Angie Spa嚟一次包你上隱,哩個Gi Gi我一定要返啅至得!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近排咁多師兄話Angie Spa好玩,初時都係半信半疑,吹就個個都識吹,但我點都要親身試過至會信,身體力行,講完即時打電話。

去到見間場真係幾好,裝修肆正,落過功夫喎,第一個感覺良好,招呼有禮貎,帶入房等一陣靚女就來了,真係後生女嚟喎,信心又加一分,女女叫Gi Gi,人幾Q幾可愛,好溫柔嬌嗲,如果要用動物嚟形容,我會話佢似一隻貓咁,對眼笑起嚟成隻貓咁款,係我鐘意嘅類形,身材 - 正到痺啦,大波加上黃蜂腰,美臀翹翹的,人唔高但對腳好修長,生高小小做Model都得,化個淡妝令佢更迷人,今之得米啦。

一齊去沖涼,Gi Gi服務得我好溫柔,搽完梘液未過水,我已攬住佢係咁磨,我到而家才開始抽水,頭先望到佢已經呆晒,懷抱佳人,大波波揸落好彈手,後生就係唔同D,圓潤美臀夾住我條Jer係咁磨,Gi Gi都鬼馬啦,識得玩哩招嚟迎合我,我一探佢下面已經濕晒,哩個時候Gi Gi烏低身開始玩水中簫,把口真係吹得,舔旦旦,奶鳩根,再含入口慢慢吸啜,舒服到我差D要射。

返上床休息吓先,Gi Gi先幫我DUP骨,功夫都唔錯,有版有眼,過程總算出心出力,態度認真,DUP完幾舒服,之後玩Nuru Massage,哩一Part功夫好出色,成條蛇咁喺我身上游嚟游去,唔使接觸我細佬,已經可以刺激我性慾,本來軟下來嘅細佬,三兩吓功夫已經抬起頭來,Gi Gi一路喺我耳邊呻吟,哩吓極具挑逗,我獸性大發,反身攬住佢係咁錫,粉紅乳頭啜到扯晒Lin旗,上下其手,揸波啜Lin摸蟹,Gi Gi真係好敏感,而家明顯成個蕩女咁等我砌,我轉個身同佢玩69互攻,挑逗到Gi Gi嘅淫水流晒出嚟,我細佬都比佢吹到成條火捧咁。

上套入閘,Gi Gi發晒姣騎上嚟,黃蜂腰係咁扭動,波波喺度彈吓彈吓,呻吟聲極之淫蕩,睇得出佢已被性慾佔據理知,全情投入享受緊,我都唔使客氣,改玩男上,托起佢對腳就插入去,緊窄嘅洞穴好多天然淫水,慢慢插已經滿足唔到Gi Gi,趴底抱住快UN,UN一陣又嚟一吓深入,幾次來回後,Gi Gi已經咬緊牙關,面額發紅,再狂插一輪,Gi Gi好肉緊攬住我,我亦都要宣洩慾火,估唔到同佢一齊高潮,真係未試過!

Angie Spa唔使聽人講點好玩,嚟一次包你上隱,哩個Gi Gi我一定要返啅至得!

Pink Lin 戰抖身形
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁索點可以唔去試吓

大波波係我最愛

支持食到好嘢!

樣靚身材正,讚

Sexy Body

多謝分享

回復 士元 ##1 的帖子

大波波係我最愛

多謝師兄分享

小弟要試下先得

多謝師兄分享

多謝樓主分享

多謝師兄分享

回復 士元 ##1 的帖子

這個試得過

樣靚身材正

係男人都想執佢一劑

女女好正,都想試試

佢又真係幾Sexy架,真係好吸引!

條女唔錯喎!