[援交女友(PTGF)] 人妻求助

2 n! G% E% P) M- \  `  i. n0 Z4 _" g7 t9 \# q
; y: k* e# p2 b4 \, b* k
你改到凌晨??  出兩張圖 ???
/ e9 }( l6 @) c6 @) u$ d5 u這叫誤導陪審團!揀張你控制倒的圖出 避答……??' v: ?, H. A1 N8 N3 e# o& t/ L3 \% p! b
由中午15:00…整我到凌晨2:00 & n; |- H6 O- f
你都好似我咁吾洗做喎原來??
9 h% U$ I' q8 l* Y) e8 U2 _一個男人為左我去攪甘大堆野到深夜?都仲想起我要個圖……佢又冇賺 ?? 咁緊張為乜?? 我就因為我的人而佢為乜 ??7 g' r& O( f9 D( p4 v
因為我? 佢會平時影定同儲存d冇用既圖
4 E9 n6 ?* p4 H; m+ M7 \<姑勿論 圖是真假>??  答案 呼之欲出!! * B( k- w) ^# m& M( X  [

" [% t9 }: o7 n9 P  l0 r答我頭髮乜色?? 講多d我怎令你捐失……簡單直接!1 s8 }2 u$ F' z$ A5 j
你避談……既然咁多人見過我??只要你肯答?? 一句攪掂!!
: B8 S' c8 R% O$ D) L
( M1 O* h+ W, b* ?+ \$ g但你揀去 改圖!冇野up……為我花咁多精神?!
$ b4 ?* [4 X* U4 k若你仍然話係值得!!  c- K5 J2 d5 a' f+ ?
就全部照你意思我見過你!我哋又係同1人……你的用意對於1個明白事理的人是冇問題的!佢只介意我同其他男人有乜瓜葛?? 既然你up到半夜都係up倒咁多……咁就已經完滿結束喇!0 g3 J6 p; `9 h" S
& J' N; u. u, R- f5 K* L3 }
有d野有得改!有d嘢永遠冇得改! 0 f% G3 L4 Z& M( d6 s6 s* D+ ^
至於你捨易取難?? 為左我一句叫到,你就keep圖留底?? 問問你自己,我又吾識你?? 你咩男人黎㗎???
回覆 讚好 不讚 使用道具

已經 PM

已經再PM, 待你加我wechat

幾銀?

hi, pm pls

回復 PureYuen ##1 的帖子
, n; g6 U' o. R1 s1 P0 ^
/ x0 ]1 P, _$ m2 P- L3 `已經PM左

回復 Ginnie ##81 的帖子2 \  {1 ~& R5 x8 d8 |$ ~2 x

. a+ h3 b# m% X) V6 [3 f其實男性上141都係有時間先上,而女性上141,我估計大多數都係搵生意/助養人,始終都係米飯班主,點可以覆得咁慢。如果你要求我15分鐘要答,我一定做唔到。9 u( o; Y5 B3 m  E3 G2 Q
講返張圖,我相信你主觀地覺得我改圖,我只能回應係冇修改(原圖),你唔信我都冇辦法。你自己幾時上141要你自己先知,我都特別地cap定怕自己記錯。% P' f7 Z* |8 ^6 t, e" k7 Q; N
頭髮顏色問題,我太了解你,知道我點答都唔啱,尼嗰答案只有你自己知(或者其中助養人會知),唔知道你係唔係約唔同助養人都會唔同髮色,所以你係咁問我頭髮顏色(想知我係邊位)
" f' g- s* W$ m! [' D% d

! K4 C- [; c. [& [% a+ y, K
PM 留Ⅴ7謝

本帖最後由 Ginnie 於 2018-3-19 09:46 編輯 7 J, P: J1 C4 Q& t. {8 n! f5 M9 s1 A
ZeroHK 發表於 2018-3-18 20:01 4 b$ h% l4 w* J5 e/ u: A- D+ v, i
回復 Ginnie ##81 的帖子
  G- j8 _7 M0 r2 N9 x
( b( ?1 \' V& E8 u, K# N其實男性上141都係有時間先上,而女性上141,我估計大多數都係搵生意/助養人,始 ...
. m: V# G( t! h, `. X1 l7 Y; Z( d

! D0 B, ~) _0 v0 R* I睡不好…又扎醍來 !!!
' H4 M, d/ ]& @7 E  r! E感謝你  一直以來對我之[關注] 和 [了解] !??…首先要告訴你我並冇(唔信你) 重點不在於此 !? 上次已提及若你認為(此舉係值得) 我也認同你 !! 那就全部…: j  c" F5 G4 ?7 v  J' R
(照你意思)…今次就唔再專注在你有否改圖的回應!! $ n8 i* S1 [8 W% E
. r: t" c6 t! @5 ?( E- S3 q/ Y" _  v
反而今晚我想借個位置…特別多謝 我♡照顧人♡…9 p5 a; g, B. L5 P6 [
此刻 深切體會 當時…如未能得到你的$及時雨$
  u; b9 A2 L, n* d; A1 f" N4 y5 g真有可能令我就此碰上●別的●!?? 因而要承受不可估計之傷害…!!?
, J- \9 x7 u4 r& B& n另外 今次我連番回應…也全因為<他>我不能令你誤會我當時收了你的錢…還這樣犯賤去約其他人 !!?
5 z, D  l: G# W; m" S; W+ v與你之承諾…我一直未有忘記 !!!! ; J- a- r3 m& h4 P
謹此取 他英文名:最前字母【S先生】以作專稱 !!!
7 k; t3 [9 i1 D0 j( `一段未有想過要公開的【內容】但在這錯有錯著底下我認為 需要 亦有必要說出☆請原諒☆
' k* f0 T2 M8 U0 ]4 g& Y: l我一直認為世上冇【不勞而獲】無私奉獻也只有家人
9 i: H  z( ~! i, Y認識他令我從新再上一課 !?
  s( [( C7 D- M- X# |% c當然冇人會知(S先生)身份 !? 我就更不會因此事受傷 !!
% O2 m- H, u5 Z0 T1 b( g% {0 Z" c& O反而係令我意料之外得到更多♡支持 理解♡" ?+ o. x5 T" X
! x0 o! |' u6 k* g  ?2 Z2 }) Q
文中提及…你要 [Cap定d圖] 係以防 怕記錯 !? - D% t( S4 ]4 t' X& L: b  G
見你對此甚為…著緊 [言下之意] 令我感 [不寒而慄] !!!
! ~- l9 K+ d% v+ R: _1 o但你的(發表)…此舉會令他多少有著不快兼帶有傷害 !
, e2 Q* ~' g8 B& ?5 i. ]+ S一切因我而起 帶给他 甚至係些微(捐傷)不快…
. S. S" S' E+ N3 ^  i  X" s我也不會容許 !!! / H0 [( R; k' J; ~! @8 z3 z9 M) |
佢對我【恩重如山】 我甚至係冇諗過佢會為我…# w$ _' R# P: {+ M
…作 (無私付出) !??5 P9 `+ O& [3 t$ i5 }2 Y
請原諒我 未經你同意下 公開以下【內容】…
+ P% P2 ]. E0 i6 V% H& f舊年12月尾 在最嚴寒的某個晚上…我向他發出1個(額外)請求【原因是12月份的 他早已發放了給我】但當時我很急需要搬開找個地方暫住一下…及後我們约定 在黃埔MTR(A出口) 我遲了(4Omin)累他站著的等…浦一見面佢手上揸住一疊紙幣捲起; 而眼神專注上落出閘位置;之後我收過及接過他的提醒(囑咐)小心袋好等之客套說話 !! 佢就忙著返家過節了!! 那一夜很匆忙我原先唔係想要問佢/ 係在找不到其他朋友幫助之下…冇辦法才告訴佢 也很遲先找到佢 Sor…0 W& g6 V0 H% F) }4 h
而重中之重係我預咗比佢嘈一餐之餘兼不會理會 !!
( e3 B3 E. A: A: e6 \" L' c" Y但佢不但冇… 之後沿途更一直按月為我不停加油 !!!! % R* i) E3 C. I0 P1 R6 Q% ?9 X* K
從12月開始得佢接納我 並施予(幫助)令我非常感恩 !! 一份連我至愛至親都做不到的【承諾】而佢只係 1位 相識不久的… 竟會送给我 無私 照顧 關愛!?
$ p# A& g6 `8 H7 x. G2 e5 q% n+ b問及頭髮<顏色>係想證實他知我並未見過你;而你邊位我又怎會不知?? 我係個心思細密的人…令我 (有考慮過约會)及後遇上佢改變主意的 沒幾人!! 連日和你交涉;我更對當初之決定…感到(完全正確)!!
  }2 @$ r. T4 j) `" ]
8 L: O$ W. W2 s( B6 X$ u6 B此刻看你(怨氣) 讓我了解到此地每見1佰生人!? 其實甚為危險 !! 當日有著幸運之神眷顧與你未有相見…. F0 ~# C6 g( @) Q; S* ]" [! v
雖然如此但我也要向你衷心致歉 !!
& W9 |- i3 }) I9 J; P( t你今日的【當頭棒喝】教我日後更懂珍惜 !!!!, B4 ?/ I6 w( d' O: T) h. Q
生命中出現1個咁嘅(人) 遇危難;正常人 只會想到…君子不去乘人之危 !! 已經還得神落…!!??0 L0 K7 i- \) W, S+ C7 Z
又怎會傻到再去 奢望; 將有♡大禮送到♡ !!??
+ I, ^8 M' K- d; `* A4 V
" @' J+ D- h# Y. r3 A- l回頭想起 當時如遇上別的…有可能條件苛刻 更甚是冇可能會有與他给予我的<<那$份>>同等=相助…!!4 j) F* W/ V+ O. r  U" N
最後容我提提你 一直在爭議我Acc那<上線日期>…, S8 w" Y' \' N% B+ @5 H
你認為會否有另一人比你更為清楚 !???, _. @6 P( ~- s' \/ X' |9 x
同 1人 更加不會在同 1日上線 ?! 真係傻的嗎 ?
6 }) d7 h) c+ U你此等損人不利己之【心態】確要調整 !! 今次踫上是個弱質女子…倘若遇上他人你更有可能碰上連翻…
. V$ Y/ w' f- w●惡運●旦願你終有一天【有感而發 深刻反思】!!?. G! Q( D3 }, c+ [" e" o# x- q

8 p6 L9 x, S; F& g/ e& g如閣下要再糾纏不休 !!? 我甚樂意奉陪……
, ]; k0 s9 z: f因我必須要他知道…佢所给予(付出)過之每分每毫在我身上都是值得 !! 佢冇睇錯人☆更冇做錯決定☆4 T& U* v1 z( Y3 [6 `; k8 @8 M
雖私下亦已向【S先生】說過:但今次為表我歉意 !! 2 s3 f7 M% n0 E& B3 n5 l% l
也要在此 向你再說1次…我講過我係一直 等著你來追數的 !!!!!
# F% c# J8 o8 {0 q  /S先生/【感恩有你】♡前事未敢忘記♡. i( o; \6 f) Z4 C7 J# q
2 g& W( z' M9 H) a, c
' G' O; x" Z- o/ y: k9 G

回復 Ginnie ##89 的帖子
5 X" U. b9 j- I' R- k
% A  H2 x' t5 p/ ~' ~之前唔認有上線,依家又講"同 1人 更加不會在同 1日上線 ?! 真係傻的嗎 ?"+ r1 R/ l$ ~1 X& w5 L
繼續為你冇上線而解釋" F" _0 ^5 o! [0 p7 s$ D
大家都會明白你絕對唔係弱質女子,只係你以退為進,想得到援手
7 ]8 v! |  C2 H講真我字裡行間都冇怨氣,加上我唔係來追數的,我只係拆穿謊言# M2 [" j6 j4 \, l" p
最後我都希望你真係同S先生一齊而唔使再搵其他助養人(或者唔使用其他名去搵助養人)
/ e* U& ~$ k8 ^% u- k, H

已pm. 等你

PureYuen 發表於 2018-3-7 05:46 : x2 u8 S& B- E' U& `: n
29歲早婚, 吾肥, 冇小朋友, 婚姻淡了生活得唔開心, , 分房已近一年. 暫很需要揾些兼職助應急,
( c0 Y' r% D, _* f  {請Pm, 我會回覆

0 Z3 \% G+ A+ K& \' i+ I; q有v7可联?

本帖最後由 Ginnie 於 2018-3-20 22:09 編輯 - L( h# b  b% i5 {7 e+ f
) c/ S, p' N, C$ r" |3 V2 {1 v
回復 ZeroHK ##1 的帖子
" c! H  k0 Y7 T% `) L: R4 h9 x& \- e" F. {9 \& |$ X1 o
如果當時見了你就堅大鑊喇 !! 真係幾恐怖都有呀??, b) @2 {. ?% A  b
【S先生】係一份大愛對我……冇你咁癲架 !??  {' M* G5 l7 v
我有自由認識任何人……我可以搵我愛嘅人!!!!!! & R7 a6 u6 o& V1 ~- v* M
我可以搵我喜歡結交嘅真心朋友 !!!
: B: Y' {, s1 S# i! z(前提)係要對我好(錫我) 但我現覺得係要有量度之人
4 u2 C/ c& q: I2 {(內涵)好重要原來 !! 係你教識我…!!!
3 I, d9 u# l5 R1 l# U9 p如果唔係好危險 !!??
# V+ _+ r; q: D5 ^佢只擔心我選擇錯誤 會連累我…… That's it !!!1 f0 l1 i: L6 {2 t, C; \# e
佢對我嘅(付出)交換嘅條件……只係想見到我好 !!
  Z( l$ S$ Z% M7 y6 ~% A, F而呢d嘢同你up半世你都唔會曉 !! 你用埋呢一世去學都冇用 !? …… 因為你根本冇智慧 又冇埋品 !!!2 v1 G$ d/ X; B) C/ p" J1 d
你冇材料 去做 1個 gentleman !!
$ j+ C) @- h4 h- r( f8 e3 }% [再因為 有你呢種人 !!??" T: I3 q7 t8 U( l# R2 C& r
所以佢一直對我……好多(囑咐)對我好多提點 !! , \% Z% b2 D% O' y
我亦感恩身邊有佢 !!
( c2 u) Q! d7 b  h. I" r+ h佢同我講從來都冇怪我 !!! 亦唔會因為d咁嘅事怪我 !? 原因佢只想我開心 !! 我可以揀我嘅路 !! 3 Z! X) n, |, E5 q% G4 t
(照顧)我吾等於係要(绑住) !??
- i+ i1 s9 f4 D- O, W! e
* E- Q: T- z. e一份大愛 唔=賣身體=賣時間=賣肉體❌
0 t: W) `9 O3 p(君子要成人之美) 我唔知幾時做過d咩好嘢 !!???
( r8 e6 E4 Z- k+ V* l% }會識到佢……!!!!!- b, M" r, K3 Y* ]
可能係佢前世欠咗我啩…???我只可以咁解釋 !!!?
( _/ v5 x3 R8 b, n/ }, [  i8 G唔係冇第二個理由啦😜 !!!!
5 B; Q+ k, H8 ?! [: A8 K5 V" S6 ~+ i再講……佢只係驚我同你有乜瓜葛 !!??會比你連累 !!!? 4 u9 Z. X4 B2 P5 W5 x1 ~
如今回想 佢講嘅冇錯 !! 佢一早就叫我唔好出黎覆你 !4 k, F; {" H$ P* J1 U' @/ O

. X  y2 j0 u0 O8 L; r* K: Q8 |喺呢度我要同佢講一聲【對唔住】我冇聽佢嘅話🙇
$ S$ \  {- f4 F! G一個男人值唔值得【尊重】在一般女人眼中會睇(錢)(成就)(能力) Right !??但我認為係仲要睇埋個品✔9 T2 f& {# |1 }: k2 H8 `- J
順勢話埋比你知啦…因為有你與(S先生)之最強對比 !!!
+ E' R6 e1 J' x" ~; W* G  ^. _  T(S先生) !! 你係(好值得)……且更係我要(尊敬)嘅人✔" D, a1 b1 N7 I
選擇去見你認識你係我係141做得最啱嘅決定✔7 y6 b4 _4 M) i$ o' r9 E
我尼世人真係冇嘢得 !!! 最掂 搵到你 !!!【堅】
% q2 U" Z8 N8 V* g. k2 ]佢真係睇得你好清…你個癲佬跟住會點樣 !?下一步?
6 r" x% L7 x$ `/ ^我識到(S先生)真係好幸運同【幸福】!!!!
- Y5 X! B. r( I' I  r你講野 1次比 1次(低能)  1次比 1次(白痴) !!!?4 K1 M, {3 g6 x6 V/ {$ s4 x$ h
又冇內涵 又冇品…【原形畢露】同尼舊嘢💩無分别 !!
6 X( b* \8 y3 C2 ?  G* \$ `睇你 癲成咁 !!?   A# {% a6 r$ G+ y
聽你講廢話好多得著㗎原來…可以了解倒我身邊嘅人咁(好)……有個強烈對比✔4 [9 {# Q! p+ \) R4 j
你唔好咁蠢啦 !!? 又唔見我見過嘅S先生會出嚟嘈…??
, }( w; @  H! I* P7 k$ i好似你咁白痴 咁癲 !!?
5 u/ R  u, ?- [) T- _" H- V, q我揀出黎嘅係有智慧有內涵嘅男人…我做岩左👍!!
2 `2 i, `" r7 K, U0 H我開始有返自信 重新認同自己嘅眼光 全因為你Zero'
: M# X' ~& G) x& |) p7 E1 V你個名改得冇錯我想話你知 你真係Zero嚟㗎 !!!
* t' t5 [8 T; f. o" z( Q8 U9 x你更是141的【最佳示範】專營(反面教材) !!!3 _' M+ T" l% T! Q* E$ l8 Y! ~  ]( W1 W
(等人清楚我嗰時點解唔騷你呀 ? )Hahahh#h…驚你唔明呀 所以我要括埋比你同講白d啦今次…!!!
3 `2 X1 e  @/ ^: S' M# J# z5 ?要跟返你嘅 level 回答㗎我 其實幾辛苦下 !!!! l% Q& D, I. V3 T

+ R1 I, d9 S% l你病得好重呀 ?!!! 你將我一張又一張貼睇哂……每隻字每段句子…?!! 你就嚟背得番出黎㗎啦 !!? 我就梗係唔會癲到逐段逐格去答你啦 !!! 呢度所有人都明……
& T" n! W. X2 q# F" t8 I又唔見有人出黎問 ?? 係得你 !!! 而且我講明我回應係為咗我嘅人 !!! 唔係你❌
0 N2 i) ~, [$ e# p5 n4 m  e' q【附帶多 1句】喂…其實你可以用番你真身(fat-sun) 尼個Acc咁咪好似多d人囉…Right ?? 整多幾十個Acc出黎講嘢…其實為咗我 !!! 搞多d嘢…喺你角度尼講都值得呀 ??係咪呀?? * Q8 a* v# ^6 n" ^1 W
你上次覆我Acc用fat-Sun㗎 !! 你忘記我可从提你??+ V; t( |4 a, v, e2 _8 f3 }
根本上次就連傾計 我都係揀咗幾個 你係邊個我最清楚…!!! 而見就全部都冇見過 !!!' L8 n* J+ x' D& c% @" x% q6 g' l
! E" h$ V/ m& |" {
我冇同Zero傾過 如你繼續用Zero這Acc(唔合情理)
' t5 `2 P/ F& X, F! O+ Y4 p我又無加過你 按你講法話只要同(Ginnie n Pure)兩個都傾過 先會清楚 !!?? 你又冇同我傾過… 你有咩資格講嘢呀 ???
* I& W7 Y$ t% \: O$ j你呢種人(堅卑鄙)- 連人哋(私生活)我做d咩 ?6 [8 {2 K% G* O- r
我同(S先生)嘅嘢你都要嚟埋 !? 一d唔關你事嘅嘢 !! ' X$ M, \5 {8 D. l- w* y: K$ }; P  E
我又冇令你捐失 !!? 又冇見過你 更冇令任何人有損失在這裡…!!!! 我都想知點解 你對我咁留意 !?? 咁著緊為乜!? 嘥咁多精神去理我 仲希望我淨係去搵(S先生)一個唔好去搵第二個助養人!? 咩事呀你??
5 c' q2 n3 x- h7 ~' X
7 f3 L( q$ ^, m6 d; G: \$ E你而家做法似係想我同(S先生)吾開心…你認為咁樣做會成功!??   行為【好幼稚 好卑劣】……
6 N! [" o1 v4 x) H$ @你唔會成功㗎…!? 你認為(S先生)照顧我咁耐…佢唔清楚我性格 ?? 你嘅出現只係 證實 佢講嘅嘢全部都係岩(堅唔好信陌生人) 3 Q3 \: E/ A1 T. j
4 ?1 \) Q" o3 c3 g. d
至於我同Pure Yuen係咪同一人 !!? 你冇資格過問㗎 !!
6 [8 ?5 [) s3 G" s+ {8 @/ f其實我係邊個…做什麼要交代嘅人只有(S先生)1個 !!
( _& B5 M) ?- k5 ?% N  g* N/ ]我仍然係呢個答案:None of your business !!!!
! L. r9 `3 M7 [4 a0 [; _% }$ X(希望你撐大隻眼睇清楚) !!!!  Y* E' E2 {7 p8 o
141係識(囡囡)的地方……好似你咁樣 !? 咁失敗…
! R  P: T. n% B+ t0 V; f- t% m仲要肯上黎141獻醜做場Show!?真冇幾多個肯…??
! i; Q  C$ _: T0 E" x' W我再講多次 對住你呢類人 ?? 【堅嘥左度氣】 !!!!!!!!4 c2 W- v! g6 M1 c( t4 _# j# Q
你說話帶侮辱性所以跟住……我唔需要對你客氣 !!!) q  M6 {0 Z; ^, f* G
係你無禮在先……
+ p1 S, @+ t0 B# p% ?(S先生)對我與付出係【不問回報】你睇唔明出聲啦?! C% F+ N- Z9 R5 Q
唔好係度亂吠啦 ?? 不過呢d嘢 你一世都唔會明架 !!?
% `/ x; a: l( A4 [' f
3 @, Y3 u) i2 M  Q. J+ g2 P+ _【提提你】我同 邊個 一齊(唔關你事㗎)!!!!
1 `9 ^% d" t+ D/ {除咗【嘥氣】我真係冇第二個形容詞可以比到你 !!: O8 X, I& w/ O, H* H' H
Sor…………………
' H, F! g" m$ s( I+ s4 J+ P' @唔講喇…我都被人嘈😁 問我點解要覆你??!!
0 N* g& r2 u- Y! }對唔住…… 再見喇 !!!!!!!!!!!!& g8 S1 [' J& o/ a7 R* D7 z
喂喂 !!! 我唔講咋……但係你可以繼續吠㗎 OK !!!

已PM

pm左wechat比你

回復 Ginnie ##94 的帖子
! t; U* a8 I& [0 G4 @, I' B
8 _9 ?: h" f$ J. f1 f: @8 P原來我中左你奸計,好在有師兄提一提我唔好再幫分身嗰post置頂,我一回覆就推嗰post上去0 ?* p) E( F2 L6 w4 e& m2 e
我都覺得奇怪,點解你越打越長篇,冇理由你會同我講咁多冇謂野,原來你利用我回覆令尼嗰post多人去睇,真係唔夠你玩

用手機回應 ZeroHK #97 的帖子
# l5 c& |% K: n2 h) d9 v* o; w1 w0 d/ z% _* p+ Y) I
你兩個都幾無聊。。。
& d1 B! u) ]/ ~* n, S; z; t) x9 k6 E  p' ?- a% }6 D8 [9 g
Anyway, 樓主已經有好多狗公PM架啦。。。睇怕可以屌到佢閪都穿。。。

本帖最後由 燃燒之男 於 2018-3-21 13:52 編輯 7 c' Z/ q: p/ j/ x( r0 ^5 t

. B/ F3 g% r/ J  D1 n& A' O- f+ Wspeechless

回復 PureYuen ##1 的帖子
$ p' Y; i& G. T. C; M
7 n, K' }) q2 x0 H6 _' ]! Rpm.我,唔該