五星級酒店靚場水漾Spa,嫩口幼幼新女Angel,36D大波,正宗日本Nuru,技術無得彈,搞到我慾仙慾醉!

名稱: 水漾spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A51827-尖沙咀-水療SPA-水漾spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同朋友吹水,拍心口話水漾Spa好正,D女嫩口又好招呼,聽到我谷精上腦,拿拿聲打電話約好時間,
上到去,水漾Spa裝修設計新穎,環境優美舒適,有如五星級酒店,介紹推介新女Angel,嫩口幼幼,人見人愛花見花開,擁有36D大波,皮膚白滑,有波有羅,曲線完美,笑容淫淫地好殷勤招呼,迷人嘅姣靚樣已經令我著曬火!
一入到房佢即時流露出狂野嘅本性,姣味十足,伸手入褲襠搓我 ,加對搖奶蕩漾,二話不說攬住黎車,柔情似水纏綿,讓人慾火澎湃,主動幫我剝衫,態度和藹可親,當我係男朋友一樣招呼,細心波推夾腸水中簫樣樣有,深淺交替,吹功犀利,
舒舒服服上床,先part one服務,囡囡按摩全程好認真仔細夠力,推穴位方面好到位,並且因應我嘅實際情況,力度有加有減,絕對唔係假骨,按勻全身後再慢慢推油,好用心去為我推鬆全身,爽能到疲勞盡消,
進入銷魂時刻,正宗Nuru,Nuru高手從日本學師返來,大波磨身,夾腸波推,技術無得彈,搞到小弟弟有曬反應,不得了,前奏成個饑渴慾女咁爬上騎住我漫遊全身,上下瘋狂瀨啜,奶春袋啜波子,好夠投入,姣樣好夠誘惑,到細佬度吹奏起悅耳簫樂章,吹功超級無敵,用淫眼望住我黎吹,
重要時刻,佢主動出擊,帶套觀音坐蓮,我啜住波波幫手頂,忍唔住換推車啪啪聲,高潮迭起,男女都好興奮,超有激情,最後換男上,叫聲無比美妙動聽,經過一番激情攻守終於不敵派彩!
回復 almartino ##1 的帖子

多谢师兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 almartino ##1 的帖子

師兄選左咩價錢消費
是否每項消費都有得啪啪

多謝推薦

Thanks, more detail please

多謝師兄分享