越南妹Cherry越式魔笛追魂、從未試過咁爽、後花園回味無...

名稱: CHERRY
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A59953-銅鑼灣-兼職女郎-CHERRY.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 tokhobyron1 於 2018-1-12 17:23 編輯 6 _' ?& A( j9 D# o

! K, w1 S) a( [2 t自問小弟去出黎玩都有一段長時間,吾少女女都比我食過,而最近鳳鳴黎左件新女越南妹叫Cherry有好多師兄推介,新女越南妹小弟聽倒流晒口水、一於上去玩下、先電話約好先、Cherry半咸淡廣東話幾得意。
, |+ K  t0 l" E+ P3 F. Q1 C# o( W小弟上到去一按鐘,見到Cherry著住套內衣褲開門,好誘惑,樣子幾索下,身材好fit,屬戰抖型,於是立即入閘。 入到房入面房間尚算企理,Cherry一路都保持好好笑容,Cherry主動幫我除衫、當大家一齊除晒衫之後、Cherry皮膚好白,渣下對波好堅挺。之後一齊入去沖涼,可以只細看到Cherry身材,真是十分正,應大則大,上圍應唔止C Cup,我渣上手估起碼係D,Cherry幫我好細心沖涼,再前後波推漫遊全身,又Lin對Lin捽,再夾腸乳交,D壓迫感好正、跟住又水中簫、吹奏一曲越式魔笛追魂、實在讚好,前戲好爽好正!5 ~' |, x5 x  H! q/ h% r
上到床上後,Cherry用佢對淫眼望住我,好似想食咗我咁,先同我漫遊啜全身,出動摩打脷,好似條蛇咁在我身上游走,時上時下,隻玉手輕掃我細佬,小D定力都必爆。玩咗十分鐘上套,Cherry一下騎上來,UN下UN下,騎功好了得,小弟都感到佢好多水,而且態度好認真唔做作,始乎享受緊。改返男上女下,對住呢個小淫娃,我知我要出盡全力至可滿足佢,對住個窄洞係咁出出入入,Cherry既叫床亦都越來越大聲,我決定唔轉體位,托起佢腳,吓吓深入,之後叫Cherry轉身屌埋後花園爽到爆,插多幾十吓已經全力發射!兩個人瞓底休息一陣,Cherry先細心幫我清潔,再一齊去沖洗吓,出嚟交底家用閃人、越南妹Cherry好玩、番食指數100%。
! O: X2 O; u+ B

0 j" e! v$ y$ b 下載 (1).jpg
回復 tokhobyron1 ##1 的帖子
% D1 z/ J5 C0 N6 C. a2 ?; R
6 M. ]9 @! C3 Z# O' a: |越南妹有空必去慰藉吓
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for your sharing

1 ]( [) H2 U0 ^/ U3 }! s3 w$ h, R1 b/ k4 S
睇完份報告,即刻有反應

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子" D$ E# D+ ~$ }  q* Q
* [4 v* H2 ~: R; i
越南妹甘好功夫...一定要試

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子. h7 ]7 D; T, `8 y
. n  B/ i- |4 K# f) K, S& j
等我都要去試吓先得

樣靚身材好,一定要支援。

咁索點可以唔去試?

0 ?1 V+ v: X, R( b+ I
8 g% ?4 R- R+ ?5 J8 Z( ?& L0 n) }( O身材一流,搞到流哂口水

3 _; @0 e/ Z; U8 T, k4 g' p: U+ \' s5 N) T
想一野插入去

樣靚身材好 前突後凸

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子) W5 p! d. ?# V6 Y

( x1 Z: j. x7 n4 s1 N4 \/ V大波靚女 - 我啱呀

- G2 B/ H9 Q( Y! ]& i, z+ m8 U8 o' Q
報告很精彩

' x/ g& s( U5 Y! x. T, y6 _4 z! F0 [; N/ F. x) |
又幾好喎,一個字"索"!

好靚女

身材吸引, 性感誘人

人正波正,必食之選!

樣靚身材正,巧吸引!

有機會要去試試先至得