[東西、歐] 瑞士FKK Club Globe 報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

參考德國FKK報告,膽粗粗做勇士。
地㸃唔難, 由Zurich HB坐regional火車S14號線約廿分鐘到Schwerzenbach站下車。向前行約3分鐘就到。正門入口在停車場內。(過咗行人橋沿路左轉再右轉,停車場在右手邊)
㩒鐘入去有個counter,職員英文講解收費,CHF 95入場+CHF10鎖𨫞按金(走時check out比返你) ,之後佢會比毛巾同浴袍(optional)你。拖鞋自己在櫃攞自己size。更衣室冲涼之後包住毛巾攞電話同錢鎖起更衣室外細locker。
入去見D女全部冇著衫,約卅個以上。目測全瘦底同1.7米以上,假波一半一半。下面D毛全部剃光。
去bar頭攞野飲,入場包非酒精類。隨便坐下食支煙睇定D先。好快就有女埋嚟,傾吓計問清價 CHF 140包環保吹,69,French Kiss 同扑野30分鐘。羅馬尼亞人,除左鞋仲高我少少(我1米73)。留意返佢地每日唔同主題,我今日係public sex,冇得入房只有就地正法。我找了個少人D既角落玩。玩完囡囡會跟你去細locker等你比錢。

之後上樓上餐廳食野,2款main course包埋,仲有沙律,cold cut,同甜品。有錢嘅可以比錢鋸扒。食完落返去hea,9點後public sex完咗。再拉多條女上房出多Q。

之後check out 攞返10蚊走人。

總結:比德國貴但我2Q CHF 280 + 95入場=CHF 375 約港幣3000 有飲有食有女屌仲要hea足5個鐘仲想㸃?

有興趣去嘅Ching可以上佢地官網,佢哋有埋瑞士其他城市嘅姊妹店。唔賣廣告嘞,自己上google search Club Globe Switzerland 啦。
多謝師兄分享好嘢
回覆 讚好 不讚 使用道具

有機會真系要去FKK Clubs 玩下先, 多謝師兄分享!

回復 denied ##1 的帖子

多謝師兄分享

好正,Thx.

Ching, 69 可否指插 ? 口爆要加幾多 ? 你星期幾去 ? 得 30 條女 比德國大 fkk 少

多謝師兄分享 FKK Clubs 好嘢 !

good experience! need to try it next time

thanks sharing excellent report nice

玩五個鐘頭抵啦。

回復 supnew ##6 的帖子

不可指插,口爆加幾錢冇問。我星期二下午5點半入場。我有睇過當日Zurich其他場嘅lineup都係得十零條囡,黎間算多。[url][/url]

多謝師兄分享

多谢分享 还是德国便宜点

denied 發表於 2018-4-26 17:42
回復 supnew ##6 的帖子

不可指插,口爆加幾錢冇問。我星期二下午5點半入場。我有睇過當日Zurich其他場嘅lineup都係得十零條囡,黎間算多。[/url]

睇來德國 fkk 平 D 多女 D, anyway, thanks for your report

這個好珍貴,多謝師兄分享
是不是blonde比較多?

回復 Savoyard ##15 的帖子

又不是,四成金毛大約

denied 發表於 2018-4-27 16:55
回復 Savoyard ##15 的帖子

又不是,四成金毛大約

很多啦,多謝師兄!

since already in Swiss there so  i won't  mind expensive than Germany or not, to get happy should number one issue.

可以磨半日算係咁啦

多謝分享。