樓主: bigmansteve

[英倫三國] 曼城

師兄有冇agent 聯絡
回復 bigmansteve ##1 的帖子

多謝分享
無理由出到外面仲食中餐,仲不如返大陸食

曼城有三間新的會所,D大陸妹水準比較高,不會超過三十歲,多數22-26! 其它都有許多但多數老雞我就不去了!!小弟因工作太忙,許久都沒有來介紹,今天12/2/19 有四位,最新價錢是£80 半小時£130 一小時,第一位名叫小希36C ,22歲 IMG_7578.PNG IMG_7579.PNG IMG_7580.PNG IMG_7581.PNG
IMG_7586.PNG IMG_7587.PNG 小弟不是AGENT ,試過唔好的話,唔關我事!D相片是agent sent多數80%似真人 IMG_7588.PNG 大波我最喜歡,但agent 話條女30歲,相片一定四五年前的,個閪都比人吊闊了吧
做雞做到環遊世界 幾好甘窩
CHing 點連絡 agent?

三月份曼城啲大陸雞越來越多,波大水準高,今個月有位星妹妹也不錯😍 IMG_7602.PNG IMG_7603.PNG IMG_7607.PNG IMG_7605.PNG IMG_7608.PNG 各位師兄想要V7就pm我,再講多次小弟不是Agent,相片和真人八成似,有沒有p圖我也不知!
謝謝分享。
用手機回應 bigmansteve #67 的帖子

那些是英國留學生 part time兼職
定係其他類型?
Thank you

多數是攞一兩個月Visa 的旅客😂,學生有時都會有,但真假就不知道啦.真的學生多數是independent 自己賣廣告, 要包夜£800-£1000 一晚 又要出車錢洒店等,太貴了!
好似還可以,多謝分享
始終接受唔到係外國叫大陸雞!
用手機回應 bigmansteve #70 的帖子

Millions Thanks for reply
即要找 Local university student
去 Adultwork揾仲易?
zxczxczxc 發表於 2019-3-9 18:20
用手機回應 bigmansteve #70 的帖子

Millions Thanks for reply

我都覺,出到來不如食西餐啦。
回復 zxczxczxc ##73 的帖子

在英國Adultwork 找不到中國大陸學生妹的,鬼妹學生也少,相片多數是假的,服務又差,好啲又老三十至四十

IMG_7611.PNG IMG_7612.PNG IMG_7613.PNG 回復 zxczxczxc ##73 的帖子

三月十一曰有一位話是學生妹

回復 super_fei_fei ##17 的帖子

倫敦上網慢慢睇啦。
https://www.netbirds.com/Home/Sentiment/index.html

我獨愛東歐妹,所以冇咩留意呢個網站。
極之有興趣,請留v7
回復 bigmansteve ##1 的帖子

Good Report.
Bro. It is almost the same as the US. We can search for the Chinese gals from V7. They are usually lived in the cheap motel (and the price range in between US150 - US200). Of course, the extra service is always cost extra!), but still no kissing for the most gals.

補充內容 (2019-7-13 06:52):
Gals can find in V7
would u kindly leave the contact

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 14:27