樓主: partimehitman

[尋人] 鴨記 / 樂昌 koey

Reply toddngsw ##21 Add Thread

小弟唔鍾意玩腳趾,但對長腿就真係無乜抵抗力的……
打炮虎 發表於 2022-10-21 10:59
Reply toddngsw ##21 Add Thread

小弟唔鍾意玩腳趾,但對長腿就真係無乜抵抗力的……

400,態度好,又高又瘦又有長腿靚腳趾,仲要又白又滑,樣又ok靚,仲要唔吹鐘,今時今日去邊度揾啊?
Reply toddngsw ##23 Add Thread

其實佢真係唔差的。不過就真係止於交易,而唔好同佢有太大交流,同埋做friend囉……
打炮虎 發表於 2022-10-21 11:05
Reply toddngsw ##23 Add Thread

其實佢真係唔差的。不過就真係止於交易,而唔好同佢有太大交流,同埋做friend囉……

點解咁講?
佢個人幾好同宜話為及傾到計
Reply toddngsw ##25 Add Thread

唔……唔想講太多了,總之如果同佢混得太熟,搞到開始問你借錢就會變得無晒趣味了……
打炮虎 發表於 2022-10-21 11:11
Reply toddngsw ##25 Add Thread

唔……唔想講太多了,總之如果同佢混得太熟,搞到開始問你借錢就會變得無晒趣味了……

咁又無喎,相反佢仲請我食過2餐飯😅
Reply toddngsw ##27 Add Thread

咁咪幾好。總之大家保重啦。
打炮虎 發表於 2022-10-21 10:37
Reply toddngsw ##18 Add Thread

如果鍾意玩腳係抵玩的…………

條腿真係好白滑,仲有佢個西屌極都係咁窄,定力差D都好快比佢KO🤪
回復 saviochin ##29 的帖子

咁佢未生過,件架生就點都好好feel的。有興趣回味下咪去支持下佢囉。
打炮虎 發表於 2022-10-21 12:18
回復 saviochin ##29 的帖子

咁佢未生過,件架生就點都好好feel的。有興趣回味下咪去支持下佢囉。

唔係嫁!我見有D女冇生過,但雞齡做得耐都闊晒!
相反識有件相好,三到尾,生左過女,但個西都仲Keep到,仲系咁好屌
回復 saviochin ##31 的帖子

咁都係,尤其係肯練收音功嗰啲,夠專業!
saviochin 發表於 2022-10-21 12:22
唔係嫁!我見有D女冇生過,但雞齡做得耐都闊晒!
相反識有件相好,三到尾,生左過女,但個西都仲Keep到,仲系咁好屌

係啊!早幾個月食左件道友病G,個西成條西隧咁闊,又有臭味,仲要有病,搞到我屌完睇左幾個月醫生😡😡😡dllm
打炮虎 發表於 2022-10-21 11:15
Reply toddngsw ##27 Add Thread

咁咪幾好。總之大家保重啦。

一定係覺得你實力雄厚先會問你開口
回復 我愛淫娃心悠 ##34 的帖子

唔知了。總之佢無同各位老哥開口就好。
淨係對腳話廿幾三十左右一定得,但樣就應該有四字頭
kowloongoodman 發表於 2023-1-22 20:53
淨係對腳話廿幾三十左右一定得,但樣就應該有四字頭

冇都接近

招呼感覺上好過後生嗰陣
kowloongoodman 發表於 2023-3-12 16:20
招呼感覺上好過後生嗰陣

同意!
好過宜家fl及名山收$600個班陀北及假陀。
佢收$400。。性价比極高。。
仲有長腿靚腳趾🥰
如果出面sell腳交實加好貴,佢都冇特別收費,好抵

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 13:20