[曼谷] 2018 新年泰國第一炮

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雖然已經 3月,都係到同各位師兄講聲恭喜發財,祝大家搵多d,雞運亨通

小弟好耐無出過po,一po梗係要分享番d好野比咁多位師兄啦!

新年流流,見同屋企人拜完年無咩做,就去泰國避下寒啦。

Day 1

夜晚9點先到泰國,第一晚岩岩到累累地,同老友兩條友度下黎緊個幾晚去邊玩算。
老友問我有無玩過呢邊既ptgf,我係4台睇其他師兄既post就睇過,自己玩就未玩過,
佢話朋友介紹個agent 比佢,叫我陪佢試下wo,好啦,agent send相黎,得wo!
完全係mcot,二話不說,就同老友一人一個玩下啦。不過價錢有點貴,全日要成40000b,
不過人一世物一世,即管試一日睇下比唔比到初戀既感覺我啦。
CEE7532B-4C39-444F-BF58-92B74D15E880.jpeg ED9B7661-47C7-46C8-8D16-F5B50520E6A2.jpeg
Day 2

準時10點鐘送到黎,同相9成似,即刻科水比agent , 全日流流長,同靚靚女朋友仔
培養下感情先,互相介紹完一輪就同女女拍拖行街街喇,我地去左Siam paragon既grey house cafe(好似係咁串)
整個生蠔補一補 再整個龍蝦食下

F7128D3E-2D7F-47BB-BCA9-A2A4E9D81733.jpeg 214D9F91-1432-4B9E-82E4-06E595151799.jpeg
,好彩女女英文ok,全程溝通無問題。食飽飽就繼續行街,行到累累地又去左間食甜品 好似叫kyo,
女女食到好開心,各位師兄可以帶女女黎試下,因為真係幾靚,又好食

6EF28654-60DF-4C5E-9AE7-78CE84414AC8.jpeg 339D3679-0EA2-485A-BFC5-5F26BAE8DE4A.jpeg
見到女女好天真咁笑,又錫番幾淡,真係有番以前細個同女朋友拍拖去食甜品既感覺。
夜晚就求其食d野就同老友返酒店談下心啦

買左幾枝酒,飲下傾下計,到咁上下就各自各返房做番d正經野
女女都好識做,由頭到尾都唔會有say no,想車就車,想撩就撩。仲要好投入,
雖然個一刻我都知係假,但係起碼佢真係比到一晚女朋友感覺我!
全晚總共黎左3鑊!係值既!

Day 3

訓醒10點,女女要走了,臨走打多個車輪,醒左佢2000b,唉,我既一日女朋友夢亦完美結束。同老友商量今晚要去飲酒,好啦。去返間local場玩下,不過呢個場有缺點
就係d女係帶唔走,所以就唔多介紹。不過琴晚出左幾鑊,今晚唔出都唔緊要,
埋單3萬幾b,都ok la!
DA28EC8C-6DF3-400E-AC2F-E70CC4EFE70B.jpeg AC2BC6A1-A1AA-467D-9F28-83D65993577A.jpeg

Day 4

起身鳩痕痕諗起第一日個agent 問下佢有無邊個即刻ok既,
佢搵左兩個我地,黎到見到ok又科水啦,見佢即刻做到野,
今次醒埋佢啦,整2000b比佢,下次佢實識做
跟住都係個d啦 行街食飯,今日食間日本餐,質素比得上日本,
好似係日本人老細黎

85E75811-F1C7-4870-B68E-D2F93123B6D7.jpeg 6D8A5AA1-8A2C-47BA-A0A9-5AF4D5D34E99.jpeg 9D0653B6-6A4B-41BC-B129-012E000A74D6.jpeg 夜晚就帶左女女去蒲,

去route66 玩,女女好鐘意我老友,攬到佢實一實係咁嘴

之後又係帶返酒店做正經野啦!

Day 5

最後一日,同女朋友仔食完個lunch就放人了,臨走例牌打番個車輪
同老友賽後檢討,佢話佢個個好撚正,又夠主動,爽到爆,仲問我幾時再黎多轉,
搵番個女朋友仔,始終一日唔夠喉,預到自己岩心水想玩多一兩日。
老實講,價錢係比一般玩法貴,值唔值就見仁見智,我自己心態係搵番以前
細個一直想溝又溝唔到個種女神feel!所以對我黎講洗兩,三萬蚊搵得番失去既感覺
係ok既。

PS:如無意外,今個月應該會再出發,到時再update 比咁多位師兄啦
good report ah c hing
thank you for your photo , MM so pretty
回覆 讚好 不讚 使用道具

有點貴
不過囡囡好正

回復 k56hk ##1 的帖子

Very good report, nice job. I am about to go Bangkok, would you mind to share the agent contact to me. If ok, please PM me, thanks 🙏

ching 請受小弟一拜

多謝師兄分享......呢個價單小弟自問玩唔起 只能夠睇下報告

BTW, 建議師兄set個小權限 原因就當然係.....唔講啦

真的有點貴

4皮要黎搵囡,啲師兄真富貴

有米真好,有米有時間更好,有米有時間有力最好。羨慕死人。多謝師兄報告。

cola1 發表於 2018-3-4 00:56
4皮要黎搵囡,啲師兄真富貴

唉,算啦!我地呢D窮X!
2500止步,哈哈哈哈

開下玩笑,唔準嬲嬲豬架!

有錢多好

多謝師兄豪玩豪食分享。女女好靚.

請問師兄 Day 4 日本餐廳係邊鼠黎?

The gal really pretty, 40000b for the gal is worth.  Even I can't afford the $$$

ilovetoplay 發表於 2018-3-4 01:21
唉,算啦!我地呢D窮X!
2500止步,哈哈哈哈

我羨慕都黎唔切呀

2500 我已經系極限 仲要慳番一頭半個月先儲到呀 陰功

所以話 人真系唔可以窮

cola1 發表於 2018-3-4 01:33
我羨慕都黎唔切呀

P Cola

拿,網絡吹水都有界限架!
<---我可以控告你不盛實吹水架!哈哈哈哈哈哈
好予盾,不盛實吹水,哈哈哈哈哈

ilovetoplay 發表於 2018-3-4 01:36
P Cola

拿,網絡吹水都有界限架!

哈哈哈哈

所以我都系鐘意啲收銀員,又平又實際,最緊要小弟啱 feel

cola1 發表於 2018-3-4 01:44
哈哈哈哈

所以我都系鐘意啲收銀員,又平又實際,最緊要小弟啱 feel

P Cola

我怕你偶遇完收銀員!
話在下朱羅紀石榴姐當秋香咁介紹比你!
到時唱衰在下,咁就真係人格破產!

雖然在下本身已經係一個負家產!