[曼谷] 曼谷PIMP,芭提雅Honey2五天新兵團

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做左cd-rom咁耐,睇左bro咁多報告,上年11月都去過下師兄介紹嘅nana嘅gogobar,la bella,蛇尾,102,己經好玩到😍😍,所以再五月再組團去下芭提雅玩下🤤🤤
第一日,搭夜機搭車入到芭提雅都零晨四點,食個M記就返酒店😴😴不過M記好西貴,千其唔好食
第二日,起身就去醫肚先,食完就去浴室進發,首先入去好好大浴室,二十條女左右,可食用得四,五個,我地就1,2個入左閘,再去師兄推介嘅honey2,一入門口左手邊,的V同S牌😍😍😍,價錢都係3200同4000,到我揀左個V牌入閘,一上去望到水床🤤🤤過程都係嗰啲就唔講,跟著去埋第三間,不過唔記得乜名🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️,不過性價比就差的,玩完緊係要醫肚,係honey2門口有間食面好正又平,經過嘅bro可以一試,食完緊係要醫細佬,又係三間浴室不停巡😂😂,仲有fd一個過夜一個雙飛🤤🤤😍
第三日,去出名嘅walking street,好多女😍😍,是但㨂一間gogobar入去,一入去望上台,的女🤢🤢,仲要跳著係到自high😂😂跟著問下媽咪價錢,哇,的索嘅要8000,飲埋杯可樂即係走😂,跟著又返去浴室,啲女都認得我地,係咁係到笑🤣,跟著返酒店早的睡,明天返曼谷去大家都推介PIMP😍😍

第四日,去到曼谷都下午2點,醫完肚,有人就去按摩,有人就去102走走🤤,搭bts1個站就到,入到去同鬼佬老細吹一陣水就㨂女,入到房比我見到係東莞見到嘅椅😍😍,一陣先補相比大家睇,跟著大家集合完就去食日本野,個海膽炒飯🤤🤤食飽就去PIMP朝聖,一入門口好多女😍😍好多bikini😍😍我地10個人book左vip房,所以我地冇係大廳玩,跟著vip房要上一層,間房好能大,大陸冇能得比,跟著媽咪帶的女入房,差不多一百條女😍😍仲要八成可食用,係有幾個魚目混珠🤣🤣不過佢地都分出街同唔出街,但家都揀曬女,當初擔心唔識點溝通同玩,同埋我地唔係好飲得,玩玩下所有野一掃而空,的女女好玩得同好放,我嗰個成個周秀娜咁😍😍玩玩下的女仲除衫😍😍有樣野提下大家,的女會問你可唔可以叫野飲,不過其實冇所謂啦,一次半次,一陣唔比佢叫西面仲衰,同埋唔出街的女都可以同佢講,其實都可以出街,如果有去過嘅bro,嗰媽咪係咪好似邵音音🤣🤣跟著走啦,落到大廳見到的爸打穿曬恤衫西褲尖頭鞋,我地就背心短褲拖鞋🤣🤣同埋佢有Package包六支blacklabel都好平,總括來曼谷一定要來朝聖🤩🤩
回覆 讚好 不讚 使用道具

同埋想問下點貼圖

都算頭香, 讚吓先!!!

炮兵係要多人先好玩…多謝報告

Support~~~~好好既經驗呀

用手機回應 kinming #6 的帖子

無的貼圖😢😢

不過PIMP價錢唔太貴,徐返一個三千左右港紙,酒水連女錢,真係要去一試🤤🤤

加咗少少分以示鼓勵!

多謝師兄精彩报告(有埋相就完美了)🙈

回復 cheungcheung81 ##2 的帖子

ching,

how much for the private room at pimp?

用手機回應 kaleonacheung1 #11 的帖子

有相不過唔識貼

用手機回應 Tucker21 #12 的帖子

唔記得左,不過叫過Package包6支blacklabel就五千港紙,埋單就二萬五元連埋女錢,徐返一人二千五,同返大陸差不多

回復 cheungcheung81 ##14 的帖子

師兄呢個數應該未計帶女走,對嗎?

用手機回應 FunnyFun #15 的帖子

計左要比公司嗰啲,隧道錢未計

好詳細喎,啱我啦👍

M記好食過香港

登錄/註冊後可看大圖