28歲想讀返書要點開始

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前都只係讀到中三
5 R- O" v. l1 A: T2 y唔知自己宜家乜野程度學力; F8 q% P8 A4 O3 L1 X8 q, y
要點様重新開始
有好多有mature student嘅收生方法,年紀大會易啲收。想讀就讀啦,ching加油
有心唔怕遲,報夜校
師兄加油
有心唔怕遲, 加油!
我自己讀半年夜校考DSE,然後讀外國在香港的學位課程,4年左右就OK,最緊要肯努力
最緊要有錢,生活無憂。還要斷絕誘惑,才可專心讀書。
" r" T, B# G6 Q) f/ A3 \
3 A5 U  \4 K7 m# I0 ^, Z* C
精神上支持你 加油
師兄幾歲?
- u& k; @3 h- k+ ~3 A夠21可以直接高級文憑
! i& I& y0 t$ R) z夠25可以直接大學' e) |6 J, {3 }! k4 C+ l4 ?
當然要有番3年以上工作經驗證明
4 K2 D7 _+ r2 i5 k% z- ~( w5 {以及英文DSE4或IELTS6.0
Lots of options there!
好似有成人夜校,楼主努
回復 武君羅喉 ##1 的帖子; J3 {3 A& I9 t* d
. D9 c' l7 n( u+ f2 x# o" t4 h% |1 s
最想讀甚麼呢?
由毅進文憑讀起
想拎個五科合格就毅進吧
要知自己想要乜嘢。加油師兄
8 r8 d( \: u( P
你唯一出路就係讀夜校
回復 武君羅喉 ##1 的帖子3 W- B9 v  m4 o# ?/ k( w; t* l% ]- e6 ?

0 A( i% y0 V  h5 Z2 S三心兩意啦,
可以讀政府d證書課程
assignment aid hk0 }" L6 v8 A! A: P+ ~/ ?

+ T5 }- n+ n' E; r2 z小心馿子

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 04:23