[尋人] 富士 sweet

回復 clyl ##1 的帖子

I love Sweet forever. She is the best.👍👍❤️❤️
Tongchan1 發表於 2018-7-4 23:35
依幾件都食過,Abby最正,好似淨返Yoㄚo係TST

同意當時Abby 最正, 不過之後係去左錦邦, 身形肥左好多。  宜家有冇師兄知道佢去左邊?
samsungbert 發表於 2018-7-5 12:11
同意當時Abby 最正, 不過之後係去左錦邦, 身形肥左好多。  宜家有冇師兄知道佢去左邊?

get married and quit already
samsungbert 發表於 2018-7-5 12:11

你有冇口爆或真軍過Abby?
我成日口爆佢.
bestbest 發表於 2018-7-5 13:34
get married and quit already

有師兄都話結婚了.
知唔知係本地定外國老公?
外國...ITALIAN ..
hei_mok 發表於 2018-7-5 23:00
外國...ITALIAN ..

師兄指Abby老公?
回復 Tongchan1 ##25 的帖子

小弟不才, 當年年幼, 經驗少, 經常俾佢跳舞磨爆或吹爆😂
係,佢老公意大利佬…
老老地但好大隻
回復 hei_mok ##30 的帖子

師兄好清楚佢近況
samsungbert 發表於 2018-7-6 18:12
回復 Tongchan1 ##25 的帖子

小弟不才, 當年年幼, 經驗少, 經常俾佢跳舞磨爆或吹爆😂

哦,Abby環吹堅正,有冇正接射係口? 我一般爆到佢成口
跳舞磨爆乜意思? 唔用套磨佢小妹妹?
數年前 趁低400 己食無數次..
健次狼 發表於 2018-7-20 13:44
數年前 趁低400 己食無數次..

400?係邊?
我係新基500,仲以為趁低吸納,當時疯狂口爆佢.....
用手機回應 Tongchan1 #34 的帖子

咁我仲早過你.. 新基早期佢跟大圍收400咋
健次狼 發表於 2018-7-20 22:24
用手機回應 Tongchan1 #34 的帖子

咁我仲早過你.. 新基早期佢跟大圍收400咋

一恭喜你,當然已400,做包口爆?
lokielok 發表於 2018-7-4 09:29
佢我都試過一次,但並不是熟。對於1仔黎講,其實我覺得佢各方面真係幾好,但對於我黎講,收$900蚊,真係貴 ...

聽過未試過, 人一世, 試唔試大家覺得會唔會DM?

回復 samuel_lam ##37 的帖子

對於一些大師兄,他們早年已用四、五百蚊大吃特吃了最青春時的sweet了!對於他們,現在除非是好有交情的客,否則,我相信他們不會用「現價」去探她了。我好後期先試佢,一試就用九百蚊試的,講真絕對冇DM,只是我能力有限,九百對於我有點吃力,所以試過就算了!話晒都是名山出名囡囡。現在聽到有師兄講去到$2500的話,就真係增加了不少。要知市場上$2500可以有很多選擇!當然我依然相信係「服務」上是不會DM的,但係$2500這水位上,我覺得無論硬件及服務水準,佢「未必」能有「過人」之處!之不過,之前師兄話$2500係玩粒半鐘,我都想知粒半鐘有咩玩,可以叫到這個價。希望有試過新價的師兄可分享一下。其實D唔DM可以好主觀及個人的,對於我自己,如果一心要食「服務」而服務差就覺得好DM,如果一心只為「後生、靚樣」的話,服務上我又可以「張就」少少,哈哈,當然,我知有師兄不會認同我,但這只是我個人的想法。
lokielok 發表於 2018-7-25 14:29
回復 samuel_lam ##37 的帖子

對於一些大師兄,他們早年已用四、五百蚊大吃特吃了最青春時的sweet了!對於 ...

多謝師兄知訊,我好想試一試,不過太貴了⋯⋯
師兄而家有無D好野可以推介比我嗎?
先謝謝
ybj 發表於 2018-7-25 15:05
多謝師兄知訊,我好想試一試,不過太貴了⋯⋯
師兄而家有無D好野可以推介比我嗎?
先謝謝

直唔起!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 13:36