[曼谷] The Lord to Maria

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前有問過The lord關左門,D囡囡去晒邊個場,昨日親身去左Maria, 一問之下,囡囡話好多之前係the lord做ge女仔轉晒過黎,包括佢自己,昨日去,話有成過百囡囡返工,同我幾個月去ge Maria差好遠,個陣只得10個左右😅,所以,如果去開the lord愛好者,可以去Maria試試
點會只得10個, 只係靚個D上晒房啫~
E 記都有30-40個囡囡, 多到個台坐唔晒~
请问ching maria 係邊,价位如何
請問師兄位置和收費?🙏🙏
现在10个 应该不算多 100个估计夸张了吧
請問收費多少?
請問師兄大約在咩位置?
咁多師兄問同一個問題!我估係呢間掛!

http://maria-entertainment.com/
dellwtko 發表於 2018-3-14 22:29
咁多師兄問同一個問題!我估係呢間掛!

http://maria-entertainment.com/

呢間嘢上年去過,唔掂!
TaiM 發表於 2018-3-14 23:05
呢間嘢上年去過,唔掂!

我見咁多師兄問喺邊,好似個個都唔知咁!不過樓主話Load D女而家去曬果度,點都好D掛!
唔知硬件又如何呢?或許下次去探下路
2月份去嘅時候啲女確實唔錯
Coolmax9 發表於 2018-3-15 00:37
this website not much info there

起碼有個地址,我見咁多師兄問喺邊我先post出嚟!

What is the price range for Maria?
Kwang 發表於 2018-3-15 09:52
What is the price range for Maria?

4100 up
回復 dellwtko ##11 的帖子

間嘢表面好似好靚,上到房都係好普通。人地The Lord有个價錢牌(X幾錢,P幾錢),呢間PK去到問mamasan女乜價錢,仆街攞支筆同紙寫出黎,感覺係海鮮價,又或者覺得我可以昆。
good! will try thanks
Maria 網站 map show 大街, google 佢個地址就係細街, 請問邊個位置先啱?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:04