樓主: lavendertotti

[尋人] 咸豐年前 天文台道 愛麗斯

回復 magicben ##11 的帖子

我都想搵返姿姿😁
華倫天奴 發表於 2020-8-13 16:44
我反而想搵婷婷,當時有無師兄食過?

短髮眼眉有粒墨?
回復 lavendertotti ##1 的帖子

真係好耐之前嘅囡囡
回復 馬賽對波圖 ##23 的帖子

唔係呀,長髮瘦底但中超
後期去左福樂
回復 lavendertotti ##4 的帖子

當回憶,天文台道我都有唔少美好回憶,當年住附近,諾士佛台飲完酒點都會去開心吓 :p
天文台道,我想當年都成日去,比較多係搵 冰冰。
回復 makeucum ##14 的帖子

係啊係啊.....素素&冰冰....正!

往事只能回味!
還有當年我常常找的 Tina,那已經是 2003 年的事情了!
記得那年離婚返香港租住在隔離金巴利道劏房幾個月,無約朋無事做就上去玩… 真係過引。重收工一齊去宵夜食冬菇軟骨面。試過兩個上我住處環保 3p 過夜。又試過搬來麻將玩除衫 game. 可惜 HD 壞無晒 d 相… 癲左幾個月治好了 depression.  
Thanks thanks
呢個石頭波經典,我見過幾個阿差一齊入左去就無再去過,當年果度好多靚女玩,有年我返黎租左金巴利道一個劏房住左幾個月,唔係上左大陸就係係果度附近日日去食雞。試過隻雞黎我劏房過夜,果度重有間食豬軟骨冬姑面既幾好食。有時會撞到三兩個雞雞係度食。認得我雞虫叫一齊坐,其實係等我比錢… 無所謂啦,大家吹水亂 up 開心就是。又有波餅食又比佢地摸大肶摸鳩,引我食完上去幫襯…
seafoodfans 發表於 2022-2-15 04:15
呢個石頭波經典,我見過幾個阿差一齊入左去就無再去過,當年果度好多靚女玩,有年我返黎租左金巴利道一個劏 ...

就算唔係因為疫情,而家好多d酒店女質素,連當年嘅一樓一都不如
iandbilly91 發表於 2020-9-24 16:40
天文台道,我想當年都成日去,比較多係搵 冰冰。

細細粒果個?
當年我都揾開佢,有次仲上左佢屋企 (劏房) 食大閘蟹,食完後我仲請佢食肉腸,而佢請我食飽魚,玩左一夜,瞓醒走人,承為三千。
darkchris999 發表於 2022-2-15 10:14
就算唔係因為疫情,而家好多d酒店女質素,連當年嘅一樓一都不如

酒店女,我中過招就無再幫襯。
天文台道接近成十年前
以前老尖洗樓路線香B、天文台道、發利,而家得返發利😭😭😭
回復 大叔的愛 ##37 的帖子

Me2….相信大家都係同期玩家!
當年果頭多嘢玩,幾棟都有一樓一,轉返入金巴利街又有兩三間劏房響唐樓地下樓梯底,而家已經成辣拆晒
玫瑰大廈有無人記得,果時都無人去發利

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:03