東方A場偷跳報告2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾個月無過大海喇,最近忙完一個大project,新嘅project又未開始,趁屋企果個唔返嚟瞓,就過一轉大海爽下輕鬆下啦
上船配位果時,職員配左個豪華位俾我,感覺今次唔會嚟錯嘅,雖然航程有少少阻滯,但總算順利扺達
入到場,換衫後上水池,見到池邊有女,但係侍應無叫我揀女沖涼,咁啱相熟經理行過,就問佢有無得侍浴,當然係有啦
揀左個幾順眼嘅女女,女女幾好笑容,捽番梘都好舒服,吹果幾下都算OK
換完衫行過洗手盤,有個model同我講hello,有笑容又幾靚女,見到呢兩個女女,覺得個場嘅女女質素好似有返D起色
坐低食個快tea就玩遊戲,係傳統嘅遊戲,女女着紅色連身裙,有團吹,揀女嘅時候,原來頭先個model係新人,連埋頭先個侍浴女女,仲有個大波女女都係今晚嘅目標
第一轉唔揀女住,沖乾淨涼剃好鬚,食埋晚飯,休息一陣就再有遊戲玩,都係傳統show,但係無團吹,揀女嘅時候D目標唔見曬,緊係唔揀住啦
出水池浸陣暖水熱水,再焗埋桑拿,成個人鬆曬
最後都係揀左個model上房,其實佢唔係好高,大約160左右,但係真係靚,好瘦,但係有湖南人嘅優良血統,瘦到見到骨都仲有波,望落有種栢芝嘅味道
女女話自己23歲,上床竟然落油按摩,去咁多次都未試過,又有指按,其他例行服務都有齊,吹都吹得好舒服
女上男下,再男上女下,全程都有咀,去到後來有伸脷添,最後忍唔住射曬俾佢,瞓一陣沖涼落返去
食宵夜之後,都係忍唔住搵大波女女做貴妃浴,女女係北方人,輪廓有D似我以前有個做左空姐嘅師姐,可惜打假波,可能因為咁女女無起勢磨,反而感覺仲舒服,吹都吹得好俾心機,睇得出女女應該係服務型
上水再食少少嘢就瞓覺,起身食完早餐喺休息室睇一陣雜誌,後生師傅工出左嚟,搵佢按左一part膊頭
佢剪左頭髮又染左髮,無左以前果種𡃁妹嘅味道,如果唔係我一定叫埋佢按大脾筋,不過始終識左成三年,都仲係有傾有講,仲會抽下水
按完就沖涼走人,過程真係幾爽
多謝師兄長盡報吿
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for Sharing

多謝師兄分享

多謝師兄分享

ching 埋單幾錢

多謝師兄分享。成日想去東A一試,但始終未有機會,因為想玩遊戲,但偷跳時間始終有限。唯有再等時機

多謝師兄報吿

回復 katiesuet ##1 的帖子

多謝分享

多謝師兄長盡分享

回復 phoenixgold ##11 的帖子

thank you ching report,

恭喜師兄有個又輕鬆又爽爽嘅偷跳

真係好長時間冇去東A
得點掛念同囡囡擦背情景

師兄享受人生!

睇完師兄報告,d囡囡質素好似幾得

就咁睇三千大洋都唔駛都算係OK吧。

東A 我好耐無去過, 見你話D女質數好返, 我都想一試!

katiesuet 發表於 2018-5-4 14:57
幾個月無過大海喇,最近忙完一個大project,新嘅project又未開始,趁屋企果個唔返嚟瞓,就過一轉大海爽下輕 ...

.........多谢師兄精彩的分享报告......

太耐冇去東A,經理成日v7話有新囡叫我上去睇下,我諗係下次過大海可以上去一試