[曼谷] 曼谷金雞之jinny篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

金雞者,其貌不揚,但都擁有一身絕世好武功先可以keep住班回頭客. 今日要講嘅係天堂的jinny;Jinny樣貌唔靚,更可以話有d似人妖,所以食樣的可以行開. 身材大概5尺高,胸圍係細b,所以食身材的也可以行開. 既然冇樣冇身材,又憑乜可以吸引著一大班回頭客呢?憑的就係淫蕩同埋好似水龍頭一般屌極都水源不絕的西窿. 數年前經由一位台灣的朋友介紹下到天堂一試Jinny,老實講第一次見到真人時差d想轉身離開;但本著好又一餐 唔好又一餐的唸法俾錢上房. 從俾完錢嘓一刻開始就啫不離身,冇錯,一俾完錢Jinny只手已經伸入我褲浪度輕輕地撫摸著我細佬,所以未上到房就已經俾佢搞到扯行晒. 一入到房就俾佢解開褲鏈一嘢含埋來,嘓陣時都仲未沖涼. 大家都知泰國咁熱一出街就肯定會出一身汗,但既然佢唔介意咁我都好享受. 在Jinny一吞一吐地環保吹著很快就有射的感覺,但可能Jinny俾我仲早知,所以她就轉攻lin頭,但手還係停留在春袋的位置上溫柔地撫摸著. 呢個時候我的細佬就處於一個有d想射但又未射得出的前高潮境界,呢種感覺真係舒服到暈. 終於Jinny停咗落來,仲係手袋中攞出一打大牌子dom dom出來問我今日要做幾次,三次?五次?我答:儘量出到三次. 一上袋Jinny已經用雙手將巨龍送入西窿;呢個窿係緊 窄 熱 更緊要的係西水源源不絕(係插到有水聲嘓種多水法). 當然我亦唔客氣加快速度抽插著,係一入一出一百好幾十個回合後滿意地射出第一次. Jinny亦都好識做幫我除套同埋用口幫我清理乾淨先一齊沖涼. 係沖涼期間Jinny的肉體亦沒有一刻離開我細佬,有時幫我含吓,有時幫我奶吓C眼,又有時用西幫我磨吓大俾同手臂. 俾佢咁搞法真係好快細佬又起頭,咁梗係即刻抹干嘓身再搞過. 下半場就梗係輪到我做主攻啦,大車 食lin頭 再加上指插. 係我一輪攻擊之下,本身就多水的Jinny俾我搞到噴咗出來. 跟住就苦苦哀求叫無套插佢,但我出來玩就一定會帶套. 一上套就馬上開始猛烈的攻勢,嘓西依然緊緊地有熱度地包含著我細佬,呢個時候定力少d都好快會出;但我身經百戰再加上啱啱先出咗一次,所以我就加快力度同速度地抽插著. 好快地我feel到Jinny來高潮,因為我細佬feel到個西窿緊緊地收縮著,但我沒有停下來,轉用手指用更快的速度了個西,當然我細佬亦都已經插緊Jinny個口. 呢個真係高難度動作. 在我雙重攻擊下Jinny終於潮吹,我亦都好滿意地係Jinny個口第二次發射. 出咗兩次之後真係累到涼都冇沖就咁攤係張床上休息. 但Jinny依然冇停好努力地咁搞我細佬想令佢起返頭,但已經出咗兩次又點會咁容易起到頭啊,但我一望手機仲有成個鐘就俾佢慢慢搞啦. 過咗一陣Jinny終於放棄轉為用個西幫我按摩;雖然唔係專業,但個感覺都幾好feel,慢慢地我細佬又開始漲返,但係唔多硬嘓種. Jinny一見到亦好唔客氣咁即刻將我細佬送入洞中,但點都已經出咗兩次,細佬敏感度已經大大下降;咁我就由得佢女上滿滿磨啦. 但係磨到夠鐘都係依然出唔到第三次,唔係Jinny騎功唔夠好,只不過兩個鐘出三次唔係人人都得. 但我亦好滿意地俾多500b小費落樓離開. 從此以後每次去到泰國都會留返一日約戰Jinny.

補充內容 (2018-1-25 04:14):
基於有Ching提出出樣有可能嚴重影響到Jinny私生活,所以請版主刪相或刪貼.女女都係人,如果各位想食Jinny就到paradise搵佢,唔好攞相搵人.
Jinny真的是戰鬥力破表啊⋯⋯一不小心就會被搾乾了><
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 88lovegirl ##1 的帖子

想一試,佢每日都係度,定要預約

回復 Bkk69 ##3 的帖子

預約吓會好d,佢經常full booking. 亦都可以約佢返酒店.

好堅嘅包膠👍🏻😁

回復 88lovegirl ##1 的帖子

個鐘出三次,犀利犀利。

如果咁好戰鬥力,约番酒店慢慢嘆……哗……第二日就真糸边度都吾使去,知吾知有边个可同佢夾双飞?

上次去佢放緊假,無緣一見。期望下次

終於見到聞名 141 的 Jinny照片, 謝謝 c Hing

such a exciting making machine, I should find chance to try try see

各位師兄,我搵咗好耐都搵唔到聯絡方式,
可唔可以比個網址或者聯絡方式我想試下,
唔該各位!🙏🏻

即係話好好𨳒

Ching, 絕對同意! 人間奇人好有Heart, 她每天跑步Body 有肌肉

我都會酒店約戰Jinny

性鬥士天堂鳥

回復 cheongtung ##12 的帖子

上paradise官網預約

回復 erm ##14 的帖子

我估Jinny都已經有萬人斬啦,但個西都鍾好好屌

真系咁犀利