[曼谷] 蛇美徐子淇之鐵達尼(大長篇無圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

5/6晚10點,蛇美。

明天走,立心搵LT。

人山人海,行下停下幾個圈。

後門有個湯洛雯,仲要似細佬喑X對象。

用左成個鐘說服自己AA級+肚腩仔都要去,一問只做ST,5分鐘後比人執走。

臨尾對望,只有微微一笑,自己反而放下心頭大石,開始主動出擊。

後方有個吸手波工人褲又係仙氣十足,一問用google translate衫盼哈短鐘兩Q。

全程電話+手指對答,會錯意以為有殘障,又折返。

11點3,再唔出擊就要回家自瀆再去Mixx。

有紅衫sporty大波熱褲/日系大波MK妹/越南Elly Tran翻版,全部收銀附近。

仲有個廟細燈籠大嘅未夠秤喺大門側開餐,睇見都肚餓。

同場加映紅色tube top同香港同胞deal足半粒鐘,加油。

心大心細中。

補充內容 (2018-6-13 16:33):
相在25樓
廟細燈籠大嘅未夠秤
蛇美徐子淇呢

全程GOOGLE TRANSLATE 手指對答溝通
女神出場,收銀斜對面等待恩客。

又打完兩個小圈,仲對住細佬笑?

一問又係電話對答,但起碼有出聲,爽盼哈短鐘。

可否長鐘?要回家明早返工,都在惠恭站。

仙氣甚重不宜久留瘴氣之地,立刻帶走。

一對香港同胞已先行一步,2+2,可能有混戰,祝君好運。

慢踱回酒店,英文幾乎零,全程電話交流,身體語言搭夠。

依涉衫,一星期一次,咁純?

到酒店,唔洗查牌,即上房。

未參觀浴室,先嚟私家車牌,心都溶X晒。

睇真啲,徐子淇?劉X玥?細細粒?都有啲。

有扎菇池,玩下鴛鴦汽水先。

知道廟細燈籠大,一除衫先震驚。

36F粉紅導彈,什麼徐乜乜劉乜乜細乜乜JU乜乜RI乜乜全部行埋一邊。

再續
回復 danonball ##1 的帖子

3500 ST 咁貴?!
回復 danonball ##6 的帖子

2hr 好難 2Q 一個唔好彩可能剛好出到一Q
Hope you have good fun in thermae
danonball 發表於 2018-6-7 22:57
5/6晚10點,蛇美。

明天走,立心搵LT。

蛇美仲有好野?
回復 danonball ##4 的帖子

36F粉紅導彈,正斗。
收銀處竟然有36F未夠秤導彈係度?咁正
又子淇, 又洛雯, 引到我都有D心思思想去蛇美撞下佢地
開心就好,千萬不要做壞市就可
回復 danonball ##1 的帖子

ching,

That night i am at thermae also, maybe i go so early and didnt see any good and pretty one, next time must go after 10pm
細佬泰文識得幾隻字,除左水麥之外搵唔倒其他形容詞。

對住塊鏡喺後面搓圓㩒扁先。

入缸,水半滿,有侍浴冇水簫。

等唔切玩扎菇池,洗完出缸上床(唉)。

大車牌+上套吹,算,點忍。

反客為主,對住粉紅葫蘆+粉鮑,落KY都要食。

可恨出發前未剪指甲,golden finger只有1成功力。

頂唔住長驅直入,男上,女上,下面頂爆佢。

再可恨泰文唔識多個,泰文叫床叫緊咩呢?

轉後入,仆街開始軟蹄,梗係晏晝艾曼妞食摩豆衝得太行回唔切氣。

食鮑再入,下下回彈,又叫?叫緊乜?冇答案。

衝衝下一掹,甩套軟晒,呢鋪堅大鑊。

冇後備套,撩佢嚟真當然唔受,點算?

三續
36F 好波難求

師兄寫得很吊引!但又幾吸引
下次可以留定位,唔駛每個post,走去追!
萬念俱灰,落街買袋上房都冇晒火。

叫我去沖身,身體語言:手口並用幫我吹?一點安慰。

沖身,問我邊度出,床上?廁所?

當然廁所,附近有貴妃椅就攤落去。

一口咬落,好似起死回生。

可否CIM?No,咁對住導彈發射啦。

自己打+夾腸,射到對波更白。

遺憾未能做出。

再一輪溫存,好鐘意碰碰車。

上床抖抖,問比幾多。

原諒細佬做壞市,衫盼加爽來的士,巴基之星嘅質素多多都比。

聽歌,電音Ed Sheeran?閘住,播原曲先表達倒心情。

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

明知前面係冰山都冇辦法,呢隻鐵達尼,抵撞。

四續
SonnyB 發表於 2018-6-8 15:41
師兄寫得很吊引!但又幾吸引
下次可以留定位,唔駛每個post,走去追!

開緊工打㗎 將就下啦
Ching, 蛇美 湯洛雯 ? elly tran ? 36F pink ?
唔係自己 FF 呀嘩 ?
有我衫盼ST ok 呀, better than 艾曼妞啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:06