金龍酒店龍會

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天在澳門住了金龍洒店,原來有一夜總會叫龍會在好像8樓,特意按了電梯開門看看,好有想去見識一下的衝動,希望有師兄介紹一下價錢玩法等,好等有個預算,先謝過
龍會去過幾次,但都係朋友請客,所以房消費情況唔知,女好似4千,過夜,希望有幫助。
龍會我未去過,
請各位師兄指教指教!
期待师兄去了后出报告介绍一下,谢谢!
回復 vv--vv ##4 的帖子

CHING如果第日去,可以搵一個媽咪叫「越南妹」,越南人不過響澳門好多年,粵語溝通冇問題
四眼咸仔 發表於 2018-5-3 10:13
回復 vv--vv ##4 的帖子

CHING如果第日去,可以搵一個媽咪叫「越南妹」,越南人不過響澳門好多年,粵語溝通冇問題

多謝師兄介紹
回復 vv--vv ##7 的帖子

CHING 我都想去呀
想知詳細收費 唔該晒
請各位師兄指教
回復 agawu ##9 的帖子

各位C兄 不如約埋一齊去啦!
回復 eoyim ##10 的帖子

which one is better dragon or 9
回復 四眼咸仔 ##6 的帖子

Ching可唔可以PM越南妹contact?
同问, Ching可唔可以PM越南妹contact  and pricing?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 13:08