攬攬鍚鍚, Angel表現得好熱情,對波堅挺彈手,皮膚又滑,揸到我唔想放手,仲要出埋口錫吓粒Lin,玩咗一陣先去沖涼。Angel服侍沖涼好溫柔好細心,洗乾淨後當然係波推全身漫遊,再玩埋水中簫,吹功好得,又夾腸仔,係浴室Angel已經表現倒佢既功架,攪到條肉腸硬到我幾呼要出嘢,即時叫Angel停一停先。" j; i4 A( j/ u+ J7 l" _" E4 B
之後抹身上床Angel 開始調情用咀錫,耳仔、Lin頭、肚、大腿,加埋隻手摸緊我細佬,真係好High,我亦不甘示弱,雙手齊出,一邊揸波一邊摸蟹,估唔到 Angel咁敏感,Angel下面已濕晒,天然多水又窄,Angel 含住我細佬慢慢品嘗,又R吓袋袋刺激我,望住Angel 環保深喉吹奏,我知再唔出動實比佢吹爆, Angel好似知我諗乜咁,攞個套出嚟為我帶上,然後騎上嚟,先慢慢搖吓、磨吓,再加快上下喺度UN,講騎術佢真係一流,睇住佢忘我喺度UN,對波波Fing 上Fing 落,呻吟聲好好聽,視覺聽覺享受強烈,轉男上,托起對腳就插入去,閪水真係多又窄,攬住佢快插一陣,再分開雙腿狂插,Angel嘅呻吟聲變得越黎越厲害面都紅晒,我都頂唔順,去到終點衝刺,Angel Now妹好玩有質素、有服務正呀。

3 X! C  h7 T+ s8 c
( O# b  Q/ y7 m/ T8 n 下載 (1).jpg
回復 tokhobyron1 ##1 的帖子
' g, ^6 `- M/ n* {, C; x9 p  f+ W5 X5 }" ~: z% `( \2 v
大波靚女 - 我啱呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子  V1 g3 U9 G' u
* T" _4 h; M$ q* P7 C2 w) b8 V
多謝師兄精彩推介

夠勁波,身材一流,正

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子. e5 {1 W5 K! s5 L$ i, x8 f0 i% K

0 j& |5 U  L4 G8 ]7 @" n' t, _* _等我去執番劑先

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子4 q1 w. [" e, v; i% m( u# @, k% a

6 s; N; F# Y7 U# j3 @4 |3 h天使面孔,魔鬼身材

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子% l9 |- R: A" m
% ]( C$ j7 d# b9 O* `& b
真系乾柴遇到烈火

好大對波!!!

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子' v6 O( @- v3 [7 ]

4 }. W$ K/ p! @2 v8 P; e( P9 {後生靚女+身材豐滿

! U& |; S: V9 V+ d1 }; A; s
* x! X1 @. |6 m9 U- _7 n2 Z樣靚身材正,讚

: y8 I) E' E8 s! `. q- f) }' p5 {
+ C) r# |+ V9 d4 s$ E甘正真系...蠢蠢欲動

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子$ G6 Z! t$ c# O7 U" m
2 y. e' x/ \: F1 ~
大波靚女 - 我啱呀

妳對奶好正啊!!!

禾刀巧想即刻去試!!!

又幾好喎,一個字"索"!

等我都要去試下先得

咁好服務...一定支持