[長沙灣/深水步] 夜鬼好去處,天天足浴保健,夜晚2點後揼兩個鐘仲可以訓

名稱: 天天
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43212-深水埗-足浴保健-天天.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出完差返黎,感覺疲勞不堪,周身都唔舒服,
夜晚去咗深水埗-天天足浴保健,
大場出身嘅阿平,踩背手按推油樣樣精通,返夜24小時,樣貌順眼,皮膚白滑,有波有羅,前凸後翹,性感十足,
佢好好笑容熱情招呼,態度和藹可親,善解人意,好熱心幫我除衫掛衫,服務細心又夠體貼,好有賓至如歸feel,
叫我沖洗先,自己沖涼,好快沖洗完返出黎,
佢服侍我趴低骨床,提供一次性床單,
落足心機幫我先踩後按,多年按摩經驗,踩背亦係佢嘅強項,踩技精湛,真係踩得好舒服,踩得格格聲咁響,踩完又會跪背,跪完鬆咗唔少;
跟手再慢慢按摩埋全身重要部位,大場技師手法,中醫按摩好大力,做到力夠穴位準,
按完到推油,功架十足;技術好掂,推到我疲勞盡消;精神爲之大振!
Part Two,手勢超級無敵,成身鬆,一身輕,下次再來,身體都會好D。
天天足浴保健夜晚2點後揼兩個鐘仲可以訓覺,
對於夜鬼嘅我來講係個好去處,鍾意揼骨嘅巴打你千萬別錯過!

回復 almartino ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
請問C Hing 幾錢落樓?
多謝師兄分享
多謝師兄分享
有时间去试下,谢谢
gmprinting 發表於 2018-4-29 13:14
有时间去试下,谢谢

感谢分享
多謝分享
多謝師兄分享
夜晚dup完再日光日白影返張出面的相
C兄真係辛苦你
thanks for sharing
感謝師兄真情分享,
小弟未試過去哩D足浴,敢問ching們去玩有無D咩要留意?
多謝你的分享,感謝。
睇嚟唔錯,可以一試咁。
謝謝推介,看來可以一試。
yuenhoi 發表於 2018-5-30 14:12
謝謝推介,看來可以一試。

感谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:04