樓主: lavendertotti

[尋人] 咸豐年前 天文台道 愛麗斯

聽講佢係骨場關芝琳,個樣真係有分似既
我搵過佢一次咋,但嗰次真係唔會唔記得,問完價我OK入去嗰時,原來房入面有兩個小朋友,應該小學一、二年級左右,一個係仔,一個係女,CAT姐叫兩個小朋友出房,搵其他人玩,我唔清楚嗰兩個小朋友係唔係CAT姐對仔女,定係其他囡囡既,但點都唔應該帶埋佢哋返工掛
用手機回應 迷魂小羔羊 #61 的帖子

佢係靚女過嘅,不過後期轉左陣之後d服務越來越hea,心雄想做大轉行,但又成日掛住炒樓
1419527 發表於 2022-3-5 17:42
以前老尖福僑最多好嘢,質素高過香B發利
聽喺嗰度嘅相好講,業主唔知乜事突然話唔再租俾佢哋,攪到成班女要急急腳揾竇搬。

好似差佬行動拉咗成個集團, 佢啲單位主要係立信同福橋
回復 darkchris999 ##62 的帖子

當年我搵佢嗰時佢己經好hea架喇,不過當時自己後生乜都想試吓先搵佢啫,記得開大係好貴,而且佢嗰時個身形已經漲咗,所以無開大做全套
回復 littlecannon ##63 的帖子

記得立信後期玩要登記身份證先上得樓,我就由樓梯行上去
迷魂小羔羊 發表於 2022-6-22 20:49

立信看更比較嚴
個時啱啱出嚟玩比較細膽, 唔想俾人喝住咁瘀
我都係行樓梯, 一係等就嚟有𨋢就鼠入去
迷魂小羔羊 發表於 2022-6-22 20:49

識途老馬田,後梯對住上海菜館
回復 darkchris999 ##67 的帖子

怕麻煩丫,所以咪搵吓有無後樓梯,點知易搵到,而且度門又無鎖,之後次次都係咁入去,當時二十出頭,體力好,就直接由地下行到上頂樓先,再慢慢洗返落去
回復 littlecannon ##66 的帖子

當時我都只係出嚟玩咗幾年,但要登記身分證點知會有咩事㗎,咁咪去搵後樓梯囉
立信,華豐差唔多先后要登記身分證,跟住好快收皮
迷魂小羔羊 發表於 2022-6-22 20:44
回復 darkchris999 ##62 的帖子

當年我搵佢嗰時佢己經好hea架喇,不過當時自己後生乜都想試吓先搵佢啫,記得開大係好貴,而且佢嗰時個身形已經漲咗,所以無開大做全套

香A時佢d皮膚仲幾滑下只係有d小肥,不過當初出來玩唔太清楚行情,600揼+做話包BM,但佢果d所謂BM係求其用對奶鳩壓你背隻兩下就算鳩數
迷魂小羔羊 發表於 2022-6-22 21:22
回復 darkchris999 ##67 的帖子

怕麻煩丫,所以咪搵吓有無後樓梯,點知易搵到,而且度門又無鎖,之後次次都係咁入去,當時二十出頭,體力好,就直接由地下行到上頂樓先,再慢慢洗返落去

果條後梯我細細個已經成日行,記得自己𡃁仔個時我爸有個朋友響唔知二樓定三樓做裁縫幫人車衫,有時阿爸帶我去街就帶我上去佢朋友度坐,每次都係行果條樓梯~

我仲記得果時立信地下轉角位個地鋪係嘉華銀行
迷魂小羔羊 發表於 2022-6-22 21:25
回復 littlecannon ##66 的帖子

當時我都只係出嚟玩咗幾年,但要登記身分證點知會有咩事㗎,咁咪去搵後樓梯囉

講起後樓梯,最深刻印像係香B
因為有次係後樓梯,見到有個僧人除緊件僧袍袋埋佢

之前都聽過人講,僧人都係一份職業嚟姐
今次係親眼見到,明白細佬都要開飯嘅
回復 littlecannon ##73 的帖子

講起香B樓梯,我諗起前樓梯貼咗張叫人唔好喺樓梯小便,B1有洗手間既通告
當時我諗香B樓梯成日都有無多師兄上上落落,乜有人真係會有人小便架咩?
終於有一次洗緊樓既時候,真係見到有兩位二十出頭既師兄真係就咁小便
回復 darkchris999 ##71 的帖子

當時其他USB都只係收$300,$400,$500,佢真係收得俾其他囡囡貴,但佢唔值囉
迷魂小羔羊 發表於 2022-6-24 12:49
回復 darkchris999 ##71 的帖子

當時其他USB都只係收$300,$400,$500,佢真係收得俾其他囡囡貴,但佢唔值囉

Right,同埋佢一路都只想食老本,我覺得響佢字典中唔會有熟客兩個字,後來搬左去中環加價想食鬼佬客條水,加到成千蚊熟客都冇情講,初時都會Keep住一個月揾佢三四次,後來越做越hea我索性揼+HJ算。

但之後佢中環個場做唔掂(足浴按摩),話冇客又請唔到女越做越縮左慳右慳,最記得最後揾佢果次果日得14度,上到去佢先話冇熱水叫我沖凍水涼,話冇生意幫我慳d電費啦,我趁佢行開照開熱水爐,沖完佢仲發我脾氣,我冷回佢一句:咪有熱水出囉,得14度沖凍水涼我今晚返去實傷風感冒都似,之後按得勁撚hea,HJ時仲話支油用晒就響度乾chok,最後我精都費事出起身沖涼畀錢走人,仲要我沖到一半熄熱水爐!

唔緊要錢我實比足,不過以後Black List你啫嘛~~🙃
天文台道, 好似好多年前
回復 fatlok ##16 的帖子

你不妨去觀塘南洋大廈二樓,上到去右轉直篤有三間房,中間嗰個好似係佢,我大約係四個月前發現,而家唔清楚,但九成係佢。
回復 fatlok ##21 的帖子

我好似見過姿姿,你不妨去觀塘南洋大廈二樓,上到二樓去右轉直篤有三間房,中間嗰個好似係佢,我大約係四個月前發現,而家唔清楚,但九成係佢。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:43