Condom 那款好用?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問那款好用? 係咪越薄越好呢? 0.01- 0.03 ?有紋定無紋?
5 Y: f; _. a& O7 }, R9 l
0.02 無紋sagami
光管 0.01' J" u) W( u9 S6 h6 i, c0 q: r+ M
睇你想持久啲定刺激啲,刺激啲就001,持久就厚啲嘅套8 }% o1 [1 W  J
有人對套嘅厚度好敏感,小弟就唔太分得出001~003嘅分別+ ~  X. G6 e) b' e) z% A# o' E
不過用厚套嘅時候就真係感覺到好大分別
都要睇下對手喜歡邊種。我個件唔喜歡厚的,話淨係feel到D膠。所以淨係俾我用0.01或唔用直接上
除左厚薄,D 膠質都大分別,光管感覺最自然,杜雷G冇甘好,沙加咪有D硬。* Y0 D" v% o6 m) H1 r
光管001堅接近冇戴甘。
9 H) t8 r4 C3 q人人有吾同感覺同喜好。
我同女友每次都唔帶套。。。其實好驚但感覺真係好大分別
一般0.02 sagami 有D加強持久力, 睇你想要咩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 00:13