[曼谷] 2018 官人我再要~~~~~

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事源係咁

潑水節本來想帶老虎玩一兩日,老友又吊 7 我話佢唔帶我帶既話佢都無得玩

情義兩難全情況下,我細佬投票唔帶老虎,咁無辦法...唯有同老虎講聲對唔住

DAY 1

夜機到,真係太夜,去到酒店都成11點,求其去蛇美執左件就算

DAY 2

因為我隻眼發炎 唔可以劈酒住,今晚唯有暫停,叫左女朋友仔出黎一齊食飯,原本諗住食番間和牛,去到收L左,吊

唯有改第二間,近近地去左大倉酒店入面間山里,諗住澳門個間都幾正,就中伏,老友食4000B 和牛套餐,垃圾

勸CHING 們千奇咪撚去!!!!

食完嬲嬲地,同女朋友仔上ROOFTOP飲番杯 睇下風景下下火...老友無女朋友仔,唯有三丁友

20180418_IMG_0858.JPG 1.JPG

DAY 3

隻眼好得7788 , 老友話悶左兩日,今晚一定要飲酒WO...之前一直想去LONDON都未去過,今晚一於試試佢

一早問左MAMA SAN 大部份女唔帶得走,是但啦,想有女陪飲酒姐...一人BOOK一件,第一次黎,感覺幾好,個場幾靚

叫左 3枝GOLD LABLE,走都飲唔哂,仲有一枝留係到,我個個同相出入都幾大,吊佢老味! 老友個個就幾好,老友話好 LUM 佢

即場醒左佢 50杯DRINK , 呢個係LONDON玩法, 送30 杯起步 , 然後條女就會上嚮個鐘一下 , 再跳番PART舞咁,全場FOCUS上條女到.

醒完有得吊就話姐,無得吊醒50杯DRINK 呢D行為太反智,小弟絕對唔會做

埋單連埋老友醒個50杯DRINK 3萬頭 , 都 OK LA , 姐係MEMBER 10000B 女女錢 10000唔使,不過最主要無得帶走,要溝 ,飲到著著地緊火就仆街

8.JPG 9.JPG 12.JPG

DAY 4

今日約左女朋友仔去睇戲...黎咁多次泰國真係第一次睇戲

廣告時間 30 分鐘,本來 2:50既戲 3:20 先正式播,臨播前仲會放國歌,全場要起立致敬

套戲都幾正,可惜無英文字幕,只睇明7成

由於今晚約左人傾野,只好睇完戲同女朋友仔行多陣講 88

今晚早食飯...終於食番間靚和牛餐廳,水準一如以往,正到爆

3.JPG 2.JPG

DAY 5

出發前幾日已經搵定 AGENT 哥哥要女朋友陪玩水水

6.JPG 7.JPG

我個個睇相成個我女神 GAL GADOT咁 , 真人黎到都OK LA, 同相8成似 又夠高,成172,玩腳都玩一晚

老友個個就比相黑D,樣就差唔多,但係識攪氣氛 ,一黎到就話要同我老友打番炮先

我女神無帶衫,就同佢去買番套啦,沿路都比人射到濕哂,真係吊佢 我都未準備好!

潑水節係幾好玩既,不過一定要帶女囉,唔係我地兩條仔黎真係怕比人誤會係基佬

玩左成個下就傍晚,開始累累地...返去沖個涼出去食野...去左食MANGKORN SEAFOOD,可能潑水節關係,D蝦好差

食左唔係好多就食其他野,老友女朋友好鬼食得,一路食唔停,我女神就食唔多,可能真係女神要KEEP 身材:lol

食飽梗係返去餵埋細佬食野啦,上到床同女神傾下計先,原來佢都幾吹得水,乜都傾下,忍唔住隻手唔聽話開始亂黎

長腿係好玩既,仲要真波,加分 :lol 一路吊望住佢就諗住吊緊GAL GADOT 咁, 滿足哂自己性幻想 + 女朋友感覺,真係此刻無價

執完一劑我有事要出一出去 , 叫女神訓住等我,老友直頭話累到唔想再執,吊完一鑊叫左女朋友走先,

返到酒店都4點幾5點,女神訓緊我醉醉地又累過撚,攬住佢訓算...

DAY 6

AGENT 哥哥一早同我講佢9點要返屋企,因為FAMILY DAY

咁我都OK 既, 我自己又真係累到仆街,朦朧間佢比左個GOODBYE KISS 我就走左喇

今晚夜機走,可以幫老虎買D野交差...係到再推介CHING 一樣野...係CENTRAL EMBASSY 1/F

急屎既時候係附近可以去下,個人覺得呢個係我係曼谷咁耐以黎最正既廁所

總結

今次AGENT 哥哥女女質素依然OK ,老友話下個月想玩明星或者網紅,叫佢諗掂佢,佢都話OK

我就睇睇先,我對呢方面無乜特別興趣,都係睇樣先,唔理佢咩身份:lol

LONDON 無得帶走應該都會小去,始終飲完想吊西無得帶走都幾大鑊

仲有食左隻叫FOD既解酒丸 效果好好,7-11有得買

下個月再見啦 CHING們  

回復 k56hk ##1 的帖子

樓主D女次次都咁索!不過對我嚟講out囇筆直,不過有得睇吓相都好!

回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄又玩靚女 ... 羨慕 ING

不過呢個筆直, 小弟 afford 唔起

. 羨慕師兄可以玩啲咁正既女女

師兄,多謝分享。

GAL GADOT ,  師兄你有冇帶定套神奇女俠衫比佢換呀?

想問下和牛係邊間,好正呀。  師兄你玩得咁高端,小弟望塵莫及。咁多野當中,可能,應該係,只係食得起d和牛咋,希望係

多謝師兄分享~~反而想知師兄去左邊間食和牛 我知道Thonglor有兩間好似唔錯 不過都偏遠

高汁report!!!

師兄,可以請教和牛和agent資料嗎? 可否pm我

高端玩法 師兄好財力
小民工我只能一旁玩沙羨慕

巨乳

Agent囡囡

London 個兩件都算唔錯,下次有時間都去玩下,多謝官人REPORT

豪玩豪吃真識玩丫師兄😍😍

多謝ching靚女正相報吿....想問下間和牛咩名? Thanks

想知師兄去左邊間食和牛 ?

k56hk 發表於 2018-4-18 16:21
事源係咁

潑水節本來想帶老虎玩一兩日,老友又吊 7 我話佢唔帶我帶既話佢都無得玩

ching,你位老虎都好温馴啫,讲声sorry就可以隻身去泰國梳乎?!
你前世一定做左好多好事。

多謝分享咁正既女女

好羨慕話可以唔同老虎去,想問問正和牛同agent資訊?

睇左三次,都唔知道講乜嘢。

囡囡好正。多謝分享London 資訊!
師兄會否去新The Pimp 新裝修後環境分享🙏🙏