樓主: bigmansteve

[英倫三國] 曼城

六月二十六日 第一位是新加坡妹妹,第二位是北妹,第三是大波平模,小弟最喜歡就是大波波🤤🤤🤤🤤😍 IMG_7371.PNG IMG_7372.PNG IMG_7374.PNG IMG_7373.PNG 那位Cici是今年收得最貴的,£100半小時,£160一小時。最後位話大學生,真不真就不知道啦
回復 bigmansteve ##1 的帖子

多謝師兄分享

IMG_7388.PNG IMG_7384.PNG IMG_7385.PNG IMG_7386.PNG IMG_7387.PNG 七月十日,新妺妹又到了🤤水準不錯,所以£90半小時,1小時£150,小弟因為工作忙,又要睇世界杯,所以少出去曼城。其實在英國食雞真的不cheap,去一去唐人街,買些中國食品,去飲☕️,食飯,電油錢,或去賭場玩下百加樂,如果好運win 咗,就有免費雞食🤑,最少都要帶£500 出街!各位師兄覺得那E 奶小妺妹怎樣,但看落去個波都不大,我比較喜歡那重慶學生妺。第一位妹妹話參加過大陸電視Show,有非常好的report10/10 !聲音好又怎樣,唔通可以一路做一路唱🤣😂
Eating Chinese in Europe??  唔係化?
Thank you very much
師兄真係超平,小弟去到倫敦玩,嗰啲至少都要200鎊
回復 bigmansteve ##9 的帖子

的確是大乳牛。
Edited by bigmansteve at 2018-8-14 19:30

IMG_7404.PNG IMG_7405.PNG 14/08/18 新囡囡
仲以為過得歐洲搵食都高質....
Ching, can you provide me the MC' contact info, really appreciated.
Thx分亨🤨
pm了師兄
thanks for info ching

IMG_7455.PNG IMG_7456.PNG IMG_7453.PNG IMG_7454.PNG 10月7日,新妹妹,又起價90/150,第二位平D 80/130
回復 bigmansteve ##1 的帖子

谢谢分享

謝謝師兄分享!
謝謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 19:00