[揾女心得] 賭場之巴西妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

賭場囡囡

巴西mix馬拉
身材冇得頂 前突後翹  巴西妹基因就係大波大蘿

叫做有辣有唔辣  唔沖涼 冇環保吹  kiss 更加冇啦
冇水&重KY
但身形補數  主動話要去窗邊推車
住咁多次澳門酒店其實都係想咁樣
有d 睇外國咸片feel   畢竟咁上下size既蘿唔常見
小弟係瘦底 佢地d身形可以好受力可以好用力咁屌
可惜冇影低呢個畫面  都幾回味  

不過小弟中午已經係d1出左Q  所以推左陣都冇乜想射
條女竟然主動話要玩屎忽  咁我未試過又唔拘
原來可以控制得好d 夾得緊d 冇耐就ko
人生成就咁就達成左兩項 巴西妹x屎忽

不過個位唔同硬係怪怪地  完事仲用酒店lotion按摩
仲有問我要唔要留佢過夜  不過佢又唔沖涼就算啦
不過我都冇多餘錢啦  呢次輸唔少錢

PS 條女長期都留澳門 我去幾次都見到佢
係新濠天地果d電子機  有好多中國女子電你
佢係少數既外國囡囡   唔知係咪留得多  d囡教埋佢普通話
都幾流暢  
咁幾錢
回復 leungeric27 ##2 的帖子

一般行情1000 - 1500  不過服務參差  睇運
樣靚一般都好生意D     試過貪相頭假石頭波   
其實可以試下問完價揸埋先上房  唔比揸就唔要
不過揸完唔揀唔知會唔會發爛

以前 大約1年前 倡狂D 係場外就有一堆囡拉住你
轉場食飯都比囡拉住   推唔走就比D 小卡片你 叫你轉頭搵佢

試過比囡同LIFT R生意 果次如果唔係同屋企人去就拉佢入房了
而家好似捉得嚴左 賭場外門口冇晒低胸女
而家變晒坐真人電子機  

金沙城商場內都見少左  以前一到9點後D囡行過見男人就電
回復 marin ##1 的帖子

看着很狂野,1500的确贵

thanks for the report
回復 kawai564721 ##8 的帖子

pm me啦

不錯喔!!!1500也是小貴!!不過爽就好!!
唔沖涼都玩屎忽....
多謝師兄分享
有巴西妹食真係好少有!
回復 pamfm ##13 的帖子

師兄正呀!你真係識食!
pretty girl.. where to find her?
多謝師兄分享
看着很狂野,1500的确贵
自從沙圈摺咗好耐冇搵去去妹, 似乎真係要租返間房先有得玩
pm師兄
個囡囡幾好笑容
大大力啪啪聲
好正,多謝分享!

皮肤有点黑,样子还不错,谢谢师兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 02:45