[樓上骨] DUP 骨DUP 到個背脊紅曬

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的, 有日走左去福樂DUP骨, 小弟唔係好受力, 中途都已經痛痛地, 點知之後仲要揾支野係隊背脊, 佢話係磁療棒, 但勁痛, 完事後去沖涼先知到係一條條的紅印........ 都唔知點解釋好, 呢幾日都好怕除衫比老婆見到, 次次都響厠所換衫先, 不過又真係好瞓左

師兄有冇類經驗? 如果同老婆講齋DUP冇飛機打會唔會信呢? 又或者同佢講我冇渣人個波, 又有冇人會信呢? 其實連我自己都唔信..........

原本我真係諗住推下油, 舒舒服服, 點知好似比人打一身咁, 好痛, 好紅
插頭香!
回復 mr_recharge ##1 的帖子

深表同情,請問那一層技師傑作?
小心家變啊
唔使諗, 講左就衰梗。 一係你去搵間註冊中醫館刮痧, 拎埋張單返去。

不過下次叫囡囡唔好搵野刮~ 揼就算紅, 都係成個背紅, 唔會好明顯一條條。
反而我鐘意呢d有用力,有料到嘅。
齋摸式揼骨推油就要睇part 2正唔正了....

好瞓咗即係佢識Dup
信唔信個個人唔同有D連回鄉卡都代老公袋。
最好帶你老婆一齊返大陸Dup幾次正骨,睇佢鍾唔鍾意,到時可能Dup得多過你。
你可以說跟你按摩的是男技師來
老婆不會誤會你跟男技師玩雀吧
做了白老鼠
心表同情,說什麼或解釋都無用,只有下次小心
我試過女女用力推,我知會紅,立刻叫停,慢慢少力按
有老婆偷去按
按前一定同條女講清楚細力啲同不可見紅!!
回復 tailowan ##2 的帖子

又紅又痛, 好難解釋喎

DUP骨真係愈大力愈好? 呢幾日都酸酸痛痛咁, 正常的嗎?
Dude... Always deny 100%.
Once your bring up massage your screwed.
mr_recharge 發表於 2018-4-20 16:18
DUP骨真係愈大力愈好? 呢幾日都酸酸痛痛咁, 正常的嗎?

應該不是
小心比老虎见到
回復 tomylam ##15 的帖子

踩背試過,踩到有紅印。
回復 paul9193 ##16 的帖子

甘勁,條女係肥婆?

Which floor? WHO?
darksun123 發表於 2018-5-2 18:32

Which floor? WHO?

CinXX 姐
千萬都不要給老婆看到

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 09:09