[食家報告] Fish 2.0 upgrade version

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

記憶中上次拜訪FISH已經系三個月前(詳見"The old FISH building, the new BEST system "一文),適逢韓國櫻花季,萬物回春,小弟也隱隱覺得有一股需要慰藉的需求,於是在某個週六下午再次啟程前往FISH。
      仲系個間熟悉的Building,到樓下已經聽見二樓傳來的一陣陣強勁的DISCO音樂聲,進門還是那兩位熟悉的MAMASAN,上繳了24W韓幣的嫖資,然後MAMASAN告知我需要等一個小時,WTF,居然甘旺!好彩時間充足,反正一個小時玩玩手機好快就過,於是表示可以等,再與MAMASAN交流需要囡囡的類型,個子要高,皮膚要白。但係告知高妹沒有,不過皮膚肯定白,而且仲要系有大燈!聽落OK,拍板落訂,落樓沖涼。
      到樓下發現果然都有成幾個人在等住上鐘,門口的服務生MARK低我個匙牌,然後寫落門口塊白板上,仲要分埋組別,趁機數數自己排幾位,居然前面有成8-9個人,真係要等成個鐘!
      一個鐘后聽到服務生叫我個號(真係一個鐘唔多唔少),跟住4條韓國麻甩佬一齊上電梯,上到二樓,電梯門打開,還是那一幕熟悉的情景。MAMASAN把我帶到囡囡哪裡,嗯,的確皮膚夠白,摸上去仲好滑!一邊大車,一邊用手去摸索囡囡身上的所有部位,的確有對大燈,堅野,屁股也夠肉,都算系我杯茶!囡囡按照老規矩攻擊我胸部后,自然開始食棍仔,我一邊摸住大燈,一邊環顧四周。一睇不得了,成個場成六PAIR人響度開工,幾乎每個角落都有肉蟲在行淫亂之事。不知不覺間我前後左右的都開始進入戲肉,各種叫聲開始此起彼伏。我個PARTNER都開始進入作戰狀態。當時我坐在BAR椅上,和她大車緊的時候,她就將單腿抬高踩著吧檯上的鐵通,將我小弟帶領入那條熟悉的通道。WTF,好有日本的AV FEEL,尼個姿勢小弟和好多囡囡搞的時候都系比較難掌握的姿勢,在她睇來已經駕輕就熟,我幹起來也特別舒服。一路車住,手握大燈,慢慢進攻。過左陣,旁邊一PAIR人的那個囡囡居然伸手過來玩我乳頭,居然有互動?來而不往非禮也,我當然將手又伸落她對大燈處。燈系夠大,不過整過,偏硬,沒我PARTNER的軟熟,所以摸了一會兒都係摸返我自己個PARTNER。跟住PARTNER示意有點累,換個姿勢,甘就一于后入咯!尼個姿勢一般好多女仔都喜歡,因為容易高潮,果然換了姿勢后叫聲更浪,小弟也隨著其一浪高於一浪的叫聲加快了衝鋒,交貨。本來準備等PARTNER帶我入房了,點知道她不慌不忙,見到沙發上兩對還沒結束,居然跑過去推那兩個男的屁股,於是我一個人在一旁觀看了一場免費的AV SHOW,哈哈哈!
       跟住囡囡終於肯帶我入房,就響二樓,奇怪的系尼間房居然系一件打通了的房,類似酒店裡面,兩間房之間有度連通的門,不過打開了。囡囡招呼我坐床上,跟手問我飲么野,我要了罐綠茶,正飲緊,只見有另外一PAIR人在另外一個囡囡的帶領下入埋我間房。WHAT? 么野狀況?要4P么?果然,那個男的也躺在我張床上,小弟心想,唔通FISH又UPGRADE左服務,除了第一PART搞成亂交場合外,第二PART都開始搞搞新意思,將淫亂進行到底?同時我又LUM,第二PART有無機會EXCHANGE PARTNER呢?甘樣我咪可以一次搞兩條囡囡咯!想落都幾HAPPY。同時我睇真D,原來入來尼PAIR人,個女的就係頭先響出邊伸手過來玩我乳頭的個位。由於床細,兩條麻甩佬系不可能平排訓響度的,只能左右坐著,所以莞式服務(波推之類)肯定系做唔到的,於是兩個囡囡提供好另類的服務,就係幫你美容,挖耳朵,仲有擠暗瘡!四條肉蟲赤裸裸做尼類服務真係好奇葩!最緊要的系,條韓國佬居然做左毛髮WAXING,小弟周邊完全無毛!然後她PARTNER居然好認真甘幫他的小弟除雜毛!真係活久見系列!一邊享受另類服務,一邊聊天傾計,大約過了十五分鐘左右,兩條囡互換了位置?WHAT?真係有EXCHANGE PARTER?
      新PARTNER叫我趴住,我趴好了就開始幫我毒龍,一邊毒龍一邊玩我小弟,這手野我見過,幾舒服。毒龍后我就翻過身等囡囡幫我口了,尼個時候另外一PAIR都開始毒龍了。正當我在一邊享受,一邊欣賞的時候,我個PARTNER示意我向另外一PAIR人靠攏,然後一邊口我,一邊將我的手放到另外一個囡囡身上,示意我摸她!我以為就系隨便甘摸摸肌膚,點知道她示意我摸妹妹!WHAT?講真基於衛生問題,韓國女生基本唔肯俾人摸妹妹的,尼度居然可以摸?我試著摸,果然無阻隔,囡囡仲隨著我的輕重力度配合住叫!我個新PARTNER仲要淫語不斷,話姐姐已經俾摸到出曬水,尼兩個淫賤嬌娃真係可以!玩到差不多,小弟開始變得越來越硬后,新PARTNER就女上位開始第二PART戲肉了,而另外一PAIR都開始在床邊開始他們的作戰。新PARTNER除了不斷呻吟外,仲不斷爆淫語挑逗我,雖然會令你覺得有D唔真實,不過我嘗試代入一下日本四仔的場景,覺得又系另外一番感覺。特別一邊做一邊睇住另外一PAIR人好投入甘搞,不禁慢慢加快了進攻的節奏,直至囡囡顫抖著躺了上來。於是換個正常位繼續,隔壁都改了后入位!第二次大家都特別持久,只見隔壁那PAIR的囡囡,即係我前PARTNER都累到企唔直,男的先至交貨,而我還在埋頭苦幹。尼個時候4P的優勢就顯現了,我個前PARTNER見到我的現PARTNER估計一個人不能讓我交貨,稍事休息后就過來加入戰鬥,開始和我大車,繼而再將我的手放到她妹妹那裡!尼個平時只能響四仔裡面見到的場面,居然讓我親身領略到,唔系野少!摸著摸著,我試著開始指插,居然都無抗拒,今日真係發達咯!試問甘爽,我又點頂得住,一輪衝鋒終於交貨,完成是日的任務!

總結一下今次的行程,FISH服務再度升級,唔通系見到上次我發帖后的評論,話之前的服務有型無實,虛有其表,所以加大力度UPGRADE服務,全面互動?總之,三個月后的再次拜訪,的確又有驚喜!不過如果各位CHING問我尼個係咪標準服務,我仲系表示保留,理由系:第一,韓國人其實總體都係好飄忽,唔似日本人甘都係標準流程化服務,個人認為唔排除系一種囡囡提供的FREESTYLE服務,只是我好運氣碰上而已。第二,系基於第一點的補充,因為尼次總體覺得兩個囡囡之間相當熟絡,第一PART全場落來,覺得就她們兩個的互動特別多,其他的雖然有互動,但還是不多。不排除她倆日常生活都係好朋友,所以相約提供尼類服務,跟住LUM返一眾回頭客,提升光顧率呢?第三,我記得上次系俾帶上三樓的,三樓的房間都係獨立房間,唔系尼類連通房,唔知道如果被帶上三樓的話,仲有無同樣的4P服務,唔清楚。
       同時,尼類服務和原來的服務都係各有千秋,各有得失!4P系刺激,但是房間小,所以莞式服務無法提供。獨立房間的話就不會,所以各位CHING想要邊種服務,正所謂蘿蔔青菜,各有所愛了!
       好了,PO文到此,希望大家多多支持!下次有機會可能回去試試其他師兄介紹的DONUTS,比較下邊度比較好,哈哈哈!
發左成個半月的貼終於PO左出來,期間又去了一次FISH,中了次小伏,應該系見到了傳說中各位CHING提到的那位肥妹仔!15X的身高大概接近6X的體重吧,其實都唔算超肥,只能算圓潤型。歸入小伏的理由系硬件不足,軟件補救!囡囡都算聽話,配合度高,還引導你玩指插,第二炮搞左成二十幾分鐘都無面黑。另外證實了本文的4P玩法只是小弟當日好彩遇到,這次被帶到5樓,獨立間,4P遊戲無的玩了。
不去也罷, no go no regret.
超详细,感谢分享
玩得很精彩
EXCHANGE PARTER 都有...
Thanks

Good report
謝謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 00:16