[曼谷] 2018 官人我又要~~!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好記性既C HING 會記得我上個月去完曼谷玩PTGF,我講過我一定會再返黎

無錯,我響應我老友既召喚(其實自己都好想去 ) 早兩個星期又過左去搵女朋友仔幾日

DAY 1

第一日早機去到曼谷,由於真係太早 (8:30機) ,我地係無訓過就上機,過到黎真係累到仆街,訓個覺夜晚先諗去邊玩.

訓醒覺食完野,餵飽左個肚,細佬又叫肚餓,準備第一Q,反正今日第一日 志在出下火 求其啦

同老友去GOGO BAR 是但帶走件算 20180327_4E1ACC61-AD3C-45E9-9E11-6F7CBDF84740-7757-00000754A8ECBB36_tmp.jpg .

DAY 2

訓左覺好既,精神返哂黎,今晚梗係去飲返晚酒啦,照舊LION 搵番YAM媽,我就搵番之前個個,貪佢好玩得,老友就一早搵YAM媽book左囡囡

今晚我地玩間細房,兩個人兩條女都好似大得滯,好!每人簡多條玩,總共2男4女 20180327_371BED4D-4F71-4278-A102-FF35FA3851A6-7757-00000754B1B8DD50_tmp.jpg 20180327_52D9B4F3-85D9-455B-9311-745B9AA50EF9-7757-00000754C2387363_tmp.jpg 20180327_345662D9-00C3-4ADA-87AC-2408B2C72A42-7757-00000754BCC331F2_tmp.jpg

埋單好似3萬幾 因為我地有好多酒存係到,每次都只係囡錢,yam媽今晚仲醉左,真係笑死我地 20180320_IMG_0431.JPG 20180327_20322D6C-8395-455E-BFD4-20D766604311-7757-00000754A482BEBE_tmp.jpg

最後帶囡囡走人返去做正經野!題外一問,泰國m記係咪無雞中翼???我地帶囡返到樓下m記買雞翼,12隻比哂雞槌我地

DAY 3

今次黎最主要目的就係搵女朋友仔,我地一早係香港已經搵左AGENT 哥哥,簡好左今日叫佢地黎 20180327_EF929C71-83A6-40D5-B339-45D35F51469A-7757-0000075DD87FD585_tmp.jpg 20180327_241788C4-6895-4CF8-A21C-BAE64CD0E4C4-7757-0000075FAF2D2415_tmp.jpg

約左11點,AGENT哥哥今次遲左小小,見佢咁好禮貌係咁道歉同埋今次平左比我地就算啦33000B(其實最重要係囡囡得 )

同囡囡傾左陣,知我地琴晚飲完酒即刻倒水比我地又話去買D解酒藥比我地驚我地唔舒服WO,都幾WARM嫁

我同老友不嬲鐘意食日本餐,就帶佢地去emporium食啦

今次去左第二間,唔係上次個間,不過呢間感覺比上次個間仲正 補充:上次個間叫北海DON
20180323_IMG_0482.JPG 20180323_IMG_0483.JPG

跟住又到行街SHOPPING 喇,今次買左枝香水比囡囡,唔係貴野,佢都已經開心到攬住我係咁嘴

無計啦,同香港既老虎耐左唔會再有呢D野出現,唯有係呢到搵番D感覺

一路傾計先知囡囡都係愛好日本菜之人,咁一於帶佢地食好野啦

食番D靚和牛,今晚做運動個時都可以好似牛咁勁 20180323_IMG_0487.JPG 20180323_IMG_0489.JPG 20180323_IMG_0490.JPG 間野係CENTRAL EMBASSY

食飽就同佢地上左蓮花酒店既ROOFTOP BAR 飲番杯,記得以前套HANGOVER 2 係呢到拍個時仲幾兄弟一齊黎玩,依家就...唉

就當我有D傷心既時候 囡囡問我咩事,我就同佢傾下計啦,估唔到比佢TUM到我開心番,有時候真係需要有個人聽自己呻下就夠

見你攪到我咁開心,返到去就大大力汁番你一劑勁既!!! 砌到佢HI 到仆街,D叫床聲好淫賤 ,主動叫我推車,話推到佢好爽WO

爽完訓覺

DAY 4

一早起身,張開眼見到囡囡原來已經醒左,場女朋友夢要完了嗎???當然未啦,大家情深深對望左一陣,就開始車...車到咁上下...

臨走又要我狠狠地汁多佢一劑先安落,好喇,真係夠鐘,醒佢2000B 啦,起碼琴晚真係佢令到我開心番. 都係照舊打多個車輪就放人啦!

今晚決定又係去LION,老友話搵番個條女WO,我話是但啦,我今晚就簡左呢個,相信好多去LION既CHING都識佢 20180325_IMG_0508.JPG 20180325_IMG_0509.JPG GREEZ

埋單又係3萬幾好似 唔係太記得,都係帶囡返去做正經野啦

DAY 5

今晚夜機走,中午去左MARIA 走轉 ,第一次黎,聽講LORD D女同MAMA過左黎,原來真係,認得一個 4眼MAMA 叫KAI

同佢吹左兩句,呢到5100B起步,最貴PRR 10000B ,我自問對泰浴興趣唔算大,志在陪老友,簡左個PR ,老友簡左個XL 8100B 好似

XL以下我真係簡唔落,跟住都係個D啦,攪完出番黎諗,其實咁就10000B ,我搵個高質女朋友仔先3萬幾B,仲要陪足我24個鐘

都係女朋友仔玩法岩我多D,不過都係要等下次喇...走前食多餐泰菜,超大隻大頭蝦,呢個泰菜係幾好,叫SAVOEY 都幾多分店

20180319_IMG_0420.JPG 20180319_IMG_0425.JPG

食完就走人!

總結:今次AGENT 哥哥都無令我地失望,初次見識MARIA,泰浴黎講依家應該質素算NO.1

老友話潑水節又黎WO...要早D BOOK定囡囡,到時同佢地一齊日頭玩水槍,

夜晚就比佢地玩我地枝槍 20180327_IMG_0449.JPG

下個月再見啦 C HING們
晨早失眠,見到哩篇好文,多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

正菜   甜美素顏示人!

唉,本來諗住攞咗呢幾日假去曼谷,但係朋友們唔得閒;而家只能從其他師兄嘅報告感受。

回復 k56hk ##1 的帖子

CHING唔帶女女落PATTAYA 玩下陽光與海灘, 租間別墅玩下4P6P

樓主,可以pm agent contact嗎?

多謝CHING報告!!!次次睇完CHING報告都好想再去泰國走一轉!!

師兄人財俱備,又識得玩,羨慕ing!

巴打去得好密。真係好開心

睇黎送禮氹女已成必需,要儲錢了

k56hk 發表於 2018-3-27 05:26
好記性既C HING 會記得我上個月去完曼谷玩PTGF,我講過我一定會再返黎

無錯,我響應我老友既召喚(其實 ...

師兄,多謝分享。
好報告,女子好靚。

麻煩告知日本餐及和牛消費水平?
因在下窮X一名。

師兄D報告每次都色香味兼備,好正?
我都好想知餐和牛費? 同埋agent 哥哥個contact 。麻烦師兄

佩服樓主嘅財力同運氣!

剩睇都開心, 冇CHING 甘好財力

多謝師兄分享 D女好正

ching im so jealous your life

永遠都支持K56hk師兄的報告

Very good report, full support!!

恭喜ching食好西~