[賽後報告] 780 冇相報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說之前在310識嘅媽咪去左新場780,咁尋晚就同個fd去試下,
原來間場就系700前啲。
去到已經9:00,間埸硬件幾好,聽說系台灣人開的,
不過重點系女女,即時入尼約二十個,好麻麻,個fd勉強揀左個,
我揀唔倒,叫媽咪再帶,又睇左十個都系唔啱,過左陣媽咪再帶左一個尼,
后生純純地,算啦坐住先,后尾又帶三個尼,再坐一個好似幾靚,
不過坐埋尼好似有啲老,咁開始玩色中同唱歌,差唔多12:30埋單,
張單327萬,最後話貴卑左260萬,50媽咪,20侍仔,飲左19支啤酒,
入場10萬一位,房間30萬一個中,再加唔知乜野雜費,最後 LT后生個個要450萬連台費,卑發系貴1百萬。
唔知有冇師兄去過呢間埸,我估早去應該有運行,因為去廁所裝倒其他房有啲幾靚。
今晚都系去catwalk 睇下有冇好野。
期待師兄今晚catwalk報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

等師兄 catwalk 報告,打算七月左右去

今晚又去左780,同個fd都坐倒好野,夜啲補相,諗緊夜啲仲去唔去catwalk 定聴日先去。

係咪同700, 1127, 同一種收費 ? 睇好似平少少, 囡囡得唔得. 後日出發, 急想知, 另都想知catwalk咩環境, 多謝 C 兄先

估就唔系700 前身。如果 700 整左個新場唔靚又點會平過 700 同 1127. 有可能 700 的股東走出來開又唔定。

1127 LT350。 但酒水貴, 三個人30支啤酒。600幾萬賣單

我去過268,310,同309定390,D女都幾好,如果3個人去應該無問題,但人多的話可能唔夠分

如果780 係前身700 , 收番 LT450, 論軟硬件真係值得再去試下
基本而家1127 , 收坐17萬/hr 鐘錢 ,  仲夠膽死LT600萬, 就係趕客, 自取滅亡

回復 香蕉味雞翼 ##8 的帖子

大哥可以pm一下268 資訊或媽咪聯絡方式3q

小弟六月底也有去這間店
底下是海鮮餐廳...
當時媽咪帶進來的大概二十來位
能過夜的大概五位左右
素質個人覺得還OK
不出街的有幾個還可以
朋友帶出去的跟師兄說的一樣,LT450
七個人去最後買單花了480萬、媽咪50