[曼谷] 曼谷四日四Q之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

沒相,希望各位ching唔好嬲豬…

第一日Hera & 102
禮拜五(十六號)下晝三點幾到,原本禮拜三已經用Line喺Hera book Far四點,但是實遲到。最後四點九至去到,好在又沒其他人要book佢,所以順利入閘。真人同website相至少八成半相似,OK架~ 摸落覺得是真波,應該BC之間。Jacuzzi度卒老泥兼且吹咗幾耐,然後沖身上床。手骨好好,然後波地massage,喺隔離塊鏡睇住對波喺小弟身上浪吓浪吓認真正。跟住環保吹,吹到差d爆,及時叫停,等兩三分鐘然後上套比佢坐到爆為止。條女真心食得過,不過各位ching可以考慮普通房就得,兩個鐘都是兩千五,沒必要加一千Jacuzzi房。然後就去Momo想book定第二日食Rung,點知話禮拜六full曬,哇…真是搶手,禮拜日都要話排到九點,厲害厲害 咁就快d book咗先,以免走雞…

晚黑去102食個快餐,沒咩特別,就是揀咗件對住小弟笑的,算是不過不失啦。

第二日 Maria & 蛇美(白果)
之前喺Maria望過一次,覺得d女唔錯,依家話The Lord d女去咗果度,所以就去睇吓啦,五點半去到,十條麻甩佬對住廿條女左右,一個staff行埋來一睇價錢,果然是The Lord咁上下的價,五個level: 五千一,六千一 七千一,八千一同一皮。揀咗個六千一沒記錯number是L7,比較“大隻”d,不過個樣都OK。從counter去到房行咗好耐,呢棟嘢真心大,途中仲聽倒一d可能是大房裡面開緊party,淫聲浪語好似好正,各位ching或者可以約三五知己來一次淫賤party,哈哈哈哈~ 入到房就是先剝衫乾dub,然後浴缸過水環保水簫,乾身上床再環保吹,然後入直路,先坐蓮然後老漢推車推到爆。難得事後再dub咗大概十分鐘,算是咁。

喺外面hea到十一點半左右就落蛇美,男女大概1.5:1,但是都是奇形怪狀的女佔大多數,喺後面去洗手間果附近有個熟悉面孔,好似韓國女團Apink的吳夏榮,紅色頭髮,去得蛇美多的ching應該知我講邊個,望咗佢五分鐘左右想行動的時候已經比人捷足先登,算,翻酒店訓…

第三日 Momo
今日有d攰,所以都只是喺酒店hea等晚黑去食Rung。之前已經睇咗一d ching的包膠,對條女有d期望。去到之後見倒真人,小弟覺得佢比website相靚,加分! d英文又真是掂,再加分。只是揀做個半鐘就算,亦唔強求兩Q,重質唔重量。入到房沖完涼之後開始massage兼吹水,條女英文真是好得,亦都好吹得,全程有講有笑,當然環保蕭亦都好吹得,哈哈。然後就是坐蓮同埋換翻正常位車住佢來爆。不過,要同翻匈奴族講,小弟覺得佢是假波,因為訓喺度的時候波形好似沒變…不過,真心是因為佢傾得倒計,覺得有膠流的服務感覺是好d~ 條女現時當紅,成日好多booking,各位ching要食趁早,唔好等佢殘咗先至去而沒得食啊…

聽日就訓到自然醒然後再周圍行吓下晝翻香港lu~
多謝捧場。

-完-
呢排真是好多ching出reporty講Rung

睇相都覺得幾正 本來未有PLAN去曼谷

都比各位講到想盡快去試下

以免學ching你話齋 唔想等佢殘左先去!
回覆 讚好 不讚 使用道具

終於有新人報導了,Rung,可以有照片就好

感覺Rung現在真的超夯
感謝師兄的分享
越看越想再去

可惜去唔到

師兄依幾日都無去agogo/蛇美?

问下 师兄 hera在哪里 有具体地址方位吗 这家好像没听说过

回復 simonnmd ##1 的帖子

多謝師兄 far看起來真是不錯

回復 jack814tw ##3 的帖子

睇momo website就得~

回復 dav_0122 ##7 的帖子

gogo吧沒咩意思啦,蛇美白果,下次再算,哈哈~

回復 xman250 ##8 的帖子

蜜附近

Q唔駛多,最緊要開心

假波吾重要
最重要係吾硬同吾變型

可以有照片就好

下禮拜已經book weewi
看到rung的report開始猶豫了..

I think services in well should  be important  than fake ball.

最緊要玩得開心,真波假波都好,只係過客黎姐。