[其他] 想問下東門"领鮮海鮮自助餐廳"評價?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早日行過見收費不贵,有冇師兄食過?
时时彩北京PK赛车,百家乐等等9.9赔率,信誉第一,六合彩48.5赔,支付提现都狠快捷 3分钟到账
天天乐欢迎大家的加入,薇辛 saoyan062289    我们有专门的计划给大家跟,中奖率高达90%,不贪心一天赚300到500是没有问题的,
网站 ttl039.com
多原化, 性價比高的自助餐, $128 位, 你想怎樣?
回復 毛明 ##4 的帖子

明哥,系好嘢,一嘢將問題完全解答到,再無任何問題
果D人咪垃圾中既垃圾囉 !
垃圾食出來的味道自然垃圾味, 又不是我說食物垃圾, 真好笑!

垃圾才會說垃圾話 ! 無料無建樹就唔好亂答人~ 垃圾 !
markstyle666 發表於 2018-4-15 12:27
垃圾食出來的味道自然垃圾味, 又不是我說食物垃圾, 真好笑!

垃圾才會說垃圾話 ! 無料無建樹就唔好亂答人~ 垃圾 !

師兄有同感,發覺有D師兄好無聊,好廢話,九唔搭八
回復 Tongchan1 ##1 的帖子

下次不需要問人, 上大眾點評(深圳)區 - 香港的 開RICE  
回復 Tongchan1 ##1 的帖子

品种多,价格平,质量一般

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:45