[美少女] 有冇師兄試過SSP的美少女?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

SSP都有美少女? 睇相好似好細個咁, 堅唔堅啊? 有冇師兄試過指點下?
無人會敢試
SSP stand for?

吾....吾
講真,釣魚相多
試過一次,酒店環培超差,間嘢都執埋。囡囡相頭👌甚至9成似,幼幼。但服務,我覺得自己在強她。零反應,唔想做。
之前已有師兄醒。真係不聽老人言。
sck1969 發表於 2017-12-29 15:11
試過一次,酒店環培超差,間嘢都執埋。囡囡相頭👌甚至9成似,幼幼。但服務,我覺得自己在強她。零反應,唔想做。

多謝師兄分享, SSP的美少女6舊水咁平, 成日心癢癢想去試, 見到師兄分享就唔洗再諗
sck1969 發表於 2017-12-29 15:11

強個幼幼都好過同大媽做? 定係人夾人嗎? $600 有幼幼又好似諗得過?
mr_recharge 發表於 2017-12-29 18:08
強個幼幼都好過同大媽做? 定係人夾人嗎? $600 有幼幼又好似諗得過?

屌幼幼過SZ都屌到啦 150 幼到仆街
多謝CHing分享!
mr_recharge 發表於 2017-12-29 12:52
SSP都有美少女? 睇相好似好細個咁, 堅唔堅啊? 有冇師兄試過指點下?

未試過!
回復 細b仔 ##9 的帖子

SZ 150蚊?堅定流?邊度?
Uranuss 發表於 2017-12-30 01:12
回復 細b仔 ##9 的帖子

SZ 150蚊?堅定流?邊度?

梗係流啦, 有乜可能啊, 去印度先有機會HK$150 有幼

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:40