樓主: bigmansteve

[英倫三國] 曼城

IMG_7301.PNG IMG_7302.PNG 23/4/18 V7 通知兩條韓國妹,第二位價錢是£100半小時,£160 一小時,98年,34D 各位師兄,怎樣才知道是真韓女,可能騙人的大陸妹
四川的36D高汁大波
謝謝師兄分享~~
Edited by bigmansteve at 2018-4-28 06:52

IMG_7303.PNG IMG_7308.PNG Reply bigmansteve ##19 Add Thread

今星期.
London ,Waterloo 會所那條女回來了,her name is 桃桃,23,,34D  £150/ hour.I think she is 25+  I like her  big breast with long nipple ,good to suck
回復 bigmansteve ##24 的帖子

Dude, could you PM me the waterloo station spa/massage name or address? Will try if she is still there next week.
Edited by bigmansteve at 2018-4-30 07:14

IMG_7313.PNG IMG_7312.PNG 四月三十一日新大陸妹,看照片好似幾好,但是多數大一兩年,小弟想試試:)
回復 bigmansteve ##1 的帖子

師兄謝謝你的分享~~~
回復 cauchemar ##20 的帖子

It was pity that I didn’t find any girl when I was in Manchester last year
大陆妹,假波多!

IMG_7326.PNG IMG_7328.PNG IMG_7325.PNG IMG_7327.PNG 20/5/18三個新大陸妹,23-25,最後那位好似幾好,但個波好似不大

好心你唔好出啲P圖假相黎啦!呢啲女邊度值150英磅/小時(約千六港紙)?呢啲P圖中女係香港只值二百港紙!

Skcat 師兄我都話相片有七八成似,就通常大兩三歲 😛,大陸雞要坐飛機去曼城,鬼唔知不直£150London一小時,,曼城£120-130 我們通常玩半小時就夠啦 £70-80 !相片是那些會所每星期V7我的,師兄唔喜歡就算.師兄話在香港二百幾就得,十年前嗎?哈哈 在英國玩鬼妹都最少£100 一小時.可能師兄喜歡玩啊婆,二百幾啊婆免費我都唔玩啦
謝謝分享。

IMG_7343.PNG IMG_7342.PNG 這個星期介紹條女叫穎兒,小弟2017年試過,96年,波波very good feel ,服務不錯!第二間會所又V7 一張新相片,名叫小小,95年。小弟多數玩半小時£70-£80,除了曼城我都去過其他地方,但多數是老雞,假相片30幾40 都有.Some so fucking ugly I had to leave ,浪費時間, 可能有些師兄會問我,為什麼不找鬼妹,近幾年好難找得好D,許多相片都是假,服務又差!可以去UK Punting 看看reviews.Adultwork以前都幾好,但現在都有假!千萬不要用ViVaStreet 100% fake photos.如果再有師兄不滿意,小弟就唔再post 相片分享,喜歡個Post D大佬師兄請給我給我評分👍🏻
bigmansteve 發表於 2018-4-15 10:23
第一張相美女是四川的,92年,36D回復 zxczxczxc ##7 的帖子
皮膚白嫩!純牛奶!

呢對野正
多謝分享!!!

IMG_7347.PNG IMG_7349.PNG IMG_7348.PNG 10/06/18 兩個剛剛來英國的,他媽的加價,£90半小時 ,£150 一小時
謝謝分享。
謝謝大哥分享啦 曼城那麼多中國人、華人 可惜妹子很少
好正的妹,多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 05:19