[食家報告] 韓妹再體驗 - Butterfly

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

難得山長水遠去到韓國,雖然攰到仆街,點都要俾多少少貢獻嘅。。一直都係度心大心細應唔應該再戰Donuts...雖然叫有項目未試,但個人感覺玩法上其實唔會點變,見覓食地圖附近有另外一間叫Butterfly嘅,但偏偏冇任何報告,本住我不入地獄誰入地獄嘅勇者心態,決定親自去破地獄探一探虛實

Bufferfly位置同Donuts其實只係隔左一條馬路,如果師兄係Donuts門口出發,出嚟後轉左,去到街口,對面有間炸雞店,過馬路向炸雞店方向行,之後轉右,第一條巷左轉直行就見到,佢地招牌好明顯,仲會放埋個吹氣公仔俾指示你。。搭Lift上5/F就搞掂

同Donuts有識普通話嘅車經理唔同,果度駐場嘅只有一個識好少好少英文嘅大叔,係計數機show左價錢後,知道250000一個鐘就俾佢帶左去更衣室,基本沖涼前我連係乜玩法都唔知,快快沖完涼後大叔就帶我落左兩層,現場環境基本同Donuts分別不大,唯一唔同嘅係呢度嘅囡囡並冇好似尋日咁企晒係走廊,相反係一個有晒鏡嘅大廳坐左係度(有D仲食緊飯) ,同埋同Donuts嘅囡囡著得比較性感相比,呢度囡囡嘅服裝比較高貴。。負責我嘅囡囡拖住我入左大廳,叫左我坐係bar登度,之後就幫我寬衣,先係我前面用patpat貼住小霍堯跳左一陣貼身舞後,之後就用口活同手服務小霍堯,係囡囡服務其間,另外有兩條囡囡過嚟分別左右服待我兩粒linlin同俾我過下手癮,之後負責我果個囡囡就跪地吹奏,同Donuts唔同嘅只係得一條囡囡吹奏,吹完後亦只得一個囡囡(負責我果個) 俾我插。。可能冇其他師兄,現場亦冇尋晚嘅淫糜情況出現

屌左囡囡幾分鐘後,囡囡就帶我入房,入到去都係果D基本待浴,但亦都冇Donuts嘅nuru body massage...沖完後囡囡幫我擦乾身後(尋晚反而無,但我覺得呢d係囡囡本身) 就攤係床,之後就繼續含吹賴啜。。然後上馬(沖涼前大叔有問過我想要乜囡囡,都係照舊樣靚大波走肥,講真,呢間囡囡整體樣嘅質素比Donuts高少少,今晚個囡囡樣我會比8分,但慘在,一揸落係假波,果刻真係好灰,不過囡囡其實整體都唔錯,只係呢樣美中不足) 例行公事後就攤係床同囡囡吹煙加用翻譯app傾計,最後待浴走人

我相信睇到呢度,大家都應該知道點取捨,同Donuts比,Butterfly價錢相對略高(尋晚呢個價2Q...今晚1Q...玩法相對亦都冇咁淫糜) ,但係咪跌錢呢,其實亦未去到,可能只係尋晚嘅體驗太好,今晚有比較下即刻失色不少,好啦故事就講到呢度,有咩問題嘅,PM再問我啦!
回復 小龍仔 ##1 的帖子

Nice report and thanks for being a pioneer...

分已加!

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

it is a good experience

回復 kobesf ##3 的帖子

If you enjoy it...... Good for you !

This is not my type.......... I'm leaving Seoul today and back to where I can Pick & Choose.

Thx for sharing

Thx for sharing

多謝師兄分享

不怕不識貨,就怕貨比貨。

多謝師兄无私分享的探索报告。

回復 porkyporky ##4 的帖子

anything to share during your stay in Seoul? did you go to Donuts? or you find other nice place?

回復 Fedora339 ##8 的帖子

呢句真,如果我係第一晚去Butterfly或者個報告就唔會咁寫...但可惜我係去左Donuts後再去

多謝C兄分享

回復 小龍仔 ##10 的帖子

The worst thing in Korea is language barrier. There might be a lot of good places around, but I just don't know..........

thx for sharing !

好食既野真係越食越上隱!

多謝師兄分享,有機會可以一試。

都唔差,有機會要試下。多謝師兄分享。

深險精神可嘉

谢谢大佬分享

回復 porkyporky ##13 的帖子

That's true...it's really hard to communicate with them if you dun know Korean